Kabaca demek gerekirse saatimi sattım karel aldım:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Kabaca demek gerekirse saatimi sattım karel aldım:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan ki portföyünüzde neler var sacro bey..
Suan yunsa azalttim karel arttirdim.
Ozkgy 2.40 maliyet uluun az var 2.72 maliyet.
Ykgyo 2.21 maliyet
Despc 4 maliyet
Karel 7.80
Yunsa 3.50 maliyet.
Birazda dmsas 2.50 ve rysas aldim 1.23 aldim.
Birazda 51.30 algyo var.
He bide 5.11 maliyet gerel var.
Bide soda var uzun portfoyde maliyet 5.11
Sacro hocam Mart ayı marti ayı mi olcak galiba martılar hereketlendi
https://i.hizliresim.com/9mYkYZ.png
ykgyo haftalık macd sonda
https://i.hizliresim.com/3EOykO.png
Uluun 2.88 haftalık ,kesisme negatif bolgede
Dün;
Bugün;
CUSAN:
"Bağlı Ortaklığımız Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile GYA Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. arasında 27.02.2018 tarihinde imzalanan yüklenici sözleşmesi gereğince, İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Güzeltepe (Alibeyköy) Mahallesi, 75 Pafta, 2 Ada ve 81 Parsel Üzerine Ofis ve Ticaret Merkezi İnşaatları (TEM Turkuvaz Medya Merkezi) Projesi'nin Cephe İşleri Bağlı Ortaklığımız tarafından yapılacaktır. Sözleşme konusu işin tahmini keşif bedeli KDV hariç 11.950.000 EURO'dur."
Yarın;
:whistling:
Sacro bey kısa ve orta vade kazanamıyoruz ..sen bize şöyle 3-4 hisse söylesen uzun vade alıp Beklesek daha iyi olacak gibi😀
sn. kar, uluun da kesişmenin negatif bölgede olması neyi ifade ediyor? Teşekkür ederim..
Hey maşallah, rüyasında görmüştü sacro üstad kareli aylaaar önce, adam şimdi döktürüyor.. Çilesini çekmediğin işte usta olamazmışsın, bereketini gör ustaa.. 👌
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Atlas...
düşüncelere kurşun işlemez...
sn sacrosanct uzun suredir basligi takip ederim , burda adi gecen hisselerde herhangi bir alim satim yapmadim , fakat bu gun ki karel ve yunsa hareketlerinden sonra tebrik edemeden duramadim . Burada bir cok baslik var iyi kotu okuma yazma bilen ustad olmus ancak "sezarin hakki sezara " , nokta atislarin devamini dilerim . Cani gonulden tebrikler tekrar...
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad neden uğraşamam dediniz? Biz uğraşsak sorun mu olur acaba
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://stockcharts.com/school/doku.p...ivergence_macd
Bir daha okuyayım surayi.
Şunu anladım. Yarın uğraşılabilir, Uygun alımlarda marj verecek.. Yanlışsa uyarın lütfen üstad.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TATGD da da güzel hareketler var,
KOÇ un dokandığı her şey altın olmuş TTRAK, TUPRS..v.s.
buna bakim dedim, demini almak üzere sanki.
daha prof bir arkadaş bakıp yorumlayabilirse sevinirim.
Bu ema dan kasıt exponontal mowing averaj mi...
düşüncelere kurşun işlemez...
Kisa bir goz attim. Eger dogru anlamissam. Koltuga oturup izlemek yeterli gibi anladim. Cok az almistim. Oynatalim bakalim. Kismet diyelim. Yanilmiyorum umarim. Tesekkurler. .. Sacrosanct hocam seni tanimadan gecen yillara uzuldum. Var old sagolsun.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
Kar cok tesekkurler . Seni unutmayayim. Ellerin dert gormesin.
hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
KLNMA nın grafiği de güzel görünüyor Sn sacro sizce nasıl değerlendirilebilir diye düşünüyorum. Saatlik macd güzel yerde. Haftalıkta macd güzel yerde. Günlük te öyle.
Grafik ekleyemedim.
Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi