Haberleşme sağlam zam yedi adam eksi göstermiş....Biraz mantıklı olsalar sıfır artış falan derlerdi....Galiba Milletvekillerine TT nin yaptığı indirimi oraya yazmışlar :oleyo:
Printable View
Haberleşme sağlam zam yedi adam eksi göstermiş....Biraz mantıklı olsalar sıfır artış falan derlerdi....Galiba Milletvekillerine TT nin yaptığı indirimi oraya yazmışlar :oleyo:
Fıl mk 23.38% günlük
23.97 8 günlük
Taze oranlar
640K 100 GUNLUK
GARANTI 22.50
SEKER 22.50...
44K DOLAR 32 GUNLUK
GARANTI 2.5
SEKER 3.5
Teşekkürler. En son baktığımda 3 yıldı. Demek rekabet adamı hizaya getiriyor. Ben şu anda garanti bankasını kullanıyorum kurumsalda. 2 büyük müşterimin hesabı orada olduğu için hala sabrediyorum. Geçenlerde banka içi havalelere dahi 3TL almaya başladığını gördüm. Ama önümüzdeki dönemde burgan dijital kurumsal veya muadili bir şubeye geçmeyi planlıyorum.
Burgan dijital kurumsal ile ilgili web sitesinde pek bilgi göremedim. Kullanan var mı?
Burgan avrupaya ucak bedava bilet veriyor.ama yeni müşteri bulursan.
İsbankasi Bankamatik Olanlar
4 adet 150tl market işlemi yapabilirsiniz, 40+20+50+25 maxipuan, toplam kazanılan 135 TL Puan
Detaylar Maximum Mobilde.
Fiba Kiraz bugünden itibaren %23,50, açıkta kalan 5.000 TL
Saygılar.
40-50 bin USD civarı bakiyeye de çok davetkar bir faiz yok anlaşılan. Tavsiyesi olan var mı
vakıfbank,
500k ya kadar 32+ gün vadeye
%22.5
+500k
%23
oranları alındı...
YP Mevduatları, 26 Nis - Yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatları önceki haftaya göre 0,84 mr USD azaldı ve 180,41 mr USD oldu. Mevduatın 108,31 mr USD kısmı gerçek kişilere, 72,10 mr USD kısmı ise tüzel kişilere ait.
@verimetrik
https://resmim.net/f/Au9rup.jpg
Haberleşme kalemi Nisan ayında aylık bazda azalmasına rağmen yıllık bazda %10.20 artmıştır. 2018 Nisan ayında ise yıllık bazda aynı kalem %0.06 azalmıştır. Ayrıca haberleşmeye Telefon Ekipmanı ve Telefon Hizmeti olarak ayrı ayrı bakarsanız daha iyi bir şekilde gözlem yapabilirsiniz.
cepteteb yüzde 23 , burgan yüzde 23,5
ingbank,
özel ihtiyaç kredisi faiz oranını 1.79 dan 1.94 çıkarmış...
yakında turuncuya en az +1 faiz gelebilir
Vakıfbank'tan Enflasyona endeksli mevduat ile ilgili bilgi aldım.
İlk Seçenek:92-370 gün vadeli
92-200 gün arası sabit faiz %22
210-370 %21,25
92-181 enflasyon +2 puan
182-364 +3 puan
365-370 +4 puan
Vade sonunda hangisi daha yüksekse o oran alınıyor.
İkinci Seçenek:366-370 gün vadeli
Enflasyon +5 puan
1 yıl üzeri stopaj %0
İkinci seçenekte sabit faiz yok. Onun için 1 tık daha yüksek anladığım kadarıyla.
Eğer 1 senelik düşünülürse 2. seçenek bana daha mantıklı geliyor.
Son 5-6 senelik gidişata bakıldığında enflasyon aşağı yönlü sürpriz yapmıyor.
1. seçenekte sabit faizin alınma ihtimalini sıfıra yakın görüyorum.
1 secenekte 0 stopaj var ise bence avantajlı ..21.25 in garanti .enflasyon 15 te gelse..ama ikinci secenekte enflasyon 15 gelse +5 de alsan nafile..burada buyuk sorun 1 yil icinde dalgalanma olur mu gecen sefer ki gubi tutarda bi kriz olur 30l lara firlar sonra 23 lere duserse o zaman kayip biyuk olur .
Bankalar hayır kurumları değildir.
Hiçbir zaman mudilere gel daha fazla kazandıralım size demezler.
Bu sebeple temkinli olmakta fayda var dediğiniz üzere bir dalgalanma daha olursa 1 yıllık bağlandı.
2-3 ay geçti dalgalanma oldu vade de bozulamaz. Para yine pul olur...
Burada inci bir çizgi daha var. Böyle bir dalgalanmada enflasyon artmayacak mı..