Aha da bütün para bitti ... artık ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aha da bütün para bitti ... artık ne yapacaksan yap ,[emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji106]
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aha da 10 000 yazdı 11:50 ye , hani diyor yiyen varsa gelsin alsın ... dedim ya bende para bitti ,,, artık çekinmiyor blöfe [emoji12][emoji12][emoji12]
spek çok kızdı çizdi bir anda ..
burayı okuyor galiba
Tam niyeti bozdum biraderi aradım ,parayı isteyemeden biri süpürdü ..neyse yarına da var dedi kapanışta [emoji4][emoji4]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaçtan kaça çizdi süpürdü. Ben birşey görmedim. Kapanışta hoşuma gitmedi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl süzülerek düştü bugün. Dün matriks te vesbe al vermiş. 12,4 ve 13,24 hedefine girenleri 11.70 civarındaki stopla dökmüşler. 11.60 ile 63 arasında küçük bir boşluk vardı, bu arada doldu.
Garip bir tahta bu. Yabancıları sevmiyor.
Sepet tam yük mal ama bi rahatlama oldu. Hani tahtacı da rahatlasın da yolumuza devam edelim.
Yalnız endeks en son 88bin civarına geldiğinde vesbe 9.5 da sürünüyordu. Sadece 1 çeyrek bilançoda böyleyse yıllık bilançoyla 100bini geçince napcak görelim!? Tahmin var mı?
Şirket faaliyet performansını bu şekilde sürdürsün yeter. Fiyat çok onemli değil bu saatten sonra. Temettümüzü alır otururuz.
Sayın balıkadam ort net temettu beklentiniz nedir acaba?
.800 milyon.kâr 3 TL.temettü.
650 milyon tl kar. euronun 6.95 ten 6.05 e düşmesi dolayısı ile ihracat gelirlerinde bir miktar azalma olacak. yoksa 700 -750 gelirdi
Ben 400 kar 2,5 hisse bası kar istikrarı olur diye alıyorum ,, bu bahsettiğiniz rakamın devamlılığına inanılırsa emekli olduk demektir [emoji15][emoji15]
( 13000 lot kapanışa dogru tek emır yazıldı , 2 dk kalmadan alındı hemen )
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıl net karın %80 ni ni temettü olarak dağıtmış. Yine aynı oranda verdiğini varsayarsak,
600 milyon net kar gelirse 2.52 tl
650 milyon net kar gelirse 2.73 tl
700 milyon net kar gelirse 2.94 tl
Hisse başı temettüsü olur.
Artık son düzlüğe girmişken satmanın alemi yok. bunu oda biliyor. bu düşüşü başka bir amaçla yapıyor. bence temettü sonrası için olabildiğince fiyatın aşağı seviyede olmasını istiyor. doğal olarak temettü sonrası bir satış dalgası olacak. o arada toplayabildiğini toplayacak. asıl yükseliş o zaman olacak. hisse ye bir baba nın girmesi çok önemli. çokça hisse kaybederse planını değiştiirir
Ohoo. Ona bakarsanız benim ana alımım 12,90 [emoji47]
12,20’ye düşünce de kendimce yüklü almıştım.
Ha bana sorarsanız 12,90 da ucuz 12,20 de.
Hele bu fiyatlar sabreden için bedava
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çürüttü koca hisseyi. Al gotune sok
b.ku çıktı resmen.
Amacı mal çakmak değil, hisseyi aşağı çekmek. Hisse yükselmeye başladığında istenen yerlere gitmesin istiyor
Bunun yöneticisi manuplasyondan ceza aldı. Asıl anz nin kendisi manuplasyoncu. İbreti alem için atacaksın hapse
Hani beklentisi olan hisse bu mu arkadaşlar.
Evet şimdi inandim 10 lara kadar düşer.
herkesin beklentisini umudunu kırıp , herkese lanet olsun deyip , ellerindeki malları yok pahasına satmalarını istiyorlar. görmuyormusunuz arkadaşlar , o kadar rekor kar var , özkaynak karlılığı %30-35 lerde.... emsalinde senet yok. ama SPEK muhtemelendirki patronun adamları , baskıyla yıldırıp bıktırıp , malları yok pahasına alma peşinde....
25 yıllık borsa yatırım tecrübemde hep aynı şeyi yaşadım her zaman aynı hikayeler. ne zaman yatırımcılar satıyor , senet alıp başını gidiyor.... gerçi bunda alıp başını götürmeyebilirler.... buradaki planları kesinlikle bambaşka....
ben böylesine batmış bitmiş bir ekonomisi olan ülkede , iharacatçı şirkette kalmayı tercih ediyorum.....
Onun bunun çocukları götlerinide yırtsa , hisselerimi alamıcaklar..... buradaki maniplasyonun haddi hesabı yok !!! ama gel gör ki kimi kime şikayet ediceksin !!!!
herkese mayıs ayında temettü ayına kadar sabırla beklemelerini tavsiye edebilirim..... ben onun bunun çocuklarının 3200 lotunu daha aldım bugün... dahada aşağı çekerlerse pasif alışlarımada vericekler !!! 11.10-11.16 arasındaki alışlarımı görünce götü korktu. Versene ******** !!!! verde alim mayısa kadar bekliyorum temettüyü!!!!!!
11.20 den değil 9 tl nin altından aldığımı hesaplıyorum !!!!! mayıs ayında temettüyü alıp o senedi yeniden 11 tl üstüne atmadan o verdiklerini benden geri alacağını sanıyorsan , ahmakların kralısın .....
yatırım tavsiyesi değildir...
4000 tane alışım var 11.10 - 11.15 arasında , hadi ver götün yiyormu ******** ????
1000 lot daha çizdim , ne oldu korktunmu ****** ???
10.40-10,60 arası bekliyorum son alımlarım için. Oralara verirse alır arkama yaslanır 1 sene gönül rahatlığıyla beklerim...
Bence verecek . 2000 de ben aldım ama banamısın demedi . Artık taşı tarlayı satıp alıyoruz bakalım ..... BES hayırlı olsun [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]
Yalnız kesin izliyor ,,, biz aldıkça satışa habire yazıyor ,,, hadi alamayacağım belki ama satmayacağım garanti ağa [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16],, ha 1-2 hafta tut buralarda bi 3-5 bin daha alabilirim uygunsan [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Hep olumsuz yazdım bu hisse için ama artık çirkinleştirdiler işi kimsenin moralini bozmamak adına artık olumsuz yazmayacağım.
arkadaşlar bugün bana toplam 7000 lot verdiler 11.21 ortalamam var..... aşağıda 2000 lot daha pasifim duruyordu veremediler 11.10 a kadar inseydi 9000 e tamamlıcaklardı..... bunlar mal alacam derken bize mal kaptırıyorlar.... bu kişiler ya patron adına mal toplamaya çalışan gizli hesaplar .... yada gerçekten aptal bir spek aklınca ucuza mal alcağı hayaline kapılıp malları kaptırdı....
neyse şunu bir taraflarına sokmalılar 2 senedir buradayız , 2 temettü aldık , 3. yolda !!!! ben dairemi satabilseydim , tüm parayı buraya gömmeyi planlıyordum..... hergele dua etsin bu dönem gayrimenkul satamıyoruz bu kredilerle..... ama bir sürpriz alıcı çıksaydı 100 bin lot daha çekerdim buradan !!!! bunu yapamadığımdan dolayı içim parçalanıyor bu fiyatları kaçırcaz diye.... neyse 3 ün 1 ini almaya devam et spek .....
yatırım tavsiyesi değildir....
katılıyorum , bu hergeleler sanıyordu ki biz panikleyip mal vericez , biz aldıkça , pasife satış yazdı !!!! ama hergele mallarını kaptırdı , olasıdırki emekli fonlarıda devreye girip alım yaparsa , götündeki donuda kaptırır hergele :)
yatırım tavsiyesi değildir...
bizim gibi tecrübeliler senin yorumlarından karamsarlığından etkilenmez ama çaylaklar etkilenebilir.... bu hisse yine altına basarak yazıyorum , altın yumurtlayan tavuk...... ve açgözlü her geleler bunu elimizden kapmaya çalışıyorlarda babayı alıyorlar...... belirttiğim gibi 7000 lot daha kaptım !!!!! babayı almaya devam ederler !!!!!
bilançoya hemen hemen 1 ay kaldı..... temettü ayına yani hedefime de 4- 4.5 ay kaldı !!!! burada en kötü %20 temettü alıcaz 4 ayda %20 den fazla getiri yapabileceğiniz bir garanti varlığınız varmı ?????
yatırım tavsiyesi değildir....
yatırım tavsiyesi değildir.....
Oooo üstlerde bişey kalmamış ,, alt kademeler de desteği atmış ...bakalım günü en yüksekten kapatacak mı [emoji847][emoji847]
arkadaşlar beni asıl korkutan durum , endeks 87000 lerin altına kırarsa haftalık grafiklerde endeks o zaman gerçekten düşüşünü hızlandırabilir.... 87000 ve sonrasında 86000 aşağı yönde kırılırsa , o zaman 75000 lere doğru bir düşüş trendi olası gözükebilir....
Global piyasalardada aşırı değerlenmiş borsalarda özellikle usa endekslerinde düzeltme sürecine girilmiş durumda ve sert hızlı düşüşler görülebilir.... genellikle bu tip sert düzeltmeler yıkıcı olmaktadır.... ve tüm global piyasalarıda zincirleme tetikleyebilir..... bu durumda fonlar ve fiyatlara bakmaksızın satışlara geçebilir..... işte böyle yıkıcı endeks düşüşlerinde , temkinli olup , elinizi rahat tutun derim..... yani kısa vadede ihtiyacınız olabilecek parayı borsaya yatırmayın...... uzun vade bekleyebilecekseniz sorun yok......
VESBE de ben temettü alıp yatmayı planlıyorum.... sonuçta global konjoktur sıkıntılı görünüyor bu senede.... yine daha öncede vurguladığım gibi usd bazlı %30 kar ettiren başka firma yok benim bildiğim , yüksek temettü vermeside büyük artısı....
ben fiyat hareketlerini umursamadan bekleyeceğim..... ufak tradelerimi yapmaya devam ederek....
yatırım tavsiyesi değildir.....
Sayın Lonoly_Trader, helâl olsun hisseyle tek başına savaşıyorsun tebrik ederim ama hissedaşın olarak naçizane bir tavsiyede bulunayim.
Muhtemelen benden daha tecrübelisiniz ben 15 yılı devirdim bu piyasada. 15 yılın bana öğrettiği en önemli tecrübe kesinlikle piyasaya karşı oynamamak, meydan okumamak, hırs yapmamak ve anlık duygularla hareket etmemek birde tüm yumurtaları bir sepete koymamak. ( Haa bu söylediklerimi ben yapabiliyormum? çoğu zaman hayır!)
Yukarıda kendiniz de yazmışsınız zaten. Endeks uçurumun kenarında globalde gelebilecek sert bir satış dalgasından kurtulma şansımız çok az. Hissemiz ne kadar sağlam olursa olsun etkilenmemesi mümkün değil.
Bu sebeplerle hepimizin çok çok dikkatli olması taraftarıyım. Saygılar.
anlaşıldı bu hisse düşmeye karar verdi mi önünde durulmuyor.iki gün önce 12.02 şimdi 11.bastıkça basıyor.
Senin gibi hissenin a.koyayim
Maf ettin bizi...
Ama herseye nazaran seni 14.53'de fethedeceğim
emeklilik fonları da takası arttırıyor
deutche sabit (çok az arttırdı)
citi düşüşte
deniz sabit
kısaca hisse mundar oldu
Ya beyler diğer hisselere bir göz atın derim bunda ne var ki 14 ten 11 e düştü diye demediginiz kalmamis 3 ay önce 9 liradan gelmiş buraya... Ben yarın bir tepki verip haftaya daha da yildiracak diye düşünüyorum... Ytd...
Burayı okuyor. Taktik değiştirelim. Yalvaralim