Bence trenin üstünde giden investcileri dökmenin tek yolu bu endeksi kullanip investcilerin panik satisiyla duser bile oraya))
Printable View
Adam kalmadı ki orda 2 günde dökülen döküldü millet kayserili patronun yedi ceddinden girdi çıktı kolu kesti gitti.
Onlarda nerde o zeka düştükçe kademeleyecek en alt kademeden en çok malı alacak bunlar kumarbaz, bazı kesimde sigara parasını çıkarmak için giriyor. Adamların içinde bugünkü sigara parası çıktı şükür diyeni bile var. 2 bira parasına trade eden var hani bunların parasını almak haram falan değil palaya anasının ak sütü gibi helaldir.
Ben hala diyeyim 34,30 bendeki rakam bu ve bunun altında kerizlere lot kaptırırsa, bu tahtanın sahibi kimse artık onun öz kendi eşşekliğidir başka birşey değil.
Ust banda geldi haftaya aga goturecekse GAP ı bekleyen teknıkcıler ters kose yapabilir
Erbosan GAP ısını kapatırsa kanka banka manka dinlemez diye düşünüyorum, düşünüyorum da acaba o da düşünüyor mu diye düşünmeye devam ediyorum ytd
Dolar grafıgı 4. 20ve 5. 10 dolar arasında gider gelir TL daha anlasılır kırılım suan İcin 33 lere geliyor tabı suan flama İcin gecerlı. ani yukselıs ve dusuşlerde tekrar bakmak gerekir
Gap kapandı. Endeks'te de ciddi düşüş var.
Kademeler nasıl ekran görüntüsü atabilcek var mı ?
Haftaya pandemi fiyatlamasıyla başladık gıda, ilaç uncu konserveciler hariç gerisi komple gömün gitsin dedi daha açılışta.
Geri geldik bakalım. İllaki devre kestirecek sanırım
Kestik kolu geçtik gıda hisselerine 28 maliyet 33 çıkış %20 kar var ama kardan zararda %20.
Pandemi fiyatlaması bitsin geri dönücez bakalım. Pazartesi açılışta şu iş yapılırmı diyeceğimde borsa bizim değil ki ver %10 unu katarlıya al gör gününü.
Bu hafta ısgyo dolar da düşeni kıtırdı trade İcin uygun
Erbos ta GAP ı aldı ama suan tarayacı da ki problemden grafik e bakamıyorum kademeler ı görüyorum sadece
Muhtemelen Ston senin malların bir kısmını ben aldım:)
Malın biri kademeler bos iken yuklu satıs koyuyor ne amacı var ise artık
En sonunda aldılar 32 30 da 25 bin lot
32.40 ta 30 bin lot var
32.20 ye cektı
Biri sureklı mal cıkıyor nefes aldırmıyor hisseye 32 lerde
Anlık pasta??
28-39 hareketinin mimarı iş yatırım komple çıkmaya çalışıyor..tabana kadar verip boşaltsa da rahat etsek..
Al sat tavsiyesi değildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hep iş yatırım veriyor
194000 oldu iş
Bugün maaş yatınca 31.18 taban'dan almakta varmış.. Hayırlı olsun :)