Bu gün onay gelirse saat kaçsa gelir, akşam 18.00 den sonramı açıklanıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu gün onay gelirse saat kaçsa gelir, akşam 18.00 den sonramı açıklanıyor.
Bu gün onay gelirse bölünme ne zaman gerçekleşir.
Kentr'leredemi berüt takas ve tek işlem uygulanır,bikgis olan varmı.
Evet malesef onlarda aynı işlemi görecek. Dünkü düşüşü şu şekilde bakmanızı istiyorum. Endex 3 günde 8000 puan düştü, kent ise bı taban gördü. Hisse ilk açıldığında bir önceki açılış fiyatından açıldı ve yaklasik2119 lot işlem gördü. Spek basacak olsaydı o esnada direk taban açar ve hamina kordu. Satan ky ve bilincsiz satıyor ky tabana satış yazarak işlem yapılmaz tahtanın ahenki bozuluyor dikattli olun alsat tavsiyesi değildir herkes kendini göbeğini kendi kessin ama aklınızı kulllaninRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi akalım nasıl acılacak gorelım.
200 lot satışla tabaniz 13200 lot satışta bekleyen emir var. Ve büyük olasilik ky değil
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar dostlar...ben daha hiç düşen hisseye küçük yatırımcıyı korumak için müdahaleyi görmedim...ama giden hisselerin önünü kestigini çok gördüm...
dün 1520 alım, 1476 satım ve toplam hacim belli iken..
bugün sabah seansında sadece 198 (YÜZ DOKSAN SEKİZ) lot işlem..
işlem telaşla kuyruğu bari kaptırmasam diyen Küçük Yatırımcı geliyor. özellikle son dönemde çok sayıda yerli yatırımcı var malesef hiçbir bilgilenme derdi yok. "abi bana 10 giden hisse lazım" diyor..
VKFYO maşallah hergün %10 giderken yaptığı bedelli yok, ihracat yok dükkan yok..
10 yıldır hiç hareket yapmamış KENT GIDA % 659 bedelli öncesi sanırım rüçhanda oynaklığı engelleyelim dediler ama ne derlerse desinle ilk anda telaşla yığma yapan küçük yatırımcı kaybediyor.
sanırım büyükler bilecek nerde ne zaman..bence çok zaman olmaz.. zira onların elinde de mal var..
hayırlısı bakalım.. YTD
10 yıl kadar önce kent aslan petrokent yine böyle yükselişe geçmiş spk da nasıl önüne geçerim diye brüt falan çıkarmış oda yetmemiş hisse yükselişe devam edince C grubu diye bir saçmalık çıkarıp hissenin önünü kesmişti spk nın fetöcü başkanı.hatta fetö kanallarına gazetelerine isim şirket ismi verip şu şu senetler çok yükseldi demişti.10 yılda bana göre değişen fazla birşey yok yükselen hissenin önünü kesmek için yapılmadık iş yok.ha anlarım bir kural varsa vkfyo hissesine niye uygulanmıyor bu kural çünkü ona yasak gelirse tepedekilerin kulağına gider kelle gider diye dokunamıyorlar.
O bedelli ske ske gelecek işte o gün o tlesla kağıdı aşağı salan o ahmaklara iyi fiyattan satacağım!!!Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AYNEN
vkfyo özellikle takip ettim, ordaki arkadaşlara da canı gönülden karlar etsin istiyorum Arefe hürmetine..
Ancak KENT gıda üstüne çok geldiler, ne kadar gelseler 1-2 günlük bu hareketleri de hepimiz hazmetmemiz lazım.
Bedellimiz önümüzde inşallah
Bilgi olsun diye sunuyorum, gelelim VKFYO
* 27.02.2020 spk'ya 20 milyon olan sermayesini %50 bedelli arttırıyorum diye müracat ettiği gün fiyat 1,70 TL
* 21.05.2020 SPK onaylamış, fiyat 1,90 TL
* 25.06.2020 Rüçhan pazarı başlangıç günü fiyat 2,49 TL
* 09.07.2020 Rüçhan pazarı bitmiş fiyat 6,29 TL
ve bugün, Rüçhan pazarı bittikten sonraki 15. iş günü FİYAT 13,06 TL , tüm yatırım yapan herkese canı gönülden bol kazançlar inşallah..
KENT GIDA %659 (bedelsiz gibi) bedelli yapmış.. yatırım, karlılık, ihracat, yeni karlar ve üzerine (SPK uyarmış) bilançosunda biriken devasa geçmiş yıl karlarını dağıtacağım ve ilk genel kurulda gündem edeceğim taahüdüyle yönetim kurulu kararını 10 gün önce KAP haberi ile duyurdu.. birileri başladı şöyle uçtu, böyle şişti.. piyasa değeri şunu geçti vs.. elbet haklılık payları vardır ancak 10 yıldır hisse primlenmemiş, kar dağıtmamış, bedelli bedelsiz vermemiş.. önünde an hissedarı ile Mondalez'le birlikte iç piyasanın çok üzerine çıkacak üretim üssü ve ihracat odaklı güzel bir YENİ KENT HİKAYESİ var.. normal, gündem etmeleri.. ama bu şu demek değil.. al yada sat.. önümüzde bedelli onayı inşallah aksamadan gelir, gerisi herkes kendi bilir..
ancak KENT GIDAYA DA BU KADAR HAKSIZLIĞA BU DA BENİM HAYKIRIŞIM OLSUN..
Hayırlı bayramlar dostlar şimdiden..
Taban fiyatı yaklaşık 200 lot ve 430 bin TL ile oldu.
Çok düşük fiyatla taban oldu.
Satan yok ama kapanış seansında korkup satanların lotlarını toplayacaklar.
Güzel yazılarınız için çok teşekkürler tüm hissederlara iyibayramlar dilerim size
Dün bugün %25 senetlerime ilave ettim
Bu tip ızun yıllar beklemiş kağıtların sonunu yavruları alıp gitmek olmaz kendi fikrim budur
Dün 7000 lot işlem 5000 alış kabaca
Bugün taban 399 lot sadece tabandan alım ve işlem hacmi bu kadar 😳
SABIRLA ..bayram sonu artık devam olsun inşallah..
ilgimi çekti.. az da olsa satıştan silinen emirler oldu son anlarda..
ve yukarı kademelere de yazanlar olmuşş..
bu iyi bişey en azından )
sabah seansında 198 lot
öğlen seansında 211 lot toplam 409 lot işlem oldu..
diyecek laf yok yığanlara, beyler öyle bir dünya yok..
SATIŞ BİLE VERECEKSEN, VER BAKALIM GÜNÜN TAVANINA noluyor.. bu kadar basit ve açık ki.. kendi adıma iyi yatırım yaptım, Allah hiç kimsenin emeğini zayi etmesin.. KENT GIDA ÜFÜRÜKTEN GELMEDİ BURALARA.. çok farklı günleri de göreceğiz inşallah..
YTD
Tahminimce ky değil o kadar satış koyan ky olsa tahtacının arayıpta bulamadığı ortam topları hepsini muhtemelen daha da aşağıdan istiyo malı milleti bıktırarak çok uzun sürmez diye düşünüyorum 409 lotla taban olan 409 lotla da tavan olur ne zaman satış kısmında ky nin malının görürsek ozaman gidecek bu tahta ytd
Sayın nana hocama katılıyorum...VKFYO ya bir şey yapilmayip KENT ve BFREN gözaltına alınıyorsa ÇİFTE STANDART uygulanıyor demektir..
ruchanlat normal islem yapar.ornegin megap tahtasi te fiyatta rucanlar gun boyu islem yapti.bu hep böyle olmusdur.bedelli bolunme beklentiei ve serbest marjla ruchanlarin islem gormesi beklentinin devam ettigini gosterir.zaten bolununce eskilerin fiyati duseceginden onlara da tqlep fazla olacaktir.ytd
bu yazdigin suc senin nasil alin demek sucsa almayin demekde suc vebali var.Beklenti devam ediyor.ne hisseler 30 katina cukmis yoluna devam ediyor.burda beklentisi devam eden yeni yarimlar ve sermaye artiracak bir deve boyle konusursunki.Bolunme bittimi hayir bekleenti devam.ytd
hissede elbet kar sarislari olacak spk cezayi bahane ettiler kac tavan yapti bikac tabanda gelmesi elbet normal.herkes kendi riskine gore ayarliyacak kendini.herkes yorumunu dikatli yapsin lutfen.ytd
arkadaşım
ya sayı saymayı bilmiyorsunuz yada dayak yememişsiniz
bu firma 2 aselsan/ 5 arçelik değerini geçmişti
siz hala beklenti diyorsunuz.
altı üstü bir milyar ciro yapabilen bir firma
10 asırda yatırılan parayı ancak çıkarabilir.
keyfin bilir.
umarım asır kaç senedir biliyorsundur
Haklılık payınız var...lakin kent bedelli açıklamış , geçen yıl 12 aylık kârini ilk 3 ayda açıklamış ve yatirim için bedelli yapıyor...yani şirket büyüyor...hani borsada beklenti satın alınır ya o açıdan taşıyoruz bu hisseyi..
Burva
Burce
Vkfyo neyi var da gidiyor?
Ya da Kent ve Bfrene verilen ceza neden bu şirketlere verilmiyor? Asıl mesele bu....
Bu başlığı şu anda 29 kişi okumaktadır. (8 üye ve 21 ziyaretçi)
dobra, anelka_34, chaplin, mahurbeste45, maytekin, mehmet123, Perfectworld, subat4
görünen o ki hisse de kyde yok değil.
umuyor ve diliyorumki şişkin fiyatlardan atlamamışsınızdır.
zaten yatirimciysan burda yazma git garanti thy sayfasina biz trqde yepoyoz beklentileri taakip ediyoz beklenti devammi ben ona bakarim.qnbfl ve qnbfb piayasa degerlerini hic inceledinmi nede yuksek cunkubacikliklari cok dusuk.Aslan neetas afyon ve bir suru yuksek bedelsi ve bedelli tahtaĺarinda sebin gibi cok yazqn oldu ama biz hep para kazandik beklenti varken.Yoksa yazmak kolay soyle ilmus boyle olmus diye piayasa nin fiyatmasi her zamqn gercekle ortusnéz.szin mantikla sadece garanti thy almak lazim.niua burva tahtqsina qnbfle qmbfb tahtasinda gidip uyarmiyon insanlari oralarda dogru durust beklentide yok.ytd
Kent ve bfren de garanti oyuncu sanırım kent maliyet 1000 civarı bfren 860 civarı kentteki 34240 adetlik satıcılı durumu çok gerçekçi bulmadım korkutma amaçlı gibi umut kırmaya çalışıyorlar
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
şunu da belirtmeden geçemeyeceğim.. Asla Petrokent'le kıyas yapmıyorum ancak, yatırımcısı alacaksa da, satacaksa da TAVAN yazınca bakın orası tavan değerinde dengelenme yolunda gidiyor, tebrikler..
satılmadığını göre göre rekor bedellinin eli kulağındayken yığmak nedir en dibe dostlar, insan psikolojisi işte..
SPK Bedelli başvurumuz 20.05.2020 idi.. arada ufak tefek karar güncellemesi vs oldu ama Onay yakındır inşallah
İlk defa bir bayram öncesi bu kadar yüksek oranda prim yaptı o da şeker bayramı değil kurban bayramı öncesine denk geldi hemi de pandemili bayram :))
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rsi çok yüksekti rtalb da oldu dua edin GAP bırakarak düşsün ve hacimsiz tabiki
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Şirketin değeri 9 milyar dolar olmuş.
2019 kârı 10 milyon $
Harbiden 90 yıl sürüyor amortisi 🙂 uuuvv 🙃
Gerçek olan trend. Böyle bir trend ancak ky yapabilir. Ky gücü !
Öğren artık bunları deli gönül...
Spk bülteni yayınladımı, onay gelimi acaba
Tüm BIST kent gıdayı hedef almış...valla helal olsun ne diyeyim...bu hisseyi taşıyanlar hesap kitap yapmıştır...hepinize teşekkür ediyorum bizi düşünen (!) arkadaşlar....