Bu arada seçbul üstadım senin akinonya büyüsünü eleman genişletmiş. Bilgilerinize saygıyla sunarım:
https://i.ibb.co/KzPtw5x/ecconf-maa-clr.jpg
Printable View
Bu arada seçbul üstadım senin akinonya büyüsünü eleman genişletmiş. Bilgilerinize saygıyla sunarım:
https://i.ibb.co/KzPtw5x/ecconf-maa-clr.jpg
Birisi ben ben diyorsa yalnız olduğunu ifade ediyordur. Ama trumpun genel politikasını beğeniyorum.
Bu salgında newyork valisinin, belediye başkanının hiç bir sorumluluğu yok. Sadece trump suçlu gibi bir politika kurgulanıyor. Oysaki yıllardan beri süre gelen politikaların sorumlusu trump değil.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu kadar betonlaşma yapıp övünen zihniyet 1 tane petrol depolaması yok , bu yüzden petrolün bu kadar aşağılarda olduğu dönemde ne kadar yararlanılacak.
#VLCC sınıfı dev #petrol tankerleri
— Dünyada en az 770 adet var
— Her birine 2 milyon varil sığıyor
— Halihazırda en az 60 adedinde 120 milyon varil depolu #Reuters
— Şubatta depo amaçlı kullanılanların sayısı 10'dan azdı
— Sayıları önümüzdeki aylarda 200'e çıkabilir
Ayrıca Reuters kaynaklarına göre tüm tankerlerde depolu petrol miktarı iki haftada katlanarak 160 milyon varili aştı.
Bakma şimdiki bolluğa
İlerde madmax2 petrol savaşları yeniden yaşanacak
Aslen gerçekte var mı bilmem bence fazla yok
Asagida aile yapısı olarak değineceğim bekle
Devlete ait petrol şirketlerinden korkuyolar
Bikaç vatansever aileye aldıracan cezayirden ordan burdan ucyüz bezyuz kuyu ucuzdan
O seni yıllarca idare eder
Ben sadece 2 yi biliyom valla
Bi de Terminator de rus savaş makinesinin açtığı nükleer yıkım sahnesi çok hoşuma gettuydu
Onun dışı favori filmim ölü ozanlar Derneği ve star Wars olup
Yarışmacı kardeşlerime başarılar
Hobiler seyahat ve içmek (ayran tabi) yayık olursa favorimdir
Benim anlatmak istediğim bu bolluktan depolaman olsaydı daha fazla yaralanırdın.
Dışarda gırtlağına kadar depolar dolu , 10 dolar 7-8 milyar dolar cari açık demek , milletin geçmeyeceği köprüler yapılacağına bu strateji üzerine durulmalı idi .Bakın doğalgaz fiyatlarındaki oynama yüzünden tuz gölünün altına depolama yapıldı , aynı sistem petrol içinde düşünülmeli , 3 ay sonra petrol yükseldi 50 dolar oldu diyelim depolaman olsa 15-18 milyar dolar cebinde .
Dün bir arkadaş yazmıştı pee kay filmi de çok güzelmiş. Tavsiye edenlere teşekkürler. Amir khan ın filmleri güzel oluyor. 3 idiots da efsane bir filmdi.
Depoya gerek yok bence.. limon uzun vade alınacak ise abi 40 kuruş da depo parası alırım diyince hayır denmez. Yani petrol fiyatı 25 ise 30 a gelir. Yeter ki sen paradan haber ver. Bunlar basit şeyler. Veya çölün altındaki 1 milyon varil benim denir. Parası verilir. Paradan haber ver. Ben sonra çıkartırım der.
Depo demek maliyet demek ben limon yerine depodan kazanacağım gibi bir şey. Herkes kendi işini yapsın ve paylaşmayı öğrensin. Verirsin 3 5 kuruş birileri depolar veya çölün altında sonra çıkartır. Uzun vade anlaşma yaparsın. Kapora verirsin. Hiç olmadı abd opsiyon piyasasında uzun vade alım yaparsın.
Ticaret yaparken paylaşmayı öğrenmeyen.. kökünden yaprağa kadar kazanacağım diyen hep çıkmasa girer. Limon portakal alacağız diye transit mi alalım.. yakıtı vizesi lastiği kazası derken vakit geçer. Ver nakliyeciye oda kazansın. Bir gün işin düşer eleman yollayamazsın dünkü nakliyecin "abi ben ilgilenirim" der. Depo işi de böyledir. Veya hayat böyle.
Ziraat Bankası o kadar kolay o kadar kolay kredi veriyor. 18 yaşında lise öğrencisi iş güç Yok haytalara kredi veriyorum. Eğer sokaktaki boş boş gezen kaldırım mühendisleri bunu duyduysa hepsi başvurup almıştır. Hiç bir mantık yok evrak vs de yok belge yok. İnternetten başvuru yap onay ver krediyi kap. Tmm kredi verilsin ama üretime katkı sağlayacak canlandıracak ülkeye katmadeger katacak şirketlere ver. Zor durumda olsn tarım ve hayvancılık la uğraşanlar ver. Sokaktaki zibidiye vermek ne ya. Yakında bunlar şahin serçe alır kulaklarımizi gürültüden patlatır.
Şimdi kendi domatesini üretmeye çalışan marketler çıktı. Marketcimi üreticimi belli değil. 3 kuruş kazanacağım derken gerçek üreticiye darbe vuruyor. Sonra vah sera işi çok zormuş falan filan.
Diger malları çevredeki köylüden almaz teee gider antalya serik alanya da mal bakar. Sonra bir kaza bela al sana kaç yıllık zarar... 1 tl ucuza alacak ya..
https://youtu.be/qvI7SWrgaZk
7 nisanda yönetim kurulu 2019 karını dağıtmama karari almış. Bunu duyan veya kapta o zaman goren oldu mu?
http://www.imo.org.tr/resimler/ekutuphane/pdf/11650.pdf
Burada daha geniş kapsamlı mevcut , bizim gibi ülkelerin ihtiyacı olan bir hamle bana göre.
Dogalgaz fiyatları yerlerde geziniyorken Rusya dan hala indirim alamıyoruz , ne yapıyoruz lnc geliyor , depolama olduğu zaman işler farklı olacak .
Herkes film yazmış ben de bir kaç tane yazayım.
Berezilya yapimi tropa da elite 1 ve 2.
İspanyol yapımı celda 211
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zabah bir rüya gördüm.
Hayırlara gitsin İnşallah.
Rüyamda besili bir inek, ama hayli besili zemin beton olan kendine göre refah bir ahırda.
İnek birden üst tarafa doğru sıçradı.
Çatı yukarda görünmüyor ama aşağıda yere paralel ve yerden 3-4 metre yukarda beşeonlar var.
İnek bunların üstüne zıpladı. Seyrek beşe onun birine bastı ikincisinde bir çatırtı.
İnek aşağı düştü.
Karnı pörtledi. inek debeleniyor, yolcu bes belli.
Yanımda bir genç var, tanıyorum hesapta.
Bıçak getirin diye bağırıyorum.
Sonra betonarme evin balkonundan kadınlar değişik boyutlarda bize bıçak atıyorlar.
O bıçağı tutup tutmama tereddütü yaşanıyor.
Neyse ineğe gelelim.
inek bu arada gözlerini kapatıyor.
Bıçakla yanında belirdiğimde yaşadığına dair hiçbir belirti yok.
Mırdar mı oldu hayvan diye düşünüyorum.
Yinede keseyim dedim belki uykuya dalmıştır.
İneğe yazık olmasın. çok güzel ve besiliydi.
Tamam düşünce karnı balon gibi patladı ama.
Kestiğimi görmedim.
Hz. Yusufun filmini seyrettiydim akşam.
Ne zaman seyretsem sıkılmadan izlerim.
Değişik bir büyüsü var sanki.
Onun rüya ile ne alakası var?
İnek yıl olarak tanımlanır orada.
Demekki bu yıl patlayabilir elimizde.
Temel kuraldır, rüyaya göre amel olmaz.
Ama endeks beklentimi 7x.xxx rakamına düşürdüm.
Arkadaşlar burasi viop basligi ama; bu birsa önümüzdeki aylarda iyi ralli yapacak.Biraz kafa yorsak hangi hisseler sert cikar diye??? Sizlerin belirli bi birikimi var faydalanalim.. bugun spotta ne alabiliriz???
Bol likidite ve dusuk faiz Banka..gyo..teknoloji ardyz smart
Hem teknoliji hem savunma Karel aselsan...
Bunlarin dışında hangi sektor ve hisse önerirsiniz??
Mesela lojistik reysas???
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.