AKGUV.. haftalık rsi düşeni kesmiş.
https://i.hizliresim.com/zGyjVB.png
Printable View
AKGUV.. haftalık rsi düşeni kesmiş.
https://i.hizliresim.com/zGyjVB.png
En adi kağıdımsın
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1.55 ustunde kaldıkça 1.57-1.59-1.61-1.63 -1.65 ve 1.68 muhtemel olabilir ytd
Bugün güzel Bi hareket yapta milletin gönlünü al, uyandır uyuyanları ==>
zıhrlı arac siparişi haberi lazım
Eee burası pert olmuş...
Bende bu hisse ky kaynıyor zannediyordum :)
Sevdim bu işi
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%100 bedellı acıkladı amk cocukları daha oncede bellı acıkladınız spk sormaz tabı bu paraları naptınız dıye serefsızler
Şirketin Yönetim Kurulu Üyelerinin bu parayı ne yapacağını tüm ortaklara açıklamış. Büyüyen şirketlerin paraya ihtiyacı olur.
1. Şirket esas sözleşmesinin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye dayanarak, Şirketimiz özkaynak yapaısının güçlendirilmesi ve savunma sanayi alanındaki projelerin finansmanı amacıyla 150.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 41.365,000 TL olan çıkarılmış sermayenin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 41.365.000 TL nakit (bedelli) olarak % 100 oranında artırılarak 82.730.000 TL ye çıkarılmasına,
2. Mevcut ortakların yeni pay alma haklarının kullandırılmasına,
3. Nakden Arttırılan 41.365.000 Türk Liralık sermayeyi temsil eden payların 3.124.825,464 Türk Lira'lık kısmı A grubu nama yazılı ve 38.240.174,536 Türk Liralık kısmı B Grubu nama yazılı olarak ihraç edilmesine,
4. Ortaklarımızın nakit olarak artırılan 41.365.000 Türk Liralık sermayeyi temsil eden paylarına ilişkin yeni pay alma haklarının 1 adet (= 1 lot) payın nominal değeri olan 1,00 TL'den 15 gün süreyle kullandırılmasına ,bu sürenin son günü resmi tatile rastlaması halinde ,yeni pay alma hakkı kullanım süresinin,izleyen iş günü akşamı sona ermesine ,mevcut pay sahiplerinin rüçhan hakları karşılığında A grubu nama yazılı paylar için A grubu nama,B grubu nama yazılı paylar için B grubu nama yazılı pay verilmesine,
5. Nakit olarak artırılan sermayeyi temsil eden paylara ilişkin yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İkincil Piyasa'da oluşacak fiyat üzerinden 2 işgünü süreyle satılmasına,
6. Sermaye artırımı nedeniyle çıkarılacak payların şirket ortaklarına SPK ve MKK'nın kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,
7. Sermaye artırımı işlemlerinin gerçekleştirmesi amacıyla gerekli başvuruların yapılması,izinlerinin alınması ve işlemlerin ifa ve ikmali için T.C Sermaye Piyasası Kurulu,Borsa İstanbul A.Ş,Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., T.C Ticaret Bakanlığı ve ilgili diğer tüm resmi kurum ve kuruluşlar nezninde gerekli her türlü işlemlerin yapılması hususunda yönetim Kuruluna,
Yetki verilmesine karar verilmiştir.
Bu bedelli de hisse fiyatı kaçtan hesaplanacak, o anki fiyattan mı yoksa 1 tl olarak mı?
Elinde 10 bin lot olan kişi, 10 bin tl mi verecek?
Simdi bu durum fiyata nasıl yansır acaba
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 TL den alacağız elinde hisse olanlar öyle anladım ben . Daha iyi bilen açıklayabilir mi ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaklaşık 15 yada 18 gun sonunda suan elinizdeki her bir lot icin 1Tl odeyeceksiniz ve nihayetinde 10bin lot ocin 10binTl odenecek. En son gunde 15. Gunde parasi odenip alinmayan her lot piyasada 1Tl den asagi olmamk uzere satilacak 2 gun sureyle. Hersey bittiginde 15. Gun sonunda diyelimki 1lot akguv 1.26Tl=>1Tl ye1lot daha alan kisi elinde 2lot akguv olacak her birinin degeri 1.13Tl olmak uzere. Sirkette bu gelen parayla borcunu oderse sirketin mali yapisi iyileseceginden, suan karamsar olan yatirimcilar mutlu son ile karsilasirlar.
GT-I9505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir baska gercek; onumuzdeki 15 gunde senet 1Tl nin altina imkan yok inmez; olagan disi piyasa hareketi yasanacak terslikler olmadikca.
Arkadaşlar sakin.
Henüz SPK ya bile müracaat edilmedi.
Yönetim kuruluna yetki verilmiş.
Yönetim kurulu aldığı yetkiye istinaden SPK ya bedelli sermaye artırımı için müracaat edecek.
SPK nın bilmem hangi hafta yayınlanan bülteninde sonuç açıklanacak.
Bedelli kabul edilirse, ondan sonra başlayacak süreç.
Kabul edilmezse, başka bahara.
Hala daha şöyle iyileşecek böyle coşacak, 1 tl altına dürtsen inmez diyen var şaşırıyorum.
Neredeyse 2 senedir uyarıyorum milleti. “Bu şirket batık, yapmayın etmeyin paranıza yazık” diyorum. Yok. Bu fiyat son. Bu sefer kesin dip. Diye diye bir hal oldular.
Tekrar söyleyeyim. Bu şirket BATIK.
Çok değil 4-5 sayfa geri gitseniz orada bile yazdığım yazılar vardır. Şirketin durumunu açık açık yazdım. 6 liralardan beri yazıyorum. Hep kötü ben oldum. Defalarca uyardım millet bir tek küfür etmediği kaldı. Son defa yazıyorum daha da yazmam dedim ama millet inatla alıyor ve kanıyor. Bedelli ile birlikte toplanan o paraları da nasıl hiç ediyorlar göreceğiz. Hatta o zamana kadar bir de sene sonu gelmiş olur satamayacağım diye kandırdığı(daha önce yaptığı gibi) diğer malları da satsın da elinde hisse olan ky bön bön bakar artık. Eeee napıyo bu şirket diye.
Muhtemelen yine kötüleyecekler çıkacak beni şimdi ama valla şu üç-beş kuruşunu kaptıranlara acıyorum. Ama en çokta bu ********in elindeki malı size satmalarına kızıyorum.
dünkü kap açıklamasında 15 gün falan diyorlardı. o süreç işlemiyor mu şuan?
Bedelli gerceklesecegi gune dek; savaş cikmazsa, şirket fetö vb. bir işle ilişkilendirilmezse mumkunu yok 1Tl nin altına gitmez. Son bilançoları kap ta yuklu; babamın şirketi deil; batak falan deil. Kotu idare ediliyor olabilir; baskaca somut-delilli bilgisi olan paylassin, aksi halde suclamalar asilsiz olmaktan oteye gitmez.
Yine de bir dip tahlil-not biralayim: savaş isone gelebilir; son sirket kapsam guncellemesinde savunma sanayi ile ilgili kapsam genisletme var. Ne olacagini bilmiyorum ama neden bir otokar gibi olmasin, savunma sanayi cok hizli buyutur sirketleri.
2013 Subatinda senedi alip halen tutanlar elbette cok zararda, ama gunumuzde 1.43 te senet. Benim ongorum 43 kurusluk bir alan var ki bedelli sonrasi bu alan daha azalacak. Sen 2013 subattan beri tutuyorsan simdi satmak kadar hatali baska bir sey yok. Soru simdi almak mi almamak mi ise; kap a girip bakin bilancolara, bilanco dip notlarina bu sirket icinde bulundugumuz anda batmiyor. Batabilir baska bir anlam ifade eder, batti yada batar baska bir ifade....
Fiyat konusunda baska bir gercegi vereyim senet 2013 subatta 5.09$ iken simdi 0.25$ kayip burada...
$ fiyat grafinden kendime cikardigim: 0.21$ ikili taban noktasi ola(bilir). Ben buna gore hareket edecegim.
Öncelikle merhaba sayın meddoc.
Benim demek istediğim de buydu. Çok değil 5-10 sayfa geri de gidebilirsiniz 100 sayfa önceye de. Defalarca yazdım. Ve ben her bu konuları açıkladığımda (şahsınıza alınmayın) sizin gibiler çıkıp bir küfür etmediği kaldı. Yok şöyle edicez yok böyle savunma yapıcaz diye ama yine yazayım.
Çoğunluğu Taşeron bir şekilde güvenlik işi olan bu şirket taşeron olayını kaybettikten sonra hemen hemen faaliyeti kalmamış bir şirket. Neyse afganistan hava alanı ihalesi ve tanıtek haberleri üstüne gedik yatırımın da desteğiyle millete pazarlanmış bir hisse. Neredeyse elinde faaliyet kalmamış bir şirket parantez içinde afganis havaalanı ihalesini nedense yine parantez içinde “imza atmayı unuttuğu” için ihaleyi başka şirkete verdiler. Neyse satılan hisseyi geri almadan kıçı kırık bir navigasyon cihazını (alzheimer cihazı) satacağız diye milleti kekledi, o zamanlarda söyledim yapmayın etmeyin diye. Çinde bu kıçı kırık cihazlar 2-3 dolar diye (kaldı ki onun üretimini bile yapamayacak bir şirket)
Sonuç millete yine mal kitlediler. Ardından ******** herif ve eşi hisseleri borsada işlem görebilir hale getirdiler yine uyardım. Bunlar gidip açıklama yaptı kredi çekicez satmıcaz teminat olarak göstericez falan diye.
Kredi çekebilmen için borsada işlem görebilir hale getirmene gerek yok desemde millet yine dinlemedi. Adam şirkete yatırım yapıcak sen niye kötülüyorsun dendi. Neyse ******** hisseleri satabildiği kadar satıp açıklama yaptı. Tamam 2019 senesinde bir daha satmayacağım diye. Ben yine uyardım şimdi ilk satışta tahta yapıcının almak zorunda olduğu hisseler satılacak diye ki o da bir güzel sattı. Hatta geçen sanırım eşi de sattı ama açıklama gelmedi.
Neyse savunma sanayi dediler, zırhlı otobüs dediler satıyorlar. Bu adamlar binasını satıp kiraya geçmiş. Elinde ne varsa satmaya çalışan biri. Faaliyet yok elinde.
Zırhlı otobüs ürettiğini zannedenler var. Bu herifler anca policarbondan bir otobüs ön camı üretip ( muhtemelen o bile dışarıda birine yaptırılmış birşey) çekiçle yavaş yavaş vurarak gösterildi ve bunu “zırhlı otobüs” diye yutturdu millete.
Valla bu sefer tebrik ederim o benim bile aklıma gelmezdi. Navigasyon cihazını alzheimer cihazı diye yutturmak tamam da policarbon cama xırhlı otobüs mükemmel olmuş.
Neyse bu adamı tanımıyorsanız geri gidin anlattım daha önce çok defa. Akp de kendine yer bulamadı bu sefer ve üstüne elinden taşeronn da alınınca koca bir hiç kaldı elinde. Malı mülkü sattı şuan tek istediği şey elindeki hisseleri satabileceği kişiler. Eeee faaliyette kalmayınca herhangi bir fon falan zaten bildiğinden ne kadar küçük yatırımcıya satılırsa satacak.
3-5 kişi oturup büroda 2 masa 1 sandalye şirkette roket falan mı üreteceğini sanıyorsunuz bunun?
Bir dünya bacası tüten şirket var gidin oralara yatırım yapın. Vallahi üzülüyorum paranıza yazık.
Telefondan yazdığım için yazım hataları çok olacaktır mazur görün.
Bilanço ve teknik olayına gelecek olursak kendimi yüceltiyor gibi olmasın ama burada ve hatta ve hatta o twitterdaki binlerce takipçili çakma üstadlardan çok daha iyiyimdir buna emin olabilirsin.
Neyse yaklaşık 2 ay önce falan bu şirket için 80 kuruş civarı bir hedefte söyledim. Ağustos demiştim vadem tutmadı ama olsun tutacak. Hatta 60 kuruş 40 olduğu zamanlar bile olacak bu gidişle. İşte o zaman da gelicem yine aynı şeyleri söyleyeceğim.
Bu hisseyi binlerce takipçili çakma twitter üstadları pazarlarken de çıkıp söyledim şimdi gidin hiç biri ağzını açamaz. Ama burunlarından da kıl aldırmıyorlar. Yarın öbür gün bu hisse atıyorum 80 kuruştan 90 kuruşa çıktığında ben demiştim diyecek tipler.
Neyse kalın sağlıcakla. 2020 yeni satışlara hazır olun belki oyalamak için bir müddet kendi hissesini satmayıp eşinin hisselerini satar.
Üstad 2 ay önceki yazın nerde görebilir miyim suya yazmadıysan tabi
merhaba sayın borsaborsa
merak etme ben öyle suya yazdım gitti, çamura battı, ama demiştim gibi laflarla yazmam burada. daha önceki yazılarama da bakabilirsin, yeşil holding te de aynı şeyleri yazdım oradaki yazılarıma da bakabilirsin.
bir dünya bacası tüten şirket var gidin oralara yatırım yapın diye defalarca uyardım. orada da, burada da senin gibiler çıktı. hep beni kötü gösterdi. ama çok kişiyi de kurtardığımı düşünüyorum. her 3-5 kademe, 10 kademe çıktığında bu çakma üstadlar çıkıp bilerek yada bilmeyerek bu ********in ekmeğine yağ sürüyor. bende onları uyarıyorum.
neyse daha önce forumda da yazmışımdır muhtemelen. twitter da da çok iddialı konuşmuşum mesela. 2 ay değil mayıs ayında yazmışım.
neyse buyrun
https://i.resimyukle.xyz/CWBKMC.jpg
Bu defa seni dinleyip bedelliye katılmayacağım joeyramone kardeşim. Yüzsüz adam o kadar kapta bildirimlerine rağmen bedelli açıkladı. Alsın benim rüçhanları cebinden para ekleyerek soksun bir yerine. Zaten maliyet 1.62 tl. Ha 1.62 ha bedelliden sonra 1.20 tl. Çok fark yok. Haa yüksek maliyeti olanlara hiçbirşey demem kararlarını kendileri versinler. Ama bu sözünün eri olmayan bir adama 1 tl daha vermem. Zaten fiyatı buralarda tutarsa kesinlikle bedelli başvurusu onaylanmaz. Aynı Senkronda olduğu gibi. Kalın sağlıcakla.
Sayın zeytinci öncelikle merhaba
Anlatmak istediğim buydu o zamanlar. Mesela benim bildiğim @batık diye bir kişi daha var burada o da önceden şu kadar zarar ile sattığını söylemişti. Umarım zararını çıkarmıştır. Sanıyorum o zamanlar endeks 90 bin civarı idi. Muhtemelen çıkarmıştır. İnşallah ta çıkartmıştır. En azından buradan daha fazla zarar etmedi. Twitterda da çok kişiyi vazgeçirdim. Umarım zararlarınızı misliyle çıkarırsınız bunu en içten dileklerimle söylüyorum. Benim elimde de mevcut var. Yalan değil ama allahtan çok kaptırmadım. Bu adama 1 kuruş dahil vermeyeceğim. Ben buradaki zararımı neredeyse çıkarttım diğer hisselerde. Ve bu gidişle güzel de karlar edeceğim. Şuan değerinin çok çok altında işlem gören onlarca şirket var. Çoğunda hissem var yada grafiğine göre takibimdeler. Bende x hisse var ise bu şirketin sahibi olacak ********de milyonlarca hisse var. Bunu geri almamak kaydıyla satıyor.
Şuan elindeki hisseleri 10 kuruştanda satsa kar da. Bu fiyatlarda ne kadar çok satılırsa o kadar kar da. Elinde faaliyet olmadığı için afedersiniz götünden haber uyduruyor. Yeterki millet inanıp alsın hisseyi. Ben işte o nedenden dolayı yazıyorum. Elinde kalsın satamasın yada gitsin 10 kuruştan satsın.
Zırhlı otobüs diye milleti kandırdı uyarmaya çalıştım köyü oldum. Yarın öbürgün “platürk” diye bir şirkete ortak olucam diyecek ki 50 bin liralık şirket ama bunu öyle bir pohpohlayacaklar göreceksiniz. Altı üstü 50 bin lira. Çay ocağı fiyatı.
Umarım en kısa sürede misliyle zararınızı çıkarırsınız.
Ya hocam iii güzelde hisseye hem bok atıyorsun hemde medet umup 🙏 elinde tutmaya devam ediyorsun ne malüm spek olmadığın 😜
Sayın hocam size de merhaba. Bir sorum olacaktı. Peki ben bu bedelliye katılmayacağım evet. Peki haklarımızı satma hakkım var mı? Yada bedelliye katılmayanlar para alabilecekler mi? Teşekkürler. Saygılar
Hisse deferi 1Tl nin ustunde iken yapilan bedelliye katilmayan kusura bakmasin ama bu isi biraksin. Eger hisse degeri 1Tl nin altinda ise katilmayin; tersine bolunmeden evvel bolunecegi oranda 1Tl nin altindaki fiyattan hak edilen kadar almali.
Olsun hocam ben yinede bu adama para vermicem. Çünkü inanıyorum ki bedelliden sonra bile bu adam 1 tl nin altına hisseyi getirecektir. 1 tl den hisse alanları bile zarara uğratacaktır.Bu adam tam bir mazoşist. Yatırımcıyı mikmekten hoşlanıyor.Bunun derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Saygılar
Öncelikle merhaba daha zaman var bir gün detaylıca yazmaya çalışacağım.
1 tl üzerinde bedelliye katılmadığın sürece zararın büyür. Ancak bende 3-4 aydır söylediğim gibi 1 tl altına düşeceğini düşünüyorum. Bedelliye katılmayı düşünmüyorsan son gün hisseden çıkıp bedelliden bölünmüş hisseyi almak en azından zararını minimuma indirir. Heee bu hisseye tekrar yatırım yapılır mı orası tartışılır. Bu adamların mevcut bir faaliyeti yok. Savunma sanayii olacağız deyip tekrar millete hisseyi itelediler. Amaç satılan hisseleri geri almamak. Savunma sanayii ne geçip ne yapacaklar diye soran yok. Oturup 2 masa 1 sandalye şirkette legoyla rokeratar mı üreteceğini düşünüyor bu millet hala aklım almıyor.
Bedelli yaptimi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.