Btsöke den tahmini 500 milyon TL 70-80 milyon dolar gelirmi tabi talib çıkarsa. Ytd
Printable View
Btsöke den tahmini 500 milyon TL 70-80 milyon dolar gelirmi tabi talib çıkarsa. Ytd
Hadi sen git işine de herkes kendi işine....Dün boşaldık.. tekrar almak için beklemedeyiz.Moody s in not indirimi haftaya fiyatlanir..Acelemiz yok.Zemin kaygan ortalık toz duman..S400 fiyatlaması son sürat.. siz bla bla bla etmeye devam edin..Ytd..
Elbette..yapabilen trade eder.Yapamayan seyreder.Ayrica milletin senin 3..5 bin lot unun pesinde oldugunu mu saniyorsun..piyasa adami boyle paranoyak yapar.
elimde btcım yok. cevremde arkadaşlarım da vardı.
ara ara girer başlığı okurum. son zamanlarda bilgi payaşımı ve yaşanan olaylardan çok ikili diyaloglar şeklinde geçiyor. insan üzülüyor sebepsiz yere birbirini kıran insanları gördükçe.
Kazancınız daha da artsın.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/b...-onay-41241042
Aydın-Denizli otoyol ihalesinin başarıyla sonuçlanması Söke için oldukça önemli, her yönüyle sektöre büyük bir hareket getirecektir.
Süreç uzun haftalık bakmak lazım
http://flashresim.com/upload/MTVkMDZhNWJlMjA3Njg.png
Evet surec uzun......halihazirda 12 yil
su gibi gecti.Bakin neguzel isler yapacagiz deyip 12 yil onceki firsati ....650 milyon$ lik teklifi bir milyar$ da verseler satmayiz dediler.... teptiler. Bu ugurda Bsoke
nin nakit parasini yatirim planlanan sirketin parasini...kendi bekalari icin
%4 Baticim hissesi alarak sifirladilar.
Alacaklari uc kurus maas ve huzur haklari icin yanlis karar verdiler. Biz yapariz dediler...biz isadamiyiz dediler. Kollari sivadilar. Yanlis kararlar heslerle ve Bsoke yatirimiyla devam etti. Bes kurus sermaye koymadan ....paralari yokmus..... kredi ile simdi satmak zorunda kaldiklari fabrikayi kurmaya basladilar.Para harcamak kolay tabi..
Proje yatirim karari almak kolay is...onemli olan nasil finanse edilecegi ve borclarin geri odemesinin dogru bir sekilde planlanmasidir....her turlu risk de planlanarak..... Lafi uzatmaya gerek
yok eskiler yani kurucu ortaklar ..yeni ortaklar..ky ve sonunda kendileri bu onikiyillik seruveni basarisizlikla sonlandirmak uzereler. Yiyecek ekmege muhtac kalmazlar insallah.
Yani bir onikiyil daha birseyler yapacakmis gibi yaparlarsa.....
Onun icin gercekten satin herkese hakkini verin ve koddanda cikip gidin
sektore..BIST e ve yatirimciya verdiginiz zarari sonlandirin. Sonrada
Kendi paranizla isadami oyununuzu oynarsiniz. Bizlerde ky olarak sisteme ve yatirimcisina DEĞER katanlarla devam ederiz.
Niyet neyse akibet o oluyor....
Niyetiniz yeni bir alicengiz ve bir tasla iki kus vurmaksa sonunuz yeni bir
magduriyet yaratmak olacaktir.
Artik basiretli davranin ve aldiginiz kararlari destekleyen aksiyonlari yapin. Yaparmisiniz gorecegiz...
Velevki yapmadiniz.....
“50K 1+1 ..... 80K 3+1”
Saygilar.
YTD.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya satış ağırlıklı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -322, ortalama tahmin ise -360 puan oldu.
Foreks'in 49 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +325,17 puan olurken, en düşük beklenti -714 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 42 analistin 31'u pozitif, 11'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -322
Ortalama : -360
Maksimum : +325
Minimum : -1.720
Katılımcı: 49[(+)45(-)4]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(17/06/2019 - 09:23:40)
2.13 ustunde kaldıkça yukarıya ivme kazanır 2.20 ve 2.30 ları test edebilir ytd
Doldur be meyhaneci boş kalmasın altı formatı ile ilerlemeye devam :)
Yok birbirinden farkı, hepsi OSMANLI BANKASI...
Helal olsun, herşeye rağmen yutturuyor ...
https://i.postimg.cc/BvN5T1N5/R-1445.gif
Bu senetlerde zarar etmek haram yahu...
sadece son 2 senede , 6 defa % 30 ... yarısı yalan % 20 den % 120..
Oh ne ala muallaa.. suyundan da koy , çok güzel pişmiş çorba .....:yahoo:
Enseyi karartmaya gerek yok.
BATININ HESLERİN konsalide ye nasıl bir katkı sağlayacağını görebiliyor musunuz.
2-3 yıl içinde aynı liman gibi sürekli kar yapan bir kuruluş olacağı apaçık ortada.
Hala bu fiyatlamalara devam etmenin mantığını çözemiyorum.
ENERJİ 86 MİLYON USD ALINMIŞTI.25 MİLYON USD BORCU KALDI. SÖZLEŞME SÜRESİNİN SONUNA KADAR 200 MİLYON USD
HASILAT YAPABİLİR DURUMDA.TABİ Kİ KURAKLIK
VS. OLMAZ İSE.
ytd
Saygılar,
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Faaliyetlerin Kısmen veya Tamamen Durdurulması ya da İmkansız Hale Gelmesi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/768806
02 Nisan 2019 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile duruş bildiriminde bulunduğumuz yeni farin silosunda meydana gelen hasarın onarım çalışmaları tamamlanmış olup, bugün itibarıyla döner fırın faaliyete geçmiştir.
Günaydın,
PETROKOK fiyatları yıl başına ton /usd göre %20-25 düşmesi olumlu olur mu?
Yeni fabrikada kullanım ?
bilgisi olan var mıdır?
Ytd.
Saygılar,
2.07 ustune atıp kalırsa 2.12-2.15-2.19 ve 2.30 bir hareket muhtemel olabilir ytd
beklenti bitti mi
bsöke satışı yokmuydu
2.05 te ne verdiyse aldılar
Ne güzel sözlerimiz var..
"Yalan dan kim ölmüş"
"Yalancının mumu yatsıya kadar"
"Yalancının evi yanmış, kimse inanmamış"
"Dünya tükenir, yalan tükenmez."
"Yalancının şahidi şıracı olur."
bakalım kim üstüne alınacak..
Asıl soru şu .
"Diyelim ya çöp parası teklifi geldi yada hiç gelmedi "
Bu gazla yaptırılan % 50 prim ne olur ?
Hem de cepten bir kuruş harcamadan .
Peki piyasa affeder mi ?
Şu an ki görüntüde Sanko ve Tarman bu satışın olacağına pek inanmış gibi gözükmüyor yada bu kadar yıl hain planlar yapıp hisse fiyatını bu hale getirdikten sonra inanmak işlerine gelmiyor,eğer yönetim sağ gösterip sol vurur ve bu satışı ansızın başarılı bir fiyattan tamamlarsa Sanko ve Tarman hisseyi sıfır maliyetle değerine taşıma şansları var iken taşımadıkları için tarihi bir hata yapmış olacaklar,yönetim müthiş bir hamle yaptı bakalım diğer aktörler buna karşılık doğru hamleyi yapabilecekleri,bazıları için bu kadar yıl haince şirketi ve yatırımcıyı zor duruma düşürmek adına hisse fiyatını bu hale getirdikten sonra gelinen durum, yönetimin son hamlesinden sonra inanılmaz bir handikap oldu... Teklif mutlaka gelecektir, böyle tarihi fırsatlar her zaman gelmez, normal şartlarda yüzlerce milyon doları masaya koysanız bile alamayacağınız bir varlık şu an masada...son ve en doğru kararı yönetim verecektir, net olan şey son çeyrekte mali yönden çok farklı ve şirketi rahatlamış olacak planların yönetim tarafından tereddüt etmeden uygulanacağı çok net olarak görülüyor,kesin olan şey ise meydanın bu saatten sonra sizin gibilere asla bırakılmayacağı...Siz bence yüzde 50 primi değilde hisseyi manipüle ederek oluşturulan müthiş iskontoyu düşünün,çimento fabrikası kurmanın ton başına maliyeti ne kadar ve bu tür fabrikalar tonu kaç dolardan satılıyor? Birazcık araştırın isterseniz.
Sanko GK da bazı maddelere şerh düşürdü.Bunu neden yaptı?
Hala Hisse Geri alımı olmadan kalıcı hisse fiyatı yükselişi olacağını sanmıyorum.
Bu fiyatlardan YÖNETİM ALIM yapmıyorsa kimse yapmaz. Alışların AKTİF şekilde yapılması
ancak fiyat istikrarını sağlar. Daha önce ortaklardan biri almıştı (BE - 170k civarı) PASİF ALIŞLARLA....
Ani alışlar şart....
ytd.
Saygılar,
Sayin Eksipnos35 siz ve diger birkac kisi yazdiginiz olumlu beklentilerle yatirimcilara hep pozitif havayi gosterdiniz....sonucta ky her daim kaybetti. Ne hikmetse sirket sizin hayra ve olumlu beklentiye yordugunuz dusuncelerinizi her seferinde bosa cikardi. Kufredip saydiran ky yaninda bircok kurucu yatirimcida hisselerini satmak zorunda kaldi. Halen ayni tempo siz yazmaya sirkette got.n got.n gitmeye devam ediyor. Hatta siz yazinca assagi yonlenme paronayisi bile olustu..... Alinan karar sonucu bir satis olursa Baticim icin iyi olsada
gelinen noktanin yonetim tarafindan tam bir basariszlik cuvallama.... taklaya gelme gercegini ortemez....bilakis percinledi. Yani demem o ki.... bunlarin yaptigi planla yola cikan hep yaya kaldi.
Bu alinan kararinda bir altyapisi yoksa yeni bir alicengiz olarak tarihe gecer....yalandan kim olmus diyenleri hakli....hisseye basanlarida karli kilar.
Yonetim hala ben bildigimi okurum derse.....bunlar isin dogrusu icin ana
okulundan baslayarak bir tekrar yapmalarini oneririm. Isadamligi zor is helede ulkemizde. Ama bu ekibin yeterince zamani oldu ...2007 den beri koyduklari performans ortada.
Verdikleri sozler ve yaptiklari ortada.
Ne yapacaklarsa kendileri yapacaklar
elinoglu senin yapmadigin alimi yapipda birde fiyatinimi yukseltiverecek....[emoji23]
Saldim cayira mevlam kayira... modu.
Velevki yine birsey yapmadilar....
“50K 1+1....80K 3+1”
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz zaten sadece her şeyi eleştiriyorsunuz, varsa başka bir çözüm öneriniz söyleyin,kaç aydır reaksiyon almadıkları için eleştirdiniz, şimdide alınan reaksiyonu, benim yazdıklarımı tekrar okuyun, ben olayları olumlu ve olumsuz tüm yönleri ile yazıyorum, kimseyi etkilemek gibi bir niyetimde yok, hissede herhangi bir işlemimde...
Yapılan iş ticaretse alınırda, satılırda, yeterki doğru zamanda doğru fiyata alınsın ve satılsın, ben tam tersini düşünüyorum, verilen mesaj net, bu şirket ezik değil, masa sandalye şirketi hiç değil, gerekirse en değerli iştiraki masaya koyar gidişatı değiştiririm mesajı,satılır yada satılmaz orası ayrı bir konu... Satılırsa borçlar sıfırlanır ve yola güçlü bir ana şirket artı karlı iştiraklerle devam edilir, belkide bir GYO kurulur ve yola başka kulvarda devam edilir, sonuç her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum.
Şirket kap açıklamasında blok veya kısmi satış olarak belirtmiş.Ya işi çimento olan birine ellerindekilerin tamamını satacaklar yada bir fona bir kısmını.Fona satılırsa farklı senaryo çıkabilir ortaya
Ortada bir satış haberi var...Şirkete kimse güvenmediğinden bu haber hisseye pek fayda sağlamadı...İzlemeye devam ...Haber düştüğünde alım fırsatı mutlaka olacaktır....
https://tr.investing.com/equities/bati-cimento
Milleti psikopat yaptılar resmen...
Yorumlarda küfrün bini bir para...
BSOKE bütün hak ve yükümlülüğü ile satışa konu olacağına göre verilecek teklif ancak 100 milyon dolar edebilir, burdan da BTCIM e 75 milyon dolar gelir diye düşünüyorum...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post3540949
Gönderi 7907 şu da şurada dursun.Bakalım gerçekleşmeler ne olacak.
Madem bu kadar çok biliyordun 6,15 lerden olan % 5 e yakın düşüşü de neden bilip yazamadın diye de sorarlar adama.
Artık her gün internet ortamındaki şirketle ve olup bitenle ilgili vatandaşın hislerini belirttikleri linkleri vereceğim.....
Hadi bakalım...
Yönetimi aydınlatalım en azından....
Şirket yönetiminden anlamadıkları malum....
Vatandaşın söylediklerini duysunlar diye....
Anlasınlar diye...
Alttaki yuvarlağı anlayamamışsan, yapacak bir şey yok, aslanım sana..
https://postimg.cc/NyF8R3Q3
https://i.postimg.cc/52M4PXvK/R-1562.gif
Genel kurulda 135 milyon lot temsil edilmiş. Geriye kalıyor 45 milyon hisse. 7.36 bsokede. Aybars karabacak ile bi karabacakta 1.5 milyon olması lazım. Ateş necdet bukey ve batıbetonda da 1.5 olması lazım. Sanlılar tamamen cıktı mı bilmiyorum. Sanmıyorum. Holding payı satılmadı sanırım. Kalır 34.65 milyon hisse. Bunların içinde çakılı hisse çoktur.