bunda da 20 tane yavru var.diğerlerine niye ayak uydurmuyor ki?
Printable View
bunda da 20 tane yavru var.diğerlerine niye ayak uydurmuyor ki?
Eczacılar hareketlendi bu yatıra bağladı.
Satanın malını aliyorlar ve satan dönüp daha yukardan almak zorunda kalıyor. Benim gördüğüm kadarıyla böyle.
kısa vadeli destekler :56,90-54,90
kısa vadeli dirençler :62,40-68,50
62,40 üstünde çanağı tamamlamak adına 68,50 seviyesine gitmek isteyebilir...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...8052f28c24.png
Cok.degil 3-4 ay once boyle.endeksde turgg de.neler.olurdu. sanki hisse büyümüs endeks degisikligiyle ytd
Takip dahi etmeye değmez, çok primli gibi taban oluyor. Birçok hisse uzaya gitti bunlar neyin kafasını yaşıyor belli değil.
tuhh endeks artiya gecti...
Herkes öğrendi artık, bu hissede yukarıdan satarsan aşağıdan rahat rahat alırsın. Endişeye hiç mahal yok...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen sefer 63 civarı halk yatırım aldi geri kustu şimdi de info aldığını geri basıyor. Twitciler sanırım teknik beklenti olmayınca veriyorlar temel olmadan teknik olmaz imar olmadan temel olmaz beklemeden kazanç olmaz .
Bu kadar çalkalıyorlar bari iyice kusturabilseler birbirlerini... :)
Satacak olanlar malı verdi eylül başı da biz onlara veririz akıllılar ya hemen girip para yapıp kaçacaklar. Bir uyanık siz vardınız senelerdir bekleyen bizler enayi.
Eylüle kalmaz. Ağustos sonu bazıları mal krizine girebilir.
Bir büyüğüm derdi ki şimdi satıyorsun satacak malın kalmayınca ne yapacaksın der ve temeli ucuz olanı stop koymadan alırdı kulakları çınlasın.
Ver bakalım paşam ver elini korkak alıştırma.
Birçok sığ ve takası toplu hisselerde inanılmaz primler yaptırılıyor, malı toplayan uçuk kaçık hiç olmadık fiyatlara tavan tavan götürüp malını absürt fiyatlara satmaya çalışıyorlar. Malı ky kaptırınca örnekteki turgg hissesi grafiği oluşuyor, en ufak şeyden nem kapıp tabana yapıştırmaları bir türlü silkeleyemedikleri bizlerin yüzünden belli ki.
Geçen sene 4 tl civarında burva toplanıyor duyumu almıştım ve ilgilenmemiştim, akla ziyan tam 78 tl tavan bugün olacak şeyler değil.
Info menkulden alan arkadaş kesin twitci başka açıklaması yok teknik olarak girip çıkıyor akli sıra milletten akıllı. Taşımadan para kazanmak yok turgg de .
Borsada altın kurallar
Son giren ilk çıkar
Altını olan kuralı koyar.
Twitciler fellik fellik beklentili tepki yapacak kağıt peşinde bayramdan sonra olası yukarı hareketler için. Buranın müdavimleri de illaki bizi ziyaret ederler .
Gyo ile biten kağıtlar bugün güzel primler yapmaktalar.
Tüm gerçek yatırımcı paydaşlarıma hayırlı bol kazançlar dilerim hayırlı sağlıklı neşeli bayramlarımız olsun .
Sonuna kadar giderik dediydik.
Ürkütmüyor degil ama bagimlilik yapmiş. Ya satinca ucarsa nevzusu var; ya tekrar duserse mevzusu var..
kafayi cizittirdi..
Burdayiz biryere gittigimiz yok.
Yıllardır bekleyenler için bu fiyatlar heyecan uyandırmıyor. 7 yılda, halka arz fiyatının 2 katına anca gelmiş bir kâğıtta fazla dökülen olacağını sanmıyorum. 90 üstü anca maliyet olur. Sessizce beklemeye devam. Ağustos sonu kokuyu alanlarla kağıt ivmelenebilir.
Bugün endeksten dolayı aşağı hareket bekleyenlerin mallarını iyi topladılar.
Kısmi satış yaptık , zorunluluktan ötürü , sonuna kadar buradayız inşallah,tüm paydaşlara selamlar , bol kazançlar,
Burdayız daha terketmedik
ohoo millet yeni yeni farkina variyor bizim mallara talip cok cikacak galiba...rahat rahat satariz yeni gelenlere...25 - 30 lardan almayanlar 60-70 den talipliler cok
panikleyenler bi dokulsun artik
salla agaci salla dokulen dokulsun acemi spek dokebilirsin belki...
Şu kağıt ivme kazanınca, bir kez de piyasa bozmasa...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlaşıldı altından kazandıklarımızı arsaya yatıracağız hele biraz daha kıvama geledursun...
bu yatirim finansman 66.35 te tavana yapistirmisi simdi ise 58.35 de tabana yapistirtti...bu nas8l islem turudur
Buna teknik olarak hasas bölgeye giren şemsiye formasyonu diyorlar.
Herkes teknikci olmuş temelden önce boşver satan satsın illa birisi de alır.
Bakalım biraz bekleyelim tabana kaç lot yığacak.
Satan varsa alicisida gelir illa.
Yeni gelen yeni hesap açan ben borsacı oldum para yaptım diyenlere bist hoşgeldin partisi düzenledi.
Bir çok senet artık 5 yıl belki daha uzun süre gördüğü yerleri görmez.
Temelden yoksun sadece teknik twitter ile mal alan satana ohh olsun .
Herkes hak ettiğini alır ne fazla ne az .