https://youtu.be/Yd64_toRsAw
Printable View
1 yıldır takip edip izliyorum. Adam bu işi gerçekten çok iyi biliyor ve tam bir ky dostu. Keşke her dediğini harfiyen uygulamış olsaydım. Ama maalesef çoğu zaman duygularımızla hareket ediyoruz.
o.ç. luğu parayla satılsa emin olun bunları en ön sırada görürsünüz.
Orta uzun vade düşünenler için alım fırsatı doğuyor ama doların da düşmesi lazım. Yoksa dolar yükseldikçe onsun düşmesinin bir kıymeti kalmıyor. Gram altının fiyatını ons ve dolar birlikte belirler.
Altın ve ihlas ne alaka anlamadım arkadaslar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,13 - 1,16 arasında gidip geliyor ihlas. Ne halt ettiğini anlamadık. Bayrak formasyonudur belki dedik ama 20 barı geçti, henüz hareket yok. OBO ya da benziyor ama bunu söylemeye korkuyordum. Eğer öyleyse yandık. Yok eğer on yıllık çanağı tamamlamaya niyeti varsa harekete başlaması lazım artık 2TL ye doğru. Düşündüklerimiz bunlardı, yazdık çizdik bekliyoruz olacakları.
Senin var mı bir öngörün 07aykut?
Saygılar hocam ben fazla bilgisi olmayan bir yatırımıyım elimde az sayıda ihlas var yeni maliyetli biriyim ons ile olan ılişkisi merak uyandırmıştı sadece
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygılar bizden Aykut hocam. Ons ile ilgisi olduğundan değil. Sohbet ediyoruz öylesine can sıkıntısından. Zaman geçsin. Geçsin de görelim artık ne olup biteceğini.
Bu arada Dow 30000 i geçmiş. Dow 30400 ü, bist 1357 yi kırıp geçerse boğaların bile hayal edemeyeceği yerleri görebilirmişiz.
Ons takip edenler için hedef önce 1.750 sonra 1.700 usd. Sirenime gelsin.:wave:
ağzından bal damlıyor :oleyo: şimdiden kendi kücük dünyamda bazı planlar yapıyorum, Borsa içi hisse arası geçişler şanş ve 2 gr bilgi ister kanımca, ya borsa, altın efendime söyliyimm ... arası geçişler. Oksijenim
zati şimdi ihlas özelinde atıp tutmak da istemiyorum, burası benim için farklı ve özel bir yer takipçileri de öyle... ha derseniz yazma bi süre hay hay:(
güncel görünüm...
https://i.hizliresim.com/569ATs.png
https://i.hizliresim.com/t3j7S6.png
Grup olarka cayip bir baskı var,hayır olsun bakalım!!
Aynen bakalım ne olacak. Yatırımcı için güzel olur inşallah sonunda güzel günleri görürüz birlikte. Umutsuzluğa sürüklemeye çalışıyorlar gördüğüm kadarıyla.
Allah büyüktür pes etmiyorum ve etmeyeceğim. Gün gelecek güzel bir şekilde vedalaşacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hacimde düştü iyice son günlerde , hayırlısı olsun bakalım..
Bugün genelinde var primsizlik. Sadece 60 civarında hisse yüzde 3 ve üzeri primli
Bist.100 1 ile 2 ₺ arası 2 hisse var bir Albaraka diyeri Şeker bank
Bist 30 da hiç yok
bos bos islerle ugrasiyorsunuz
Bugün Bist artıda iken ihlaslara az biraz çakmalarının sebebi neydi acep. Boş işlerle uğraşmanın maliyeti mi yoksa. Bize dolu bir iş göster hus. Nedir bu çektiğimiz. Çok ciddiyim bak.:rtfm:
adam butun hukuki bosluklari kendi lehine degerlendiriyor bu hisseye yatirim yapan kurnaz ya ucuz mal aldim diye seviniyor bu sulun osmanin bir hikayesi var sahte bileziklerle sirkecide pazar gunu caresizce dolasiyor susu veriyor kendisine acil paraya ihtiyaci oldugunu ilac alacagini soyleyip yari fiyatina bilezikleri satiyor sonra bilezikler sahte cikinca vay anam dolandirildim diye veryansin
yani bilezikleri yari fiyatina alinca iyi sahte cikinca dolandirici
bu adamlar milletin hac parasina coktu seni karina ortak mi eder akil var mantik var
Bos bos konusuyorsun
bu aralar ben bu borsayı heç anlamaz oldum, benimde elimde bir hisse var adamlar aldığım fiyata getirmemek için herşeyi yapıyolar.
bir zamanlar ihlasta dediğim gibi 3 tavan yapsan ben zaten büyük ihtimal dayanamaz satarım ama yook illa ortak etmicekmiş, Güzel kardeşim ben oraya o parayı koydum sen hisseyi yarıya indirsen bile umrumda değil ... ama nafile işte napcan...
şimdi düşününce baya ve inat vari sağlıksız bir yaklaşım sergiliyorum sanırım, olsun mantıksız olsun sanki parayı mantıklı zamanlarda kazandım:oleyo:
Hisse önerin varsa söyle alalım yada boş konuşma.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pandemide sondan onceki dipteyiz olayin cozulmesi yakin en kotu ongorulerin bile vadesi dolmak uzere asi veya ilac sonuclari geliyor ,
daha once de yazdim pandemiden etkilenen saglam sirketler hava yollari turizm ...... vb
yada aselsan halkbank vestel ... vb kaybetsende uzulmezsin
ulkeme bir faydam dokunsun der gecersin
ama bu grup DOLANDIRICIDIR
adam ne yapsin daha size tabelaya ciftlikbank yazsa yine para yatiriran cikacak
adam ihlas diye holding kurmus yani en bastan niyeti belli inancli insanlari soguslemek
ama burada sekuler diye tanimlanacak kesimden bile yatirim yapan var hayret ki ne hayret