Puhaha bu iyiydi işte :)
Printable View
2009 dan beri hisse nette...
spek düştükçe alacam , seni bla bla da bekliyorum , zararına satış yok , gerekirse 5 sene beklerim
cümleciklerini her duyduğumda 10 tl alsa idim
köşe idim :oleyo:
speğin amacı senin paranı alıp karşılığında atsan atılmaz satsan satılmaz hisse senedi adı altında bir kağıt parçasını sana sıfır faiz ile yıllarca taşıtmak olmasın sakın hı??
hiç tahta yapıcı tanıdınız mı bilmiyorum..tanımadıklarını varsayıyorum bunları yazanların..
ben tanıdım.
nasıl hareket ettiklerini de çok iyi bilirim..
yok mal kaptırmışda alma telaşında imiş de..
bunun için gitmiş MSCI endeksinden çıkarttırmış da ..
vay anam vay ne efsane hikayeler..
banka hissesidir olmaz böyle muhabbetler derken..
way arkadaş KY her yerde ky..
neden kazanamıyor yıllar geçtikce daha iyi anlıyorum..
tahta yapıcı , spek diye bir adamı nerede ise tanrı moduna sokuyor..
sonra da bu tanrı nın salak olduğuna inanıyor..
bir akıllı kendisi..
hadi bizi kandırdılar aldık.dün tahtadan 20 milyon lotu çeken yabancıda kandırıldı iyi mi.yersen tabii......
163 maliyet spek tahta yapıcı yabancı cart curt tanımam acemiyim 0.30 cent komik ky yim kazanamaycağım he:(
biz zarardayız aldık tamam da siz ne pozisyonda sınız onu anlamakta güçlük çekiyorum.aslında tahmin edebiliyorum yazdıklarınızdan ama sizden tekrar duymak isterim.şuan piyasada daha ucuzu varsa bankalar arasında onuda belirtebilirseniz sevinirim.yerinde saydıkça kağıt ben demiştim tu kaka tarzı yazılar size ne kazandırıyor onuda anlamış değilim.çok bilinmeyenli denklem gibi yazıp durmanızada anlam veremiyorum.para kaybeden insan kırıcı olabilir ve tahrik ediyorsunuz bunuda bilin isterim......
sayın doktorum
eğitimli bir insansınız
5-6 aydır yazıyorum burada..
pozisyonu mu ve yazma nedeni mi de 40 kere belirtmeme rağmen hala ısrarla neden diye soruyorsunuz..?
Son olarak şunu belirtim..
1.82 üzerinde kapanışlar yapması durumunda ortalama düşürme manasında düşünürüm..
İkinci ortalama düşürme noktam da olası bi ortak çekilme , batma devletleştirme şu bu davasında hisse tabana oturduğu noktasıdır..
BBVA türkiye operasyonlarından memnun değiliz demiş..
UNICREDIT in de memnun olmadığını sanıyorum..
ben bu çakalların tahta yapıcya uşaklık ettiğini biliyom sadece :party:
tahta yapıcı için üzülüyorum
böyle bu band içinde tuttukça günlükçüler geceden kalmalar haftacılar aylıkçılar yıllıkçılar kim varsa tahtada
mal değerli değilse bugün tahtaya giren günlükçülerin malını neden aldın şimdik bassaydın ya aşağı pehhh
komedi ne yapsın kendi gibi sanıyor tahtaya yeni gelenleri.
bu tahtada anlaşılan büyük büyük fonların göstere göstere alışa geçmesi lazimki gelip kol kesip üstten yapışsınlar mala.
ve düşünüyorum trend dönmeden neden dönsünkü böyle çapulcu yapıcıların malını ucuz almak varken ahahaha :party:
bıst 100 endekste bir şekilde seçim sonlarına kadar nisan gibi 150 binleri bir şekilde göreceğini ve bundada 5 li rakamları yakalayacağını düşünüyorum.mutlaka bir haber düşecektir yakında.algı yaratmak için argüman bol.umarım yanılmam.
2008 bedelli çakallık yaptılar ky dökmek için bu sene aynı terane devam etti yetmedi msci ekledi 2008 dipten dönüşe benziyormı ney acemiyim malı yerden yere vuranlar graf felan ne der acep ytd
akinonya menkul değerler
Türkiye için altı şirkete orta ve uzun vade iskontolu oranları ve sağlam mali yapıları ile dikkat çekti.
KOÇ HOLDİNG
YAPI KREDİ BANKASI
COCA COLA
ANADOLU EFES
ŞİŞECAM
SAHOL
toplam 14 platformdan işlem yapıyoruz ama bu msci endeksi alıp satabildiğim tek bir platformum yok vay be
ne önemli bir endeksmiş pehhhh
Bu banka bedelli kararı mı almıştı arkadaşlar, aldıysa hangi tarihte yapılacak?
varmı başka haber
sermayesi kadar zarar
%1000 bedelli
batan krediler
msci çıkış
unito nun italyada wc de kalması
yokmu haber yahu gönderin ahahaha
2011-2013 arası ereğlide bu tür baskı yaptılar her ay goldman ,jp morgan ,morgan stanley, solomon brothers hepsi olumsuz fiyat verdiler bir taraftan mittal denen adam satıcam sattım derken 2 yıl baskı yapıldı gezi olaylarıyla birlikte piyasa düşerken ereğli yükselişe geçti bugüne kadar 1 e 10 a yakın yükseldi
2018-9 itibariyle
YAPI KREDI F/K 2.914
HALKBANK F/K 3.05
AKBANK F/K 4.67
GARAN F/K 4.50
Halkbankin da altina indi ya carpanlar hedef 0.1 F/K :kmk:
Nasil bir riskse halkbanktan kotu carpanla degerleniyor.
Son dakika 1,64 den kaç lot alındığını görebilen var mı?
Bir kaç yıl önce 1,6X lerden yapıkredi verecekler desen kim inanırdı 1,67 maliyetim var bugün 1,62-1,63-1,64 lerden de aldım ve uzun vadeli tutacağım düşerse eklerim ama bunu iyi bir kar yapmadan satmam. MSCI haberi olmasa bugün rahat 1,70 üzerindeydi sürekli 50 günlük ortalamadan dönderiyorlar en son 1,77 de 50 günlük ortalama vardı gene oradan dödü orayı bir kırsa güzel günler göreceğiz diye düşünüyorum YTD
alın size YÜKSELİŞ nedeni
herkes elindeki malı gercek
sahibine teslim etsin hic bir
sorun kalmaz
tahtayı şekilden şekile sokanlar şöyle düşündüBENCE
bu piyasa zaten düşmeye devam eder hiç olmadı ikili dip yapar
o sıra ben yeni dip yaparım ordan ne verdiyse duruma bakarım diye düşündü --iş c de aynı şeyler
garan - Akbank piyasaya uydu bunlar uymadı
bunlar halen bekliyor düşüşü sonra bildiniz olacak meraklanmayın.
mal alanlarda sotede bekliyor olmasın :plc:
piyasaya uymayan bir banka hissesi ki Türkiye içinde sermayesi en güçkü banka bu piyasa ile ters körele oluyor
ve EM içindeki endeksler msci puanlama etkisi olmayak diye endeksten çıkarılışa üzülmüşler ahahahaha
%5 açılışta eksi yersen
birisi listeler atmış msci yüzünden bu kadar hisseler satılacak diye ???
kaynak nerden ???
satın ulen adammı korkar bu piyasa değerinden
sorduk cevap gelecek kim msci endeksi içinde mal tutuyor kurum kim veri sağlayıcısı kim ????
ve ben bu ndeksi nerden long veya short yaparım.
değeri yıllardır görüyoruz
millet zamanında bktr bank amerikada yerli bir kurumun kurduğu banka adr sine baktı yıllarca millet.
Ben yemiyorum bu numaraları aksini bana ikna etmeniz lazim.:party:
30 cente ykb mı olur be yaxşaklar
vakıf artı da.ykb de sıkıntı farklı arkadas bu nedır ya ytd
uzun vade cazip görünüyor. aynı fikirdeyim ancak defter değeri vs bunlar hızla değişebilir. değerleme dediğiniz şey ülkenin durumuna göre değişiyor. 4 sere önce 1 milyon dolar olan ev bugün 400 bin dolar. ali koç fenerle menerle uğraşacana bankasıyla ilgilense daha iyi olacak.
sanayileri dağıtmadılar yaveş yaveş pozizyonu bankalara :party:
bir zengin kalkışı yapsek diyom yoksa işiniz çok zor :party:
Bir kademe kalkınca sanki dünyalar bizim oluyo. Traji komik.
hali hazırda attılar bizi msci dan imkb30 dan da çıkarsınlar bari
endeks otuz dipten 25000 çıkmış biz beş kademe çıkmamışız dipten :party:
yok anladık biraz daha takılcaz bari triiidddd yapalım 3-5 onada yok diyo cambazlar :party:
Baskıyı uygulayan ykb nin kendisi ne yabancı nede spek