Dow Jones + 373 ( 11.13 a.m )
Printable View
swap anlaşmalar dolara faydalı oldumu acaba?
Erdoğan: İş feshi sınırlaması ve nakdi yardım uygulaması 1 ay daha devam edecek
Erdoğan : Kısa çalışma ödeneği 1 ay daha uzatılıyor
Temmuz ayı portföy yarışmasına başvurular başladı , 3 hisse seçin yarışalım ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post4558368
Bana sarmaz,kendi işimi kendim görürüm,kendim kazanırken başkalarınada kazandırırım...Önceden sizede tavsiyede bulunmuştum borsa 82'ye indiğinde,siz şu an tehlikeli diye belirtmiştiniz,şimdi o zamanki hisseler %300-500 yaptı,ben hisse avcısıyım,nerede beleş oraya yerleştir pirensibim,doymuş tepe olmuş hisselerin yanından geçmem,kimseyede tavsiye etmem:wave:
istikrar abidesi gibiyiz 3 gündür 1300 civarındayız . 1372-1356-1374 son 3 gün .. :notr:
En son 11 Haziran’da vaka sayısı 1000’in altındaydı ve o gün yoğun bakım sayısı 643 , Entübe sayısı 266 idi bugün ise yoğun bakım sayısı 1018, Entübe hasta sayısı 375 .. %50’den fazla artış var .. En son 12 Mayıs’ta yoğun bakım hasta sayısı 1000’in üzerindeydi .
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...efaa966dbe.jpg
Trump da piyasayı paraya boğarak seçim kazanma derdinde galiba. Tekrar demokratlar gelirse ne olur ? Trump hareketini mantıklı bulup aynı çizgide mi devam ederler?
maskeli balerin gibiyidim sokakta demin.
ahali napsın arkadaş.
hakikaten olmadık kılıklara girdim yolun ortasından falan yürüdüm.
dikkat ediyorum ama kaçarı yaklaşıyorsun birileriyle.
almanya mesafe koyuyor vakasi da bizle ayniydi olumlu ayristilar ama onlarda bildiğim kadariyla 15 milyonluk 7 8 milyonluk sehirler havada uçuşmuyor.
Damat demeyin la .....
https://i.ibb.co/K0zr1jk/Screenshot-...9-20-49-34.png
Kötü avrat gibi insanın yaşam enerjisini emiyorlar yav. ( avrat kelimesi deyimsel kullanıldı. Yoksa garı yani . )
https://i.ibb.co/cyCGPkn/Screenshot-...9-20-50-12.png
Çocuğumun eşi denilebilir mantıklı
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Seni sevmedim sütoğlan zaten babanı da sevmezdim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bu DSÖ ne iş yapar anlamadım. Çin’deki ilk olayı sakladıkları be pandemiyi geç ilan ettiler diye hatırlıyorum. Şimdi de en kötüsünü görmedik diye moral bozuyorlar. Arkadaş sen ilaçla hapla uğraşsana. Tedbirini alan zaten alır. Finans piyasalarında fed ne ise sağlık işinde DSÖ de o. İşleri güçleri negatiflik pompalamak.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Tınaz bu adamlar fukuşimada nasıl böyle çuvalladılar.
Birde 2017’de çelik skandalı var.
Diğer yandan ünlü bir disk üreticisi vardı. Üretimde aradığımız eğitimli iş gücü ve mükemmellik japonyada var. Bu nedenle oraya yatırım yaptık diyordu.
“Japon haber ajansı Kyodo'da yer alan habere göre, ülkenin üçüncü büyük çelik üreticisi konumunda olan Kobe Çelik, 200'den fazla sanayi kuruluşuna sahte ölçümlerle dayanıklılık değerlerini olduğundan fazla gösterilen alüminyum ve bakır sattığını açıklamıştı. Son olarak şirketin bir kuruluşa sattığı demir cevheri tozunun kalite değerlerinde de oynama yapıldığı açıklandı.”
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Maske takmayana cezada gelse boş iş abi takmıyor adam kimse de taktıramaz bunlara.Bugün gördüm vakalar tırmanışta sokakta yüzde 50 uymuyor, market gibi yerlerde çalışan çene altı maskeyle dolaşıyor.Garip bir kendine özgüven var bu millette.Düşünüyorum benim bilmediğim ne biliyor bunlar diye, koskoca bir hiç.Cahil cesaretinden başka birşey değil. Maske takmayanı uyarsan ölümle vs tehdit ediliyorsun, en azından koronada ölme yüzden daha az. Ben kişisel karantinamı şu bütünlemeyle bitirip kırsala evime kaçacağım, 20 milyonluk kentte bu cahil sürüsüyle her gün koronaya zar atıyoruz. Bu tedbirsizlikle bu rakamlarda çok iyi yani , ben l.amerikayla yarışırız vs zannediyordumda.
ABD'nin 2021 Yılı Savunma Bütçesi Yetkilendirmesi için hazırlanan yasa tasarısına, S-400'ler ile ilgili ekleme yapıldı. Eklenen yasa tasarısında, Türkiye ABD'ye NATO uyumlu olmayan sistem almayacağının garantisini verirse, ABD'nin teslim edilmiş olan S-400 sistemini satın alabileceği ifade edildi.
Reha abiye tutanak tutalım görev yerini terketmekten . Bu nasıl iş arkadaş, kötü örnek oluyor.
Aranızda doların kaç lira olduğunu bilen var mı arkadaşlar, yok değil mi . Ben de bilmiyorum.
Sıcaklar başladı artık maske takmak da zor gelir insana. Market çalışanlarına çok fazla mesaileri olduğu için siperlik türü koruma daha uygun sanki. Tabi ne kadar korur bilmem.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
The emergency room charged Harvey $199 in cash. LeBlanc, who paid with insurance, was charged $6,408.
I assumed, like an idiot, it would be cheaper to use my insurance than pay cash right there, LeBlanc said. This is 32 times the cost of what my friend paid for the exact same thing.
LeBlanc's health insurer negotiated the total bill down to $1,128. The plan said she was responsible for $928 of that.
https://www.yahoo.com/news/two-frien...185607085.html
Siz sahtekar dolandircilar sadece bizim ulkede bu kadar cok herhalde diyorsunuzdur dimi.:he:
Biri ayni test icin 199 dolar oderken, digeri sigortasindan odemis, 6408 dolar.
Sigorta sirketi de, bu rakkami 1.128 dolara dusurtmus. Onun da 928 dolarini oderim diyor, gerisi cepten.
Dunyada yolsuzluk ve sahtekarligin cikis noktasidir ABD ayni Cocuk Felci gibi.
Gambia, Mozambik,Turkiye gibi ulkeler de onlardan ogrenir adam soymanin her yolunu.:)
Diploma mezuniyet töreni için yemek yerine okulların açık büfe kokteyl vermesi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli üyelerimiz , bilindiği üzere üyeler mesaj attıkça yeni üye , üye ve kıdemli üye şeklinde ünvanlar alıyordu , bununla ilgili bazı değişiklikler yaptık ve yeni düzenlemeler sabah itibariyle aktif oldu .
Buna göre ;
0-199 mesajı olan yeni üye ,
200-499 mesajı olan üye ,
500-799 mesajı olan kıdemli üye ,
800-1999 mesajı olan sadık üye ,
2000-3999 mesajı olan bronz üye ,
4000-7999 mesajı olan gümüş üye,
8000-11999 mesajı olan altın üye ve
12000 mesaj üzeri platin üye unvanını alacaktır .
aselsan bedelsiz açıklamış..