Ben bi ara gideyim de şu inşaata bi bakayım. Naapmışlar neetmişler
Printable View
Ben bi ara gideyim de şu inşaata bi bakayım. Naapmışlar neetmişler
Dostlar bu aralar biraz yoğunum ama aklımda.. gittiğim zaman resim atacağım.. fırsatım olursa da ordakiler ile konuşmaya çalışırım
malak gibi yatirin tahtayi...millet cikmamis kagit arayinca bunu fark ettiginde ne yapacaklar merak ediyorum
endeks nereden nereye geldi bu adi wc kagitinda tik yokkk...eggub leri verip buna gectik...tut bakalim...bu yil ocak ayindan beri para kazanmayi birak yuzde 16 eksideyiz...bari zar dan düş spek efendi
2023 yil sonuna ne kaldi...talya otelin acilis tarihi bellimi ki...bari 2023 yaz sezonuna yetistirselerde ekmek yisekkk
İnternette inşaat başladı falan filan kabasi şu halde diye bir haber var mı ben bulamıyorum,? Berke inşaat diye birşey buldum. 2023 son diye ama inşaat için asıl anlaştıkları firma bu değildi başka bir koç şirketi idi. Gidip yerinde bakacaklarini söyleyen arkadaşlar vardı kimseden ses yok. İnşaata baslansa bedelli bedelsiz birşeyler söylemeleri lazım o da yok. uydu görüntüsüne bakıyorum sadece yıkılmış... Dava sonucu bekleniyordu daha sermaye artırımı beklenecekse 2023 te nasıl açılıyor anlamadım..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazar günü inşaata gidip bakacağım. Forumda çok bilgi kirliliği var arkadaşlar. Lütfen doğruluğundan emin olmadığınız şeyleri yazmamayı tercih edin.
İnşaat ve otel Koç Grubuna ait. Bu yüzden her şey olabildiğince şeffaf, bulandırmaya gerek yok.
Kirlilik falan yok. Ben uydu görüntülerinden baktım. Yıkılmış bina var. Eski tarihli ise bilemem. İnşaata başladık diye bir kelam duymadım. Bir tane temyizli itirazli davası vardı sonuçlandigina dair bir kap göremedim varsa göstermenizi rica edeceğim. Daha önce de ucbes kırkbeş gideceğini soylemisti ne durumda olduğunu forumda gösteren resim falan göremedim. Varsa rica ediyorum buradakilerle paylaşın. 2023 te bitecek deniliyor ama durum nedir bilmiyorum bunu da forumla paylaştım. Son durumu bilen varsa yazın dedim. Kap ta zaten duydugumuzda iş işten geçmiş olur.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben Haziran’da gittiğimde temel ve ilk 2 kat çıkılmıştı. En zor olan istinafları vs söylemiyorum bile onlar Mart gibi bitmişti sanırım. Pazar günü güncellerim.
İnşaatı da Koç Grubundan Ark İnşaat yapıyor. 50 milyon $ bedelle.
Paylaştığım görsel Haziran’a ait. Bence otel 2023’den erken bitebilir.
https://i.hizliresim.com/rbjkmdy.jpeg
Sağolasın süper...
https://www.berkoinsaat.com/devam-ed...a-otel-insaati
Böyle bir link çıkmıştı o yüzden yazmıştım. Taşeron olabilir.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayin laylow pazar gunu git soyle 3 beş resim cekte paylaş...merak ettim dogrusu son halini...birde insaat yasagi ne zaman sona eriyor...asıl hızlanma o zaman olur
İnşaat çok hızlı. Sanırım Koç'lara inşaat yasağı yok :whistling:
https://imgyukle.com/f/2022/09/20/nms5Ah.jpg
Sağolasın foto icinRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kısa vade düşeni kırdı, teyit alıyor. kısada 235,00 ve 231,00 destek; 270,00 ve 283,00 dirençler. ivme düşük ancak dirençler için macd ben hazırım diyor... Bunlara ne gerek vardı diyenler olabilir, bizimkisi vakit geçsin diye...Yatırım tavsiyesi değildir.
Herkese bol kazançlar...
5.5 milyon tl sermaye, 70 milyon dolar piyasa değeri...
Bu varlığa bunu yapan Koç mu utansın, piyasa mı? Bence piyasa utanmalı.
Zamanı geldiğine bu postu alıntılayacağım.
Kap var.. hisse devri. Koç holding te buraya devredilmiş. Sahipler aynı.
https://www.google.com/amp/s/emlakku...ldu/705071/amp
Herkes elindekilere sahip çıksın. Seneye lobide kutlarız :whistling:
Kipirdardi nihayet
2 senemi yedin 50 dolarda satmadık bin pişman ettin ama hiç heveslenme, o paranın yeri yok sağlam para kaldırmadan gitmek de... 🤬
Komple yirmi milyon dolar... Senede olsa fk si 3 e duserdi... Talya bir senede yapar ama lakin bunlar kredi ile mi tamamlayacaklar bu oteli? İlk hikaye çıktığında 50 milyon dolar 350 milyon YTL idi şimdi oldu bir milyar TL... Böyle saçmasapan aportta bekletiyorlar..
tesekkurler...bence 2023 ilk genel kurulunda bedelli gelecektir..yatirimci iliskilerindeki arkadasin dedigine gore ilk once kasadaki nakit kullanilacak o para bitmeye yakin karar verilecek...bu zamanda kredi cekilmez zaten haberlerde duyuyoruz krediye ulasmak zor ulassanda faizi yuksek...bence bedelli yakindir
Maalt öz sermaye ile 9-12 bin arasında piyasadan baya hisse topladı o hisselere bizde ortağız onları satsınlar.
Mrshl daki gibi tahsisli yapma ihtimalleri de var. Hiç yabana atmamRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.