Bende kesinlikle hisse satmıyorum.Hedef 1 lira ve üstü.Zaten kimse hisse satmadığı belli oluyor hacimden...Ozaman nolur dersiniz ??? İster istemez yukarı...Ytd.dir.
Printable View
Bende kesinlikle hisse satmıyorum.Hedef 1 lira ve üstü.Zaten kimse hisse satmadığı belli oluyor hacimden...Ozaman nolur dersiniz ??? İster istemez yukarı...Ytd.dir.
Ygyo da yapılan borsa tabiri ile keriz silkeleme hareketinin sonuna gelmiş bulunmaktayız.Silkelenmiyen olarak halen buralardayız.Spek artık silkeliycek hisse bulamıyor çok şukur.Birkaç güne kalmaz yön değişir Ytd dir...
https://youtu.be/VXUt4breDVk
Satmayacam vermiycem diye düşünürken aklıma bu geldi, demode oldu ama uydu :))))
Hacimi al satla kendileri oluşturuyor, araya nadiren ky giriyor. Dediğim gibi 75 altına al, 85 üstüne sat, bu şekilde güzel.kazandırıyor, yine getiriyor alim bandına, bu hissenin speegi herkes kazansin istiyor veya çok acemi oğlan.ytd
1 ve üzeri yok mu alıcı ???? Varsa verelim....
Sa kademe atan yokmu
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu Ygyo Yeşil yatırım ile aynı değilmi.?Yelil yatırım hergün %+10 gidiyor bu neden düşüyor.?
Bunlar bu hissede endeksin yükselişini mal toplama yönünde aşağı doğru algı oluşturup topluyorlar, mali toplayınca yine 1 lere doğru süreceklerdir, yoksa ne bilanço iyi veya kotu olması nede endeks zerre bu hisseyi etkilemiyor, sadece ağalar yeteri kadar mal toplama yaparsa çıkar. Ytd
Artık yön yukarı dönmesi gerek.Hedef 1.25-1.50 sikinti yok.
arkadaşlar bugün ben de girdim; düşerse 0,70₺ den alıcıyım; azar azar alırız; zararda olan arkadaşlar üzülmesin; 3-3,5₺ ederi var bence; er geç oraları da görecek; sabır; tabi borsaya konan para yarın ihtiyacınız olan para olmaya görsün, böyle speklerin oyuncağı olursunuz.
YTD
Olası bir yukarı doğru duzeltme nereye kadar acaba?????ytd
Adamlar dun yukselisi bahane edip nal çıkmıslar ...siz hala olası yukselis diyorsunuz...
yemezler spek efendi 0,78₺ göstermeler sonra hop 0,77-76 ya indirmeler.
ya 0,70₺ çekeceksin; yada 0,91₺ götüreceksin ki azar azar girek...
YTD
Sıçrama zamanı gelmedimi ????Daha ne kadar duracak böyle iki kademe arası sıkışık.Patla artık yanardağ patlaması gibı !!!!!!!!Kesinlikle ytd dir...
Galip ağa etyata girdi yine bende sabah 1,10 a satış yazmıştım bileydim 1,15 e yazardım yav geçende aynsını yaptı ben satış girince hemen tavana gidiyor benimi takip ediyor ne. Bizim kamil de beklesin amk...
Baskı kalkarsa direk tavan yapar.Benden söylemesi..Ytd dir...
Gördüğum kadarıyla hiç 1 lot bile satan yok.Satan yoksa o zaman alan olur.....
Yürüyün tellioğulları yeşil vadiye varmaya az kaldı.
Baya iyi bi maliyetle baya malla bekliyorum eyyyy spek biliyorum benden huylandın eğer benden kurtulmak istiyorsan ya şirketi batır yada hisseyi hedefime getir öyle 3 aşağı 1 yukarı yaparak benden mal alamazsın haberin ola
Global ve piramitin islemleri piyasa piyaza bozucu islem degilmi eyyyy borsa bilenler ey patron ey spk
bizim eşşeğe bi tekme attım biraz zıpladı ama can çekişme mi yoksa canlanma belirtisimi çözemedim :)
Arkadaşalr bu ygyo ile yeşil yatırım ortaklığı aynımı.?
D Gurubundaki yeşil yatırım holding yani her gün yükselen hisse ile ygyo aynımı demek istedim
Kimse bilmiyor sanırım.!:)
arkadaşlar gaza gelmeyin; önce bir açıkçılar dökülsün, sonra 0,90₺ lere dayansın, hele bir rüştünü ispat etsin; o vakit dalmalı derim ; zira ikinci seans 0,75₺ altına yine yeniden basabilir; günlerdir bunu yapıyor spek amca, patron izniyle tabi, onun izni olmadan mümkünü var mı?
YTD
Bence 1 TL'nin üstüne çıkaracaklar.Sonra eski zirvesi olan 1.31'miş onuda geçecek.(Bu sadece benim şahsi düşüncemdir.!)
mysinan; gönül neler ister; ama dikkat!
Önce inanalım; görelim spek amcaların iyi niyetini; sonra 3₺-3,50₺ ye de taşırız elbet.
YTD
haklı mı çıktık? yine salıyorlar...