Nereye kadar gider? Hedef var mı?
Printable View
Nereye kadar gider? Hedef var mı?
2.50 den 450 k sevsinler seni [emoji57]
4 tl den 1.50lere geldi ordan 2.5 oldu en azindan eski noktasini bulmasi lazim ama ky alacam derse terse yatirabilir
Cok muthis âlislar var... A1 ve is lotlari resmen kapisiyor..Tavan dan da Oyak geldi. Sanki gizli bir haber var da biz bilmiyoruz gibi aldilar cok ilginc... A1 dun sattiklarini zararina geri aldi..Hani korona aşisi bulduk diyecekler gibi bir alim oldu...
1.2 milyon lot tavanda bekliyor..is ve oyak tavandakilerin buyuk bolumunun sahibi
A1 4.074.000
is 3.580.000
oyak 591.000
piramit 45 000
polen 11.000
integral 1000
invest 1
Alicilar bu sekilde.. Baya ilginc.. Guzel bir haberi mi fiyatliyor bunlar..Satanlar kucuk yatirimci gibi duruyor.. Ama yine de bunlarin gecmisini de iyi biliriz cok guven de olmaz... elinde olan tavan bozmadikca problem yok gibi..
bugün tavan olan kağıdın yarın taban olmayacağının garantisi yok . o yüzden heyecan yapmayın sabırla beklerim diyorsanız 1 ay evvel 4 tl ler deydi. Haber falan beklemeyin ıhlas grubu ne yapsa yeridir. Sayın başkent bu konularda yılların tecrübesi yorum yapıp beklentisini paylaşırsa sevinirim.
Tek diyeceğim şey bu hissede alıcıya satıcıya ben inanmıyorum. Yapılan işlemleri keşke SPK izleyip gereğini yapsa. Umarım yüksek maliyetli olanlar yoktur aranızda. Benim maliyetim oldukça düşük olduğu için ben rahatım. İhlas grubu her şeyi. Yapar.
Yatırım tavsiyesi değildir
ihlas grubuna guven konusunda hem fikiriz. Ama bugun tahta da yaptiklari islemlere bakarsak takir takir aldi lotlari..Ne icin aldi,niye aldi,dün neden satti...vb bircok soru olusuyor insanin kafasinda..Haftaya takip edecegim pztsi gunu ne yapacak.. Tavan dan 6 milyon lot islem oldu.. buyuk bolumunu is bankasi ve oyak aldi...Bunun arkasindan hizli bir haber var gibi geliyor.. Cok acele aldilar daha fazla toplayabilirdi oyalansa asagilarda...Cogunu tavandan aldi..Yatirim uzmani degilim. elimde de cok fazla yok ama ilginc geldi... Pztsi ye nasip gorecegiz herseyi..Ben haber bekliyorum bu hizli alim karsisinda..
Tavan hayirli olsun. Cuma günü belli etmisti bugünü zaten..Yeni bulasacaklara aman dikkat diyelim.. Burdan almasi cok buyuk zararlara neden olabilir.. Bugun un pastasinda toplama yok. A1 ve is paslasmislar...
is satisa gecti 800 bin lot satti.. artik tehlikeli oldu
is satisi devam ediyor 1.7milyon oldu...
is satisi suan itibariyle 4milyon oldu. Cuma aldiklarini satiyorlar.
is satisi 5 milyon oldu.. ihlas grubu yine kendine yakisani yapti..
Heyecan yok kardes.Bugun tavana mal alarak yapistirmadi zaten yukarida yazdim..2 gun tavan cekti..trade edebilen kazandi..Kendim tahtayi takip ederken hep yazdim..IS 800 bin satinca ve satisini arttirinca takip edenler illa stop olmustur..Bende cok yok ne yaptigimin da önemi yok..is satisi artinca cuma alanlar icin tavandan almis olsa bile iyi kar birakti..
Son durum satanlar
is 4.7m
invest 2m
a1 cap 2m
oyak 350 bin..
Cuma gunku alanlarin buyuk bölümü satti...Bugun alanlar ise maalesef kucuk yatirimci gibi goruluyor.. İsin özeti cuma kucuk yatirimcidan aldi.. Pazartesi yatirimciya geri satti..
Dolduruyorlar kademeleri 750000 tane koyuyor oc
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kademe atabilirmisiniz arkadaşlar
A1 Her zamanki gibi ***likte zirveyi oynuyor O.rganizasyon Ç.ocugu seni [emoji2955]
Kağıt da çok pis hesaplar var kaç gündür bu kadar işlem hacmi hiç normal değil
Kaşıkla veriyor kepçe ile geri alıyor ytd
40 a 500000 daha ekledi ne kadar mali kaldı bilen varmi
A1 in elinde 57 milyon yokmu
bu kadar lotları küçük yatırımcı almadığına göre birileride burdan topluyor demektir
Ne zaman biter acaba bu 500 bin eklemeler
Sata sata bitiremedim iz occcc
Benim hesapta 27 milyon lot kaldi A1 tabi bu arada is yatirim para sayma makinelerini keban' a bagladi [emoji1787]
2.83 maliyette 6 milyon satip 3 milyon toplayarak deli para kazandi bknz maliyet 1.78 Herkes yapamaz bunu ustaa tebrikler IS YATIRIM daki elemana.
Çok kötü verdiler
Usta boyle bi pasta zor görürüz hayatimizda A1 satis 26 milyon oldu bittigi anda tavanlar baslar cunku mali satan yok aksini dusunen varsa buyursun[emoji848] https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a6c2d4fff.jpg