Bölünme pazartesi.Haber kapa düşmüşRedmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bölünme pazartesi.Haber kapa düşmüşRedmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş bankasından alım satım yapılamıyor arıza varmış sizler yapabiliyormusunuz
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar yükseliyor, Altın yükseliyor, Hisseler yükseliyor..
"Bir ormanda Aslan Ceylan ve Fil aynı yöne koşuyorsa, orman yanıyordur."
yine bi numaralar dönior ya kağitta tehhhhhhhhh
sucaz s.öptü herkesi:oleyo:
Akşam iyi bir haftasonu finali yapacak gibi hareketler var.:cool:
ak yatırım patronmu sayın yerli soros dün bayağı bi mal satmıştı, pazartesi bakalım neyapcak ceoem bölündüğü gün tavan olmuştu keza afyon falan da öle bizimkisi ne yapıcak pazartesi belli olur
Tmpol 5 milyon kusur hisse var dolaşımda 20 bin lotla tavan oluyor burada her bir kademede neredeyse 40 bin lot nasıl iştir anlamadım.
böyle bir ekonomik iklimde kıytırık kağıtları alma cesaretini gösterenler içi sadece para olan böyle bir hisseyi nasıl almazlar ilginç.
Bu hisse de derin hisse gibi bir poh poh çu olsaydı bu kağıt şimdi 20 liraları aşmiştı:kahkah:
adam son ana kadar iki kademe yukarıya 50 000 satış yazıp satmadan kapandı borsa.
madem satmayacaksın ne diye yazıyorsun 50 000 adet i.
Ama gözdağı veriyor ben istemezsem bu kağıt gitmez demektir bunun anlamı.
Ama çıkar bir baba elinden alırsa zırlatır böyle adamları farkında değil bu arkadaş.
Ekonomiyi etkileyen her tür krizlerde en iyi işi bu şirketler yapar.Ancak piyasanın durmuş olduğu bu günlerde insanların hala çimento hala hava yolu hala şişmiş olan bilişim ilaç şirketi hisselerine saldırmalarını aklım almıyor.:rtfm:
ilginç, lidfa gedik menkulde 2.15 ten bölünmüş 7 küsür bin zarar yazmış bana ,bölünmüş%100 de hesapta gözükmüyor, varmı sizlerde de hesaba geçen bedelsiz
jak heral bi 500 bin lot daha sattı :(
Lidfa nın Hilesi hurdası yok ciddi karlı bir hisse. Bölündüğü rakamlara(4. 31) tekrar gelmesi dileğiyle. Maceraya gerek yok.
Bunun patronu züğürt galiba.sinekten yağ çıkartmaya çalışıyor[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünmenin faydası değil zararı oldu. Bölünmeden önce alan bir kişi, şimdi alsa daha çok hisse alırdı ve bu kadar stres yaşamazdı. Bölünen hisseler en kısa sürede eski yerlerine gider bu ise tersine gider. Bölünecek diye o kadar bekledik maalesef dağ fare doğurdu.İNŞALLAH dişli bir spek elindeki malları alırda at oynatmayı görürsün.
Patron ile spek çarpışıyor bakalım hangisi yenecek.
Bu hissede bir ben mi varım. Kimse yorum yapmıyor
Investing tarafındayız. Burasi sessiz abi ytd.SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neden07,bu tarz hisseler patrona bakar bunlara spek sökmez, herzaman spekle uğraşacak yeterli mal elinde vardır,top herzaman bunların ayağında olur, lakın patron oynarken mutlaka suçlma adına spek olarak yardımcı oyuncu sölenir ,kibarca patron kamufle olur benim görüşüm katılan olurmu bilmem bekliyoruz bakalım blanço gelsin hele...
sürekli acele etmekten çok kan kaybettim, güzel hisseler bulup zamansız vedalaştık, bunlardan,alka 5 kusur liradan çıktım12 lira, gusgr1.80 alip 2.20 de verdik, eski gözdem aselsan 18 alıp 23 verdik,safkar 1.80 alıp 2.50 verdik sevindik şimdi 4.50 ,ufak bütçeli çok mıktar kağıt alıp yüzdelikten fazla kazanmayı prensip edindik lakin sabırsız olmak kardan zarar ettirdi, şimdi eldeki hisseleri fikir versın diye paylaşıyorum dileyen yorum yapsın .ufaklardan ,karsan,hdfgs,lıdfa,gsdho,trgyo, megap ,orta üzeri gyhol,klmsn,kordsa,tlman bunlara karar kıldım,elindeki hisse hakkında yorumda uyar, forumda bilgisi olan arkadaşlara paylaşım ve yorumlarından dolayı teşekkür ederim.bilgi en büyük hazinedir...
Bizim bilmediğimiz güzel bir beklenti varda ondan dolayı mı acaba bu kadar baskı yapıyorlar.
Sabırla inatla bekeyeceğim ytd
2.20 ustunde kaldıkça yön yukarı ilk hedef 2.40 ve 2.70 muhtemel olabilir ytd
2.23 ustune atıp kalmalı
Ne naz yapıyorsun alacaksın o kadar ytd
2020/3 bilançosu ne zaman gelecek bilgisi olan var mı