amerikan bakanlarının bodrumda yazlığımı varmışki
Printable View
Sn dudu ASELSAN ı 100 lira dediler 46 TL den çevirdiler.dolar da hedef yanılmıyorsam 10 TL mi dillendiriliyor.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolarda bir hedef yok....Kasada döviz yok ki satsınlar ...Sadece faiz silahı var ve sürekli dış açık ,bütce açığı vs....iler pek iyi değil....Dolarizasyon başlamış trend de devam ediyor....TL ayağında borsada sağlam gömüşler olunca oraya gömek veya dolara fiyata bakmadan dönmek arası seçim yapmak kişinin risk algısına bağlı........
Kaynak?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.youtube.com/watch?v=-fqF0FVk26M
Karpuz,hıyar,ayva....
Girdap,dogum,ölüm.....
Büyük sanatcı...
Felsefik yaklaşım...
Ekonomik,politik acıdan irdelersek bizi bu günümüzü tarif ediyor sankim...
:drunk: :vk:
Ama biz bu dolarları bi seviyeden alıp biraz taşımamız lazım değil mi sonsuz çıkış yok değil mi... bitcoin den çok umutluydum sonsuz çıkar diye o da olmadı ama ...ons altın dan o kadar umutlu değil dim.soros altın alıyorum ve almaya devam edeceğim deyince ne var ne yok satmıştım..
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolubankta EFT muafiyeti alabilen var mı?
Arkadaşlar selam hepinize ...
Nisan ayından beri bende bankalar ile bu mevduat konusunda gide gele kanki oldum .
En son 1 Mil üstü bir miktar için Halkbankdan 19.50 oran aldım .2 gün önce 32 günlük bağladım.Geçen ayki oran 19.30 du bu ay en fazla bu kadar verdi genel müdürlük.
Sizce oran nasıl ?
Birikimim bir kısmını ise portföy yönetim şirketine verdim .onlarında son 3 aylık banka mevduatına göre %22 civarı .Ancak bu getiri garanti değil .portföy yönetiminin başarısına bağlı .
Dolar almadığım için pişmanım burdaki konu başlığı nedeniyle yazıyorum .Keşke 3 ay önce dolar alıp tutsaydım .sabit getiri cazibesi nedeniyle birde yüksekten alıp zarar etmeyeyim diye treni kaçırdık malesef.
ABD senato da Türkiye ye f-35 için yaptırım kararı aldı.
karar 87 evet 10 hayır oylamasıyla alındı
USDTRY de genel trend bu şekilde. Zirve yap %25-%30 arası. 10-11 yatayda sar. Sonra tekrar Zirve yap %25-%30 arası.
https://pbs.twimg.com/media/DjdcO8MW...jpg&name=large
Mevcut iç ve dış politikamız kaybedecek hiçbirşeyi olmayan bir hükümet politikası gibi. Öyle bir sıkışmışlık var ki inanılmaz hareketler ve davranışlarda bulunuluyor. Bu normal bir hükümet politikası veya tutumu değil. Basın ve medya organları ile halk militarist ve faşist söylemler ile pompalanıyor, tarafsız haber kaynakları yok. Durum politik, jeopolitik ve ekonomik olarak felaket görünürde. Cambaza bak yaygarası tüm ülke basını ve medyası tarafından yapılıyor. Yazık! Artık bu şekilde düşünmeye başladım. Borsa da ki kadim üretim yapan şirketler bile maymuna döndü. Nasıl olursa olsun benim olsun mantığı mı işletiliyor? Ne yapmak lazım? Borsa da kol keselim mi? Bir aydınlık görünüyor mu? Yoksa çok mu karamsarım? Dolar için de 4,50-60 lardayken faiz artırımı olamaz, yapamazlar buralardan dolara geçmek mi lazım diye sormuş (ama geçmemiş rasyonel düşünülmeye başlanır işler düzelir deyip büyük ve kadim bir sanayi şirketinin hisselerini almıştım.) Ve şimdi cezalandırılıyorum. Dolara geçersem tamamen fizikiye geçerim.
Neyse ki dolar dün 8 lira çıksa da bugün 2 krş düştü. Borsa belki evcilik oynamaya devam eder böylece...
1M. Üstüne halk 19.75 veriyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler bugünde zengin olduk. Yeni hedef 6 :)
formasyon gereği hedef de 5.40
5.40 üzerine kalıcı olursa
vehamet
2 yıllık tahvil %21.61
10 yıllık tahvil %19.41 !!!!!!
Arkadaşım 3ncü havalimanını kıskanan dıj güçlerin oyunu bu...
3ncü köprüye gidiyorum, 114 lira verip geçecek sonra bizi kıskanan ülkelere saydıracağım.
Mehter marşını açtım şimdi, bye...
Tl mevduat yapsaydım şuan ilaç falan kullanırdım herhalde iyi ki o duruma düşmedim.
Sayın Dudu , birbirine yakınsamaları epey uzak baharlara kaldı artık..
tek rakibimiz Arjantin ...adım adım o yoldayız
etkisi az da olsa faiz artırımLARI kalıcı olmalı artık...
Daha 1 ay doldu. Ellerine yüzüne bulaştırdılar.
5.04 de oluşan gap ı da kapattılar geri çekilmeyle.
bence TCMB ani bir toplantıyla en az 225 baz puan faiz arttırımına gitmek zorunda..aksi takdirde ardı ardına iflaslar gelecek...öyle anlaşılıyor...hadi merkez, güzel bir hareket bekliyoruz senden...
bu arada benim paramın yarısı dolarda yarısı tl mevduatta...
Şurada bir usturuplu seviyeli bir şekilde öngörüde bulunup haklı çıkmak var, bir de çeşitli şekillerde tanımlanabilecek tam aksi bir şekilde...
Dünyanın en iyi öngörülere sahip kişisi olsa da, bu ikinci insan tipiyle normal hayatta pek muhatap olmak istemezdim herhalde...
gösterge %21.72
usdtry 5.0845
ytd.