Temettü 30 nisan pzt sabah hesabınıza geçer.
Printable View
Temettü 30 nisan pzt sabah hesabınıza geçer.
Amerikanın sınırlı operasyonu tamamladı.Belirsizlik ortadan kalktı sizce pazartesi Bist 100 ne olur ?
Bu hafta AB ilerleme raporu açıklanabilir ve söylenenler doğru ise tarihin en sert raporu olabilirmiş. Bu durumu piyasaların henüz fiyatlayıp fiyatlamadığına göre ve Ohalin tekrar uzatılmasının ortaya çıkaracağı uluslararası tepkiye göre değişir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bu nedir arkadaş yüzde 3 eksi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün temettülerin yatması gerekmiyor muydu?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.kap.org.tr/Bildirim/675774
26.04 kullanim 30.04 hesaba gecis tarihi degilmi ? degistirmediler mi?
Kar Payı Ödeme Tarihleri
Ödeme Teklif Edilen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (1) Kesinleşen
Nakit Kar Payı Hak Kullanım Tarihi (2) Ödeme Tarihi (3) Kayıt Tarihi (4)
Peşin 16.04.2018 26.04.2018 30.04.2018 27.04.2018
Bugun YF yanlisliklami satis yapti acilista ? ne bicim bir durum bu boyle , %3 eksi acti kagit...
eksi actirdilarki yukari cikista ky satsin diye :) var bisey bu kagitta , ortada bfol yok yumurta yok neyin eksi 3 unu aciyoki :) ... Gorelim bakalim sonunu..ytd
Şimdi temettü verdi mi vermedi mi ? Net bi cevap lütfen
Tm.tesekkurler
Yabancı girişi ufaktan devam ediyor
Bu olumlu. 4.65 önemli. Kırarsa 4.80 ve 5.05 var. Amarigalı rahip tutuklu kalmata devam edecekmiş bakalım nasıl bir tepki gelecek. Aytıca AB ilerleme raporu ve Ohal'in uzatılması da takip edilmeli. Geri dönerse 4.35 altında stop olurum. ( y.t.d , geçen hafta normal şartlarda hisse 5.75'e değmezse birdaha yazmam demiştim ancak normal değil çok anormal durumlar oldu, para tekniği çizdi geçti.) Hayırlı kazançlar
Ara ara değerli teknik yorumlarınızı paylaşırsanız seviniriz.Güzel ve mantıklı görüşleriniz var.Tesekkurler
4.60 çok iyi açılış. Biraz kar realizasyonu sonrası olumsuz bir gelişme olmazsa yukarı yönlü devam gibi. Herkese hayırlı kazançlar
bugün güzel hareket bekliyorum artık.
SM-C7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nahlet olsun böyle siyasete de siyasi konjonktüre de. Borsasına da yatırımına da.
Bu DB nasil bir insandir ,nasil bir bos insandir , nasil bir siyasetcidir bi gitmedi su siyaset arenasindan , bu vakko da nasil bir kagittir endeks -1 olunca bu -3 yapiyor , toparlamayi seans sonuna yapiyor...
Spek HAMİt var koş!!
Spek çok güzel ma.mun takliti yapıyorsun yarın uğra bana sana m.z verecem
Harbi m..llsın spek!!
Dünya borsaları coşarken tr'nin çökmesi büyük başarı!! Db'yi tebrik etmek lazım!!
3,e 2'ye hatta 1'e doğru bas ciğersiz m.l spek!! Garibim mal toplamak için çok yırtınıyor yazık sana!! Benden b..b..yı alırsın!! 4'ün altında her kademeden alıcıyım yık malı gitsin basiret..z
Böyle bişey yok ya bistn niye 2 katı kadar düşer bu kağıt allah askı için acıklasın biri..
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bistte algoritmik islemler baslayali isler degismis, al, sat, tut hicbirsey fayda etmiyor, hele boyle volatil piyasalarda,
bunu bugun Garanti nin tahtasindaki islemler ile artik kesinlestirdim...Garanti gibi bir hisse bile endeksten abarti bir sekilde ayrilabiliyorsa gecims olsun. ki bu vakkoyu da asagi dusmesini tutacak satis haberi disinda bisey yok, bugun THY nin dususunu bahane eder, yarin garanti yi bahane eder ondan sonra erken secimi bahane eder , tutunamiyor , zaten 5 ustunde de tutunamadi o zamanda aslinda vermek gerekiyordu ama para kaybetmeden bazi seyleri ogrenemiyoruz maalesef, 5.00 - 5.20 arasindaki tahtadaki islemleri izledim bu kademelerden hep mal verdiler ama iste insan veremiyor , daha oncede yazmistim kari gorunce satmayani s..ler diye burada bir arkadas satmazsin demisti gercekten de bildi , satamadim... Neyse ...kismet yok yarin da secimi bahane edip cakacaklardir sonrasi vahim, grafikte 3.50 lere kadar sanki satabilirler gibi duruyor endeks toparlamazsa gecmis olsun gercekten , yarin cb derseki erken secim karari alinacak o zaman 4 alti hayirli olsun...dahada 5 leri gormesi belki yil sonunu bulur... YTD
Önemli olan şu!! Kredide değilsen full portföy taşımıyorsan bence sıkıntı yok!! Zararda sanal karda sanal!! Tahtada son 2 aydır neden bukadar sert ziGzag'lar oluyor!! Benim düşüncem tahtada yabancı istemiyor!! Bunun içinde portföyünde ne kadar entrika varsa sahneliyor!! Ha bu benim gözlemim ve düşüncemdir beni bağlar!! Gi..ende çı..anda bana!! Kimse kimseye zorla hisse aldırmaz zorla da hissede tutamaz!! Risk te bizim zarar da bizim karda bizim!!
Yarın seçimlerin zamanında yapılacağına dair açıklama bekliyorum!! Herkesin gözü karardı sanırım haklı olarak!! Bilanço dönemine giriyoruz, satış/ ort ilgili olumsuz bir gelişme de yok!! Dünya borsaları pozitif!! Neyse herkese bol kznçlr..,
Ytd
Yarin son kararimi verecegim Gerelli kardesim...tamam yada devam , verdigi temettu de bir boka yaramadi, zararin %1 ini karsilar belki...bu arada kizmana gerek yok hocam, farkettigim birseyi paylasiyorum o kadar, burada paylasmak istedigim sey bistin pic oldugu...
Ben sana kızmadım arkadaşm!! Çok karamsar yazmışsın!! O nedenle eleştirdim seni!! Unutma kurtların en sevdiği havalar puslu karanlık havalardır, önce kurt avını parçalar karnını doyurur sonra çakallar gelir kurtlardan kalan artıkları yemeye!! Karanlığın en yoğun yaşandığı zaman aydınlığa en yakın zamandır!! Bu hissenin endexle uzaktan yakından alakası yok ancak birileri muhtemel kokuyu almış olmalılar ki; son iki aydır çevirmedikleri entrika kalmadı!! Hayırlı kazançlar...
Ytd
Sayin Gerelli kardesim , inan bana National Geographic kanalindan baska birsey seyretmiyorum :) 5 ustundeki mal yedirmelerini gosmeseydim soyleyeceginize inanirdim ...Satamadik iste gidecek algisi ile , hersey algi biz mal gibi beklerken adamlar al sat al sat
yapiyorlar bu koyuyor... Umarim dediginiz gibi olur umarim topluyorlardir, umarim bir daha 5 li seviyeleri goruruz yada kagitta kalanlar gorur.... YTD
2 nisan-17 nisan 2018 deutsche yabancı;
T1: 25.100 lot
T2: 519.333 lot
2-17 nisan 2018 citibank yab:
T1:1.506.805
T2:1.934.390
Garanti yat:
T1: 1.674.480
T2: 1.803.042
Yatırım finansman:
T1: 806.239
T2: 896.191
Yapı kredi yat:
T1: 776.696
T2: 827.710
Ak yatırım:
T1: 1.653.557
T2: 1.922.309
İlk 5 dağılımında -'de olan tek kurum işyatırım:
T1:11.539.130
T2: 11.360.150
Ytd
Özellikle deutsche banktaki artış dikkat çekici!! Muhtemelen yabancı bıyıklıdır!! Ancak ilk beş genel olarak alışta!!
İyi akş bol kaznçlr
Ytd
düşmeye dünden razı...:vk:
Acayip hareketler yapıyor bugün spek sanki kağıt kapmaya calısıyor gibi.
Millet ne yapacağını bilemez oldu. Yabancı by bile şuursuz hareket ediyor. Ah ülen ah şuban 5.70den 6 liraya ne zaman çıkarız diye konuşmak varken alttaki 3.95 desteğine bi değerse halimiz harap mı olur diye tırnaklarımızı yiyoruz. Allahtan bulsunlar idineler
erken secimden en cok bu etkilendi nedense..