karel bilanco cortladı caktılar asagı. bunu napcaklar bakalım. biz aldık ya bilanco kesin kötü gelir :)
Printable View
karel bilanco cortladı caktılar asagı. bunu napcaklar bakalım. biz aldık ya bilanco kesin kötü gelir :)
Çok derinden giden bir hisse. 2020 de iyi prim yapacak. Bekleyin görün.
kafein solo bilanço 15,700 buda konsolide bilanço 18,400 gibi bir rakam hesapladım sermayesi kadar kar sayılır logodan sonra en karlı yazılım şirketi
En az 18/19 milyon gibi bir kar gelecektir iştiraklerinin de etkisiyle ,gayet guzel bir kar ,büyümeye devam bizde beklemeye devam ,ytd.
Yeter ki büyüsün. Az olsun ama büyüsün. Bugün cortlayanları görünce insan korkmuyor da değil. Fakat şirketi elimizdeki veriler ışığında biliyoruz. Ve biz gerçek yatırımcıyız diyoruz. Sabırla çalı arkasında beklemeye devam.
ikinci karel vakası
15 milyon yetmedi mi bunlara 15555 milyon mu bekliyorlar ac kopekler:)
gazlayanları görelim sesleri kesildi :) 25-0 olur diyenler vardı
çöpe döndü
Sizin düşünceniz nedir peki sayın adonisleo7
Ne biçim hisseymiş. Karı iyi, bist artıyor bu ters tepki veriyor.
Suriye mevzusu piyasanın tadını kaçırdı. Memleketin içine ettiler, şimdi de sıvayacaklar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vergi dairesi ne sunulan. Bilanco bile güzel sanki bist hep artı ortalık süt liman. Bir kfein düşüyor.. Hangi hisseden kolay ekmek yedik bundan bekliyorsunuz. Bunca zaman bu hareketleri 3 defa tekrarladı bu hisse karakterini ögrenmiş olmalıydık . B3zdirmeyi iyi beceriyorlar. Ben hak ettiği yere geleceğini düşünüyorum. 3 gün önce 5 sonra sıkıntı yok
Dünyanın zararını yazan hisseler tavan tavan giderken....biz sessizce sıramızı bekliyoruz.
fiyata yansımıyorsa gözümde değeri yoktur bir hissenin. sadece ve sadece fiyata yansımasıyla degerli olur. amac para kazanmak. hisseye asık olmak degil. ve evet kafein iflas ettirdi 15 den girenler batakta veya daha yukarıdan.
13.97 nedir yaaa utanmaz hisse tek haneye in de rahatla.
Akıl almaz düşüş devam ediyor
karel ile birlikte hareket ediyor. ikisi de geberdi. cenaze namazı ikndiye kılınır
gercekten iyi bir şirket mi bu? bir logo olabilir mi? bence zor
Spor hisseleri uçuyor, sadece Trabzonspor kar açıkladı. Diğerleri borç batağında. Borsayı kumarhaneye çevirdiler açıkçası.
Düşebildiğin kadar düş. Seni satan lider66 yı öpsünler satarsam
18 den satan kar aldı biz bu ici bos sirketi bosa tutarız senelerce surunur durur artık
Hisseyi büyük hayallerle aldık. Sabırla bekleyip sonunu göreceğiz. Hisse düşünce hisseyle ilgili yorum paylaşanlara saldırmayın. Birbirimize karşı saygılı olalım.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
smart bilanço geldi buna göre kafein konsolide karı 18,7 mil sermayesi kadar kar yazılım sektörü bizdeki hedef çok yüksek olduğu için beklemeye devam bu yıl borsada yazılım yılı şöyle söyliyim spor kulüplerinin yaptığını yazılım sektörü yapacak bu yazı aklınızda kalsın
tek haneye gidiyor içi boş şirket. battık
12.75 nedir ya gozunu 6 tl ye mi dikti yendien
geldigi yere!!!
bomboş bir kagıt oldugunu gördük. bu kadar sert hareketler yatırımcı kacırır. ben cok pismanım cok umut bagladık tamamen batırdı bos gazlarla cıkan kagıt alınmazmıs ogrendik
11 den 18 e aralıksız gidiop ordan soluksuz 12 ye gelen kagıda yatırım yapan ahmaktır ben dahil
İnna fetahna leke fetham mübına
16 nın ustunde tutunmadıkca gözü topraga bakar
Bilanço tarihi ne zaman arkadaşlar?