Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya burdaki tacavuzun farkında değilsin galiba fedarasyon yönetim hakemler verilen kararlar hepsi beşiktaş 'ın aleyine çalışıyor
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya burdaki tacavuzun farkında değilsin galiba fedarasyon yönetim hakemler verilen kararlar hepsi beşiktaş 'ın aleyine çalışıyor
Bütün sportifler artı bu neden böyle kaldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Efendilik koyun olmak değildir. Efendilik en baz tanımıyla hakkına / haklara saygı göstermek aksine cereyanlarda ahlaki sınırlar içerisinde mücadele etmektir. Biz susmayı "efendilik" sayıyoruz. Sağlamasını yapmak da zor değil. Filmi tersine çevirelim: kupa maçında yaşananlar dolmabahçede yaşansaydı. Mağdur olan fb olsaydı ama onlar cezalandırılsaydı. Azize Beşiktaş yüzünden şampiyonluğu kaybettik mi derdi. Veya böyle diyip bırakır mıydı? taraftar daha çok sahipleniyor kulübü asıl ses vermesi gerekenler de çıt yok. Yönetim maalesef her konuda çok pasif.
endekste geldi 102 nin altı bahanende hazır sal bakalım nereye kadar :plc:
bir hafta giremedim, resmen yerlerde sürünüyoruz..bahane arıyorlardı sonunda buldular..bu kadar iyi geçen bir sezon ve kardan sonra bu kadar düşüş normal değil..bu borsada ne normal ki zaten tümm kurallar ters işliyor bizde..:whistling: az sabır belki güzel bir haber düşer :yahoo:
Başakşehir-Sıvas maçında sanki gol attıkları için kahr-u perişan olanlar oldu. Fener - Bursa maçında izlediğim kadarı ile Musa Sov sahada geziniyordu. Gerçekten top yuvarlaktır ama bit yeniği topun önüne geçmiş gibi tuhaf bir hissiyat oluştu bende. Yanılıyor olabilirim. Bu hafta her şeyin Beşiktaş'ın lehine dönebileceği ihtimaline kendimi çok inandırmışta olabilirim. Ama Galatasaraylı olarak Beşiktaş'a daha çok şans vermiştim. Kadrosu takım ruhu çok iyiydi. Maalesef olmadı. Zarar ettim ama zararıma değil de daha çok Beşiktaş'a özüldüm. Dilerim hak ettiği değeri alırda bizde zararımızdan kurtuluruz.
Iyi haber çıksa nolcak ya artniyet li hırsızlar donuna kadar aldılar bu ülkede bunlardan iyi soyguncu varmı ya tiyatrocular... milletin zamanıni parasini guvenini çaldılar...
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hocam güzel haber şampiyonlar ligiydi bu saatten sonra oda zor artık sabahta vergi affı vs vardı tepkisini verdi 2.60 lara demir attı şimdi bu saatten sonra yapılacak olan kulüp olarak yönetim teknik heyet kenetlenmeli şenol hoca çıkıp biz burdayız görevimizin başındayız vs ölü toprağını üzerinden atsın ortam yumşasın yoksa beşiktaş her zaman beşiktaştır
11 mayıs ilginç olacak..spor medyasında ceza almayacak diye pompalama var ama karar açıklanınca 3. lük bile yete bilir şampiyonlar ligi için..hiç bir şey bitmiş değil, bugün kü maçı alalım önce :hah:
Halen dibini bulmadı kardeş KEY de mal çok belliki surundurecekler bizi ortak
Sabahki yapılandırma haberinden sonra en azından bugün eksi yapmaz diye kendi kendime aptalca düşündüm. Evet yine bilemedim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir defa da bil abicim
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gs değeri : 308 milyon usd
fener : 240
bjkas : 146,50
115 yıllık kulübün tahtasini maymuna çeviren herkesin Allah belasını versin bist bu şekilde saygınlığını yitiriyor yazmış birisi twitter da alkışlıyorum..
Yarın bu galibiyetten sonra en azından eksi% üç yapmaz inşallah.Eksi %bir yapar herhalde
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah bende öyle düşünmüştüm iyi bir sopa çektiler bana şimdi sıra sende abicim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
14 Ağustosta 4,91 olan kağıt 8 mayısta 2,55 lerde..şampiyonlar liginde tarihi başarı, rekor fiyata futbolcu satışı, tribün geliri, devletin amatör branşlara desteği derken fiyat nasıl yüzde elliye yakın düştü, bilmediğimiz bişey mi var arkadaş..bide katarla sponsorluk var, bu kadar düşüş sadece şampiyonlukla açıklanamaz... :rtfm::28: ben alıma devam ediyoruz, inceldiği yerden kopsun..kimseye yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir..:yes:
Değerli ortaklar, daha önce burada paylaşmıştım ama ilgilenen olmadı. Tekrar ifade ediyorum: 2 sene önce BJK taraftar sitesinde "züğaşibeşe" diye hatırladığım bir üye "Ben yatırım uzmanıyım aramıza BJKAŞ hisselerine ilgi duyan varsa bana özelden yazsın" demişti. Ben tabi sazanlığı bırakır mıyım hemen atladım :) Bana özelden demişti ki: "bu hisse bir sonraki seneyi de fiyatlayabilir" Aynen böyle demişti. Gerçekten bilenlere soruyorum böyle bir şey mümkün müdür? Mümkünse o zaman bu seviyelere bir açıklama olabilir. Değilse, o zaman bu seviyelerin başka bir açıklaması olmalıdır
2 yi gösterecekler herhalde bu gidişle. feci çarpıldık. yapacak bir şey yok.
2.40 kardeş ya da 2.20 devamlı soylememe. Ragmen halen alış yapan saf KEY'ler var
Şaka maka bizde 50 bin lotu geçtik. . DEVAAAM
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yap taban rahatla.
Hayırdır taban
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban 2.08
hissenin altı boş
tahta sığ
çok az bir lotla kademelere verdi
Biri kızdı elini boşalttı. Zaten kademeleri boş.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimizdeki malları istiyorlar yoksa faturası daha ağır olur diyorlar adamlar borsa döngüsünü sağlamak için bizdeki malları toplamaları lazım biz satmadıkça yükselmez
Sövfük ya ondandır, okuyorlardır burayı biraz da basta bi 30.000 girwyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hmm bende twiterda haber arıyorum acaba ne oldu diye. kimbilir kim kızdı :)
62 bin lotla bekliyodum... 100 bine doğru yol alıyorum... el mi yaman bey mi yaman göreceğiz.. bastıkca yükseltecem.. sorun yok..
Bi hafta önce paylaşmıştım buradan döndü gibi http://i65.tinypic.com/2iqfmz9.jpg
Günlük haftalık rsi indikatör hepsinin ırzına geçtiler para babalarının tuttuğu teknikciler hadi açıklayın rsi böyle dip yapmasını tarihinde görmemiştir böyle dip rsi alamadı milletten mali batırmak derdindeler size kolay para yok beyler
Ben 30 zarardayım aen kaç bilir spek benim gözüm tok , seninki aç ben aza kanaat ederim sen edemezsin senin zamanın varsa benimde var yok öyle zararına satmak son kurşunumu alamazsın sen gücün varsa bizim de zamanımız car sk sk çıkaracaksın koskoca klüp talisca nın bonservisi oldu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kolay para yok bunlara çok kişi almış soyacaklari hisseyi nasıl da batırdılar çek aşağı sen peşini bırakirsam alttan toplamaya devam
2.40 a 1000 lot yazdım vermedi şerefli spegimiz
Verdi rahatladım şimdi düşen hisse mal sabi yaparmış adamsın bjk 🤣
Ben bunlarin derdini galiba cozdum beyler...aciga satis ve dusuk rakamdan kitleyebildikleri kadar mal kitleme herkese..sonra eldeki lot sayisina gore artik yuzde 400-500 bedelli aciklama...elinde mal olan zaten cok yuksek maliyetli oldugundan satip cikamiyor...bedelli olursada elinde olan mal adeti xnominal 1 tl x (yuzde 400 ise 4 kati, 500 ise 5 kati tl ) daha kasaya surersin..
Ornek 100.000 lotun var;
Yuzde 400 bedelli basvuruldu; 100.000 x 1 tl x 4: 400.000 tl daha surersin
Baska aciklama yok...dusukten alip maliyet dusurecegim diyenlere itibar etmeyin derim dostlar..eldeki lotu ve olasi bedellide kasaya surulecek parayi cogaltmaktan ote gecmez bence...ytd
Arkadaşım bu fiyattan %400 bedelli olurmu oldu diyelim 2.40 kaça düşer 60 yada 70 kuruş ben hayatımda böyle bişey görmedim sen gördünse böyle bişey kusura bakma bu hafta sonu mali genel kurul var bende orda olacağım bi bok çıkacak ama ne görücez. Allah hepsinin belasını versin