Başbakanım çok yaşa sayende cok güzel günler geçiriyoruz şu seçimden sonrada insallah sıra size gelecek güzel günler
Printable View
Başbakanım çok yaşa sayende cok güzel günler geçiriyoruz şu seçimden sonrada insallah sıra size gelecek güzel günler
https://resmim.net/f/vm1S98.png
https://resmim.net/f/1ugJMJ.png
LG-D682TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AMNK ÇAKTUĞUM NİYE ÇİKAYSUN SEN HEP DÜŞEYSUN DA!!
Elbet senin düştüğün yerde topluyacağum
Aq ****leri
Olduk hamısi tavayı görmeden kızarıyoruz da!!!
Kağıt çok dağınık. Tahta yapıcı yok. En yüksek lot deniz yatırım. O bile %25 ine sahip. Dağınık kağıdın yükselmesi çok zaman alır.
Aslında hissenin karlılık oranı, temettüsü vs herşeyi mükemmel. Ama yükselemiyor. Belki de halk arzı şişirilmiş fiyattan yaptılar. Başka bir açıklaması yok.
İstersen yerin dibine gir. Bir hafta sonra 10.500 lirayı paşa paşa yatıracaksın hesaba. Sonrasında da buradayım, kızışma mevsimin gelecek bir gün elbet. Seni bekliyor olacağım.
Kasa dolu yaz geldi işler artacak temmettü verecek
Panda ayhan bulaşmasa iyiydi panda çıkana kadar süründürürler panda ölsün
Dolar biraz düşer gibi oldu Trump un çetesi hemen devrede, tetikçiler çıktı ortaya S&P ,FİTCH döktürmeğe başladı
dolar 5 e doğru gidiyor..allah selamet versin..
bu şartlarda borsa nasıl toparlanır..bu ölü eşşek nasıl dirilir ..
seçime kadar işkenceye ,sinir harbine devam..
Dün 12.50 den vedalaştım seninle hırsız albayraklar. Her bir kuruşum haram olsun sizlere. Senin vereceğin temettünün de.. Senin de...
Kalanlara sabırlar dilerim. Allah kolaylık versin
Herkese merhaba,
Halka arzda almamıştım ama dövize tarifeli gelir yapısı, stabil iş hacmi, basit bir iş modeli oluşu, en az 5 yıl yüksek temettü tahhütü gibi faktörler yüzünden izlemeye almıştım. Tahminim doğru çıktı ve halka arzdan mal alanlar daha ilk temettüyü beklemeden lanet edip hisseyi satmaya giriştiler..
Ben de ufak ufak biriktirmeye karar verdim..Zaman içinde burada 6 aylık ve yıllık kar beklentilerimi de paylaşacağım.
https://resmim.net/f/aT0deB.png
Bu fiyatlardan alana her türlü kar verir orta vadede. En kötü temetüyü alırsınız, zarar yazsa bile realize eder. Bizim gibi yukardan alanların işi biraz sıkıntılı. Yolunuz açık olsun. Bist30 şirketlerinden birine geçtim ben. İsmi bende kalsın. Herkese hayırlı kazançlar.
Bizden ziyade inşallah ülke olarak kazanırız
Oturan boğa zıplayan çekirgeden gün sonunda her zaman fazla kazanır
tecrübeyle sabittir
Erdoğan seçimi kazanamaz mı diye düşüyor bu hisse
11.90 ları bile görmüş. Oturdukça oturmuşlar üstüne...
1 hafta sonra hisse başı net 1,129 TL kar payı ödeyecek.
Halka açık hisselere toplam ödenecek miktar 7.1 milyon TL nin az üzerinde olacak..
Bu tip tahtaları severim, zira dışarıdan yeni yatırımcı gelmesine gerek yok, kendi kendini besleyebiliyor.
Fiyat düştükçe biriktirmeye devam edeceğim şu görüntüde.
https://resmim.net/f/HhNJxU.png
https://resmim.net/f/mx2XjL.png
Bende HALKIN IRZINA katılmamıştım!!!
İyikide katılmadım bende 13ten beri topluyorum
Toplamaya devam ve 31,05,2018 temettümü alacağım
bu ne yawww 1 benzin istasyonu fiyatına 1 liman mı olur.....aynen böyle dedim bugun ve aldım ...hayırlısı....
yeterince dökemediler açgözlü utanmazlar ..BİST +2 de bugün tlmanın haline bak
bende sabır bol , vakit bol paşa gönlünüz nasıl isterse
30 mayıs seans kapanana kadar elinde tutan mı bu temettüden yararlanacak arkadaşlar. 31 i sabahı para yatar mı hesaba. Bekleyeyim mi? Zarar çok. Teşekkürler.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
30 mayıs temettü ödeneceği bilgisine nerden ulaştınız .. haberi gözden kaçırdım mı acaba.. kap ta öyle bir bilgiye rastlamadım ..bildiğim kadarıyla 30 veya 31 mayıs genel kurul toplantısı var
toplantıda temettü tarihini açıklayacaklar diye biliyorum..yani daha kesin tarih yok diye biliyorum
ben arz dan almadım ama zarar büyük ben de de..bu mendebur her fırsatı kullandı düşmek için ..belki biraz zararı telafi ederiz temettüyle..
bildiğim kadarıyla temettü tarihinden 2 gün önce hissede olanlar veya girenler temettüyü hakedicekler yanılmıyorsam..yine de yanlış bilgilendirmiş olmayayım ..
iyi temettüye ,iyi kar açıklamasına rağmen bu ortamda hisse değerlenemedi kötü zamana denk geldi güme gitti ..hisse değerini bulamadı bunda patron zihniyetininde etkisi var elbette
Para haziran 4 ptesi yatıyor doğru anladıysam takasbank da geçen 2 iş gün süresi bu.
Ama 31 haziran sabahı ortalamalarımız düşmüş gibi de gözükecek doğru mu?
Şu kapanış 12₺ fiyatla 100 lotuma net ne kadar temettü alıyorum?
Yüzde 8 falan ediyor , banka faizi yüzde 16
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arzdan alan an itibarıyla 12.00 %22 ekside
10.000 lotu olan biri 27.000 tl zararda
alacağı temettü 11.300 tl
15700 tl içerde ..
kendi adıma durumum ,
“Biri genç, diğeri yaşlı iki borsacı parkta sohbet ederek yürürler. Yaşlı borsacı, genç olana püf noktaları verir. Yaşlı borsacı “bu meslekte başarılı olmak için yalnızca fırsatları değerlendirmek yetmez; kendi fırsatlarını da yaratman gerekir. Uyanık olmalı ve hiç beklenmedik zamanlarda çıkabilecek büyük fırsatları görebilmelisin. Bak mesela şu karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç geliyor; ama bu pislikten bir lokma alırsan sana 1 milyar lira vereceğimi söylesem, bakış açın değişir. Yapar mısın?†der.
Genç borsacı yaparım der ve parmağını pisliğe daldırıp bir lokmayı ağzına atar. Yaşlı borsacı da 1 milyar lirayı verir. Daha sonra genç olan yaşlı borsacıya söyler; â€ËÅ“peki, ben size aynı teklifte bulunsam kabul eder miydiniz?â€╠Yaşlı borsacı kabul eder ve o da bir parmak pisliği ağzına atar. Bir süre sonra genç borsacı dayanamaz sorar; â€ËÅ“Hocam ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti, ne de benim cebime para girdi. Biz bu pisliği neden yedik?â€╠Yaşlı borsacı cevap verir ve â€ËÅ“öyle deme evladım, 2 milyar liralık işlem hacmi yarattık,â€╠der.â€
şimdilik böyle hikayede olduğu gibi ..uzun vadede umudumuzu kaybetmemeğe çalışıyoruz :)
Eskilerden bi yazı. .. tebrikler. ..
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedigimide yaptim:) 12.10 dan giris yaptim biraz
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de giriyorum o zaman ☺
SM-J200F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende 11-11.5 olursa girerim şuan bile pahalı geliyor şahsen. Üstten alanlarda tez zamanda yükselir zararlarını çıkartır inşallah
Anlık fiyat : 12.00
Piyasa değeri : 252 milyon TL
31 Mayıs brüt temettü hisse başı 1.32 TL
Temettü sonrası fiyat : 10.68
Temettü sonrası piyasa değeri : 224 milyon TL
İlk çeyrek kârı : 10.5 milyon TL (%32 arttı)
Mevcut kurlar bu şekilde olursa yılsonu kârı minimum %40 artışla 44-45 milyon TL seviyesine gelecektir. Bu kâr ile FK oranı 5 in altına gelir. Önümüzdeki sene bu sene verdiği oranda temettü verirse hisse başı brüt 1.85 TL civarında olacaktır. Mayıs 2019 da vereceği temettü sonrası bugünkü fiyat aynen kalırsa FK oranı 4.1 gelecek.
Bu yazdıklarımın olabilmesi için şartlar;
1- USD kuru 4.2> olması
2-Rusya ile ilişkililerimiz bozulmamalı.
TLIMAN dışında faaliyetinden bu şekilde kâr eden ve değerleri buna benzer olan SODA ve EGEEN var .
Rakamlar yalan söylemez.. İllaki borsa performansı da bu verilere göre hareket edecektir...
İyi pazarlar
Bol kazançlar,
Hayırlısı
Bölündükten sonra alırız alttan