Deutchland Deutchland
Uber Alles Ubeer Allees
Auf die Welt 😜
Printable View
Deutchland Deutchland
Uber Alles Ubeer Allees
Auf die Welt 😜
du weißt nicht zu sehen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alles Kartoffel...
Denn sie wissen nicht was sie tuhen...
çokuluslu forumumuza hoşgeldiniz...
açılış şarkımız burada nasıl soygun yapıldığını anlatıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
:)
herkes umudu kesti şirketten lanet almanlar yüzünden, aslında herşey Avusturya arşidükünün öldürülmesi ile başladı ama neyse:)
Bu sabah uyandım, güneş penceremden perdenin hafif aralık kısmından süzülüp odada sıcaklığını hissettiriyordu, nedense kendimi çok dinç hissettim ve hızlıca yataktan kalktım, pencereyi araladım oda havalansın diye bu esnada ben de elimi yüzümü yıkadım, camın aralığından kuşların sonbahara selam veren cıvıltıları geliyordu. Hızlıca üzerimi değiştim, artık işe hazırdım, hanımı çocuğu öptüm arabaya atladım doğru şirkete yola koyuldum, radyoda Göksel-Seni başıma tac ettim şarkısı vardı, kulaklarımın pası silindi, içimden dedim ne kadar yumuşak ve samimi söylüyor, ben de mırıldanarak onunla beraber geldim.
Hissediyorum bu gün her şey çok güzel olacak, lotlar ve endeks müsait, takaslar yerinde, moral motivasyon üst düzeyde, hadi Nugyo helva yap artık...
Bu kadar temel analizden sonra biraz da teknik analize ihtiyaç var, eskilerden yok mu bizi aydınlatacak, ne bileyim bir kulptur, fincandır, ikili diptir, söyleyin güzel şeyler söyleyin, anlamıyorum ki koca koca kuleleri diktin ama piyasa değeri 100 milyon dolar:)
mabel matizin dediği gibi;
-beni boşver de ya bu işler ne?
bol şans herkese, + yollayalım evrene...
şu ana kadar 7700 lot daha çıkmış alman istihbaratı, bunlar acep 4,70 ortalamadan mal mı devrediyor!!!
Malı böyle devretmeye gerek yokki. Virmanlarsın olur biter. Başka bir karın ağrısı bu bence. Metro var mı tahtada?
Teknik meknik yok bam bam bam!! 😆
Dostum, 5.60 gecmeli hacimle,
Hacimsiz de gecer belki kendileri yaparlarsA cunku o hacim galip beye yavrum sana burda mama yok hacmiydi savas cikmisti, umudumuz bu zat-i muhteremlerin hisseyi yeni bir fiyata tasimalaridir. Almanlar diyor ki yapma.. cunku almanlarin isi gucu yok, ...dirik nugyonun fiyatina taktilar sabah uyanip 😆
Senelerdir 4.x fiyatta bu hisse. Hic bir spege de izin vermiyolar. Mal kendilerinin. Prison Break yok, burda hapisiz. Fillerle. Aptal fillerle. Sirketin fillerden kurtulmaya bile mecali yok. Havasi yok. Hevesi yok.
Bu havada 2 tavan yapar duzgun bi spek. Ama bunlar gyo isini de bilmedikleri gibi, borsa isini de unutmuslar.
N-finans gibi kimsenin anlamadigi isler pesindeler, ben bile anlamadim, garip garip mesajlar reklamlar, ne finans ? N-finans.
Nerde ah o Musa Aykac ? :)
Vah vah ya sirkete...
8 olmali. Teknik olarak. Coktan olmaliydi. Ama bunlarin macalari yemiyor. Beceremiyorlar.
Almanlar ne is ? Valla gercekten Allah bilir.
naziler (-)14.000 ilk seans sonunda:)
Naziler diğer hisselerde de çıkış yapıyorlar mı ?
endex hisselerinde özellikle.
Takasları çok seven arkadaşlarımız bakabilirler mi ?
Eğer her hissede çıkıştaysalar... sorun.
Yok değilse... no problem :)
endeks oldu 113 bin, sormak gerekmez mi eniştem bizi niye öptü?
not açıklaması var 3 kasımda insanın aklına kötü kötü şeyler gelmiyor değil hani!!
(-)20.000 panzerler
Bilanço için son gün ne bu adi kağıtta?
9 kasım son tarih diye biliyorum.
Adamlar 5 yıldır ky'nin arkasında demek ki! Şeref yoksunları!
Ek 10081
Bugün de Almanlar veriyor mu acaba? Ayrıca T+2 de görüntü nasıl görebilen var mı?
Merkelgiller 23 bin lot daha çıkmış şu saate kadar
Citigiller ne yapmış son durumda:)))
görünürde almanlar çıkış yapıyor ama, citi de döçe üzerinden veriyor olabilir, bir oyunlar oynanıyor ama bize soran olmayacağı için izliyoruz şimdilik...
rezillik, utanmazlık, aymazlık, gurursuzluk, pişkinlik, terbiyesizlik, yalancılık, beceriksizlik, basiretsizlik...
17:40 itibari ile
Alanlar
Philllipcapital 45.000
Tacirler 33.000
YKB 23.000
Satanlar
Oyak 55.000
Merkel 50.000
Vakıf 33.000
-
piyasaya açık perişan bir fiyatta "yatırım/ getiri" falan diye reklam verip,
mahvolmuş bir yatırımcı ordusuyla
bu borsa havasında bu kadar "bitmiş" kule dikmişken
ismini, şanını dahi rezil ederek,
hala ne yapmaya çalıştıklarını veya ne kadar ilgisiz olduklarını anlamak mümkün değil..
yazık gerçekten.
sen içine kapalı bir üretim şirketi değilsin ki; yatırım şirketisin.
Böyleysen... herkes dolandırıcı der sana!
??
-
almanlar da dingil-fil.
çok var bunlardan burada, bi bitmediler !
yazın 5.xx lerden mal satmayıp, aylar sonra 4.7xlerden mal satıyorlar.
kaçtan aldın ki ne satıyosun ? de ki düştü kaça düşer ki ne alacan ?
bunlar dolandırıcı ya ! diye "tamamen" gidiyorlardır.
başka hiç bir açıklaması yok.
1990 ları özledim.
Ülke ve Şirketleri gerçekten bir şeyler vaad ediyorlardı.
Parlayan yıldızdık.
Şimdi her yer Çomaristan.
Kuleleri, köprüleri ve yolları olan ama herkesin kaybettiği....
bir şey olmayacak bundan...
az artarsa satarım az daha artarsa daha çok satarım.
uçar giderse de üzülmem, benden kurtulmak istiyorlarmış derim, e herşey karşılıklı.
ben de bu şirketten nefret ettim.
parlayan yıldızdı. çok yazık.
bu iki - üç günden sonra artık gerçekten burda yazmak da istemiyorum.
endex 104.000di bir ara nugyo 4.68 di.
yuh !
ne yazayım ki ?
...
..
.
@MedwiG dostum son takas durumunu istesek mümkün mü?
Son işlemlere göre 263k merkelgillerin satışını akyatırım, işyatırım, garanti ve Philip 513 k alarak fazlasıyla karşılamışken neden bu haldeyiz????? Meksanın 123 k ve şekerin 83 k satışından dolayı mı?????
Bunlar yine ters manyel peşinde mi acaba? Geçen seferde bilançoya doğru yükseltmiş sonra basmışlardı. Şimdi de basıyorlar, bilanço beklenilenden iyi mi gelecek yoksa?
HOCAM NE 5 LERİ, kaç gündür 4,78-79 larda gezinirken bile vermiyor, ne zaman 4,70 seviyesine gelse oradan almancı çıkışı var tahtada, ha algı da yapıyor olabilirler, tabi sorduğun şu soru önemli 11,8 milyon citide şirketin sabit hissesi var yıllardır, onun züerine 800 bin lot toplandı yavaş yavaş 3 ayda, sonra 5,60 a akadra çıktı hisse, ordan vermedin şimdi veriyorsun, ya da veriyormuşsun gibi mi!!! bilemedim bir garip haller dönüyor ama hakkımızda hayırlısı.
bu arada endekste 110 binde boşluk var!!!
not: Hitler satışa devam
110500 altı uçurum gibi
Eyyy Merkel bugün de 20 bin daha sattın (şimdilik)
Nazar değmesin diyeyim baştan ama iyi durdu gibi bu düşüşe.
Kim alıyor acaba?
Yapı alıyor, döşe ve filip satıyor son işlemlerde.
Teşekkürler.filip 104 k 4,76 dan alıp neden satıyorkiiiiii