YAK beni MB bankası, ateşinle kavur beni ,ölürem ! MB sının ateşiyle :kahkah:
Printable View
YAK beni MB bankası, ateşinle kavur beni ,ölürem ! MB sının ateşiyle :kahkah:
Bizim MB da İran gibi dövizde sabit kuru getirebşilirmi? gelirse kaçtan sabitleyebilir
Sayın büyüklerim, Banka kasalarına dövizlerinizi emanet etmeyin.. işte haber....
cumhurbaşkanı başdanışmanı yiğit bulut'un bugünkü köşeyazısının sonunda yaptığı samimi uyarıdır.
tamamı büyük harflerle* yazılmıştır ve şöyledir:
"paralarını yurt dışına gönderip borçları türk bankalarına yıkıp finalde sıvışmayı uman ve hala “iş adamı” gibi ortalarda dolaşanlara da bir tavsiyem var; adalet yerini mutlaka bulacak! "
..... 1gr.sarı teneke ortalamam 115'TRY.. şu an 181 TRY... fiziki gram külçe altın. burrası çok önemli FİZİKİ GRAM ALTIN. herkese bol kazançlar.
Şöyle bir baktım da...
Adam epey bir dertli...
Bir kaç başlığı ağlama duvarına çevirmiş...
Ve bir yazısında aynen şöyle demekte: "T.C devleti aşağılık bir devlettir.. "devlet" diyorum bilerek diyorum. zira yasama , yürütme, yargı hepsi içindedir. türk insanının birçoğunun zihniyeti bozuktur.. "
http://www.hisse.net/topluluk/showth...51#post1940151
Canı yanmış belli ama böyle saydırmak doğru değil...
Doğru olmamak bir yana TCK Madde 301 de hükme bağlanmış bir suç...
Adalet bakanının iznine bağlı ama 6 aydan iki yıla cezası olan bir suç...
Dikkatli olmakta yarar var.
Forumda moderasyon sıkı değil. BU da açık.
Patır patır devre kesici uygulaması devreye giriyor
Satış bu yüzden kesiliyor sonra devam...
7 ayda %25
3,38 den 4,18 e
usd bu adamın iflahını keser
pardon trollerin iflahını keser demek istedim
trolleri adamdan sayıyor muyduk ?
onun için tereddüt ettim
Denemek için hesaplarımın olduğu üç bankayı arayarak yarına 200 er bin çekeceğimi söyledim. Müşteri temsilcileri '' isterseniz hemen verebiliriz '' dediler. Vallahi bravo , bankalarımızı seviyorum.
bugün sanırım ogün 2 şubatta demiştimAlıntı:
08-02-2018, 18:28
ayhan53
hayır alakası bile yok bence şu anda borsadaki hareketi başta Thyao ile yapıyorlar.o nezamn dönderse borsada o zaman çökmeye başlayacak dolarda o zaman gidecek
yani thyao şu anda simge durumunda
Sayın powerpc, bugünüde kazasız belasız atlatırsanız tahminlerinizde revizyon yapın derim.
faiz kısmı sakin gibi
''faiz''
onu elleyemiyoruz
yasak
betoncuları düşünüyoruz hala..
BİST 2 günde neredeyse % 6 eridi....
Tam kriz havası.
Daha da abartılırsa, bir önlem gelmezse, elden ayaktan çıkabilir...
Bu arada
dolar endeksi 89,19
Türkiye düşmanı Kredi derecelendirme Kuruluşları devreye girer. Cari Açık ve Yüksek Kur ağızlarının salyasını akıtıyordurrr
Eski Türkiye yok artık ondandır..:ss::ss:
Dövize değeninde eli yanıyor ayrıca..:evil::evil:
16 Mart; Ertem: Dolara el atanların eli yanabilir..
Klasik Türkiye masalları..her seferinde değişmiyor..
El parası malum, oraya buraya sürmeden olmuyor..
Bu arada, güvercilerde amma semirmiştir ha..:)
Hala bu elin ayağın yanar masalına inan salak demeye de dilim varmıyor ama :dvr:
var mıdır acaba ?..
varsa bir şey deneyecem de :oleyo:
Döviz hesaplarına kurumsallar için uygulanan değer artış vergisinin bireysellere de uygulanması ile ilgili dedikodular konusunda bilgisi olan var mı?
Hadi ya ! nedir bu 1 aşağı 10 yukarı, bir çırpıda yapsınlar yukarı da 4.20 olsun, boşuna zamanımızı harcamasınlar.
Bu işin sonu kambiyo kontrolüdür dedik vatan haini dediler ,şimdi siz de gelmiş bunları söylüyorsunuz ki SİZ asla vede kata benim daha önce dile getirdiklerim bu memlekette olmaz derdiniz . Bakıyorum fikir değiştirmeye başlamışınız. Bugüne kadar sizin olmaz açıklamalarınızla kendi kendimi eleştiriyor paranoya yapıyorum her halde diyordum. Fakat görüyorum ki ben paranoya yapmıyormuşum siz aşırı iyimsermişiniz.
Konuyu ima eden acaip başlıklar açılıyor, ama hepsinde de bu konuya vurgu yapılıyor. Yani birden fazla kaynakta benzer konu var.
https://eksisozluk.com/erekte-penis-...almak--5618760
İşin ilginci borcum borç ama ödemiyorum diyen ÜLKER `BIST kenefinde en az değer kaybeden hisselerden biri ama gel görki borçsuz , aslan gibi temettü veren bazı sanayi şirketleri neredeyse taban olacak. Demek ki HIRSIZ bu ülkede PRİM yapıyor bizde gelmiş DOLAR yükselir mi yükselmez mi onu tartışıyoruz.
*ZEYBEKCİ: KURA MÜDÜHALE ETMEMEKTEN KASTIMIZ DÖVİZ SATIŞI ŞEKLİNDE MÜDAHALE ETMEMEKTİR-BLOOMBERG HT
nereye gideceğini düşünmeden sarf edilen sözleri sonra düzeltmeye çalışırız.
4.13 den 4.20 ye geldi
umutabi bu uygulama zaten uzun zamandır var ancak şu anda sadece şirketler için uygulanıyor. Yani çok şaşırtıcı bir durum değil. Hatta TL için direk bireylerde de uygulanıyor. TL mevduatta stopaj olarak kesilen kazancın vergisinde enflasyon hesaba katılmıyor. Böylelikle TL'deki reel stopaj oranı reel kazancın %50'lerini buluyor. Sadece döviz değer artışı istisna olarak bireylerde vergilendirilmiyordu.
Birkaç yerde gördüm ayrıca burada da bir forumdaş çok sıkışırlarsa yapabilirler demişti.
Vala bu ATEŞ bugün ve gece yarısı devam ederse YARIN sabah başka her zamankinden çok başka bir güne uyanmış olacağız gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
Sana sempatik görünmeyebilirim...
Hiç bir zaman böyle bir niyetim olmadı hayatımda.
Muhtar mı seçileceğim?
Buradan bu başlıkta yazdıklarına bakınca sen de pek sevimli bir tip değilsin laf aramızda...
Bir şey daha...
Daha önce dolarla, power'la ilgili yazdıklarında "bin" yerine "k" kullanmıştın.
Son bir şey....
Bu başlıkta yazılan her şeye dikkatliyimdir...
Epeydir işimiz bu.
Büyük lafları da bırak...
Sanal da büyük görünmenin yollarından biridir belki ama biz hep buradayız...