Bırak yazsın..indikatör o..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bırak yazsın..indikatör o..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BIST 100 1420-1440 arasına sıkış durumda ne tarafa kırarsa 6-7.000 puan gözüküyor gibi.
Aynen burayı da hapishane kılıyor bazı tipler..Ama biz uyarı alıyoruz..
Manipülasyon da yapmıyoruz..
Sadece ortaya koyuyoruz..
Neyse sağlık olsun SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koçu yedirmem ..
Covid çıkmasa endeks 48 bin diyordu covid cıktı endeks 84000 dedi..
Tespitin dibi
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21 aralık ptesi.sadece o gün 8.4 mil.hacim var...bunun gibi çok günlerim var...evet sıra sende,son 10 güne ait işlem dökümünü göster..
https://i.hizliresim.com/Hwkv0P.png
https://i.hizliresim.com/UZ6RXM.png
bak kızma darılma ama vallaha ezbere konuşuyosun.. seninkisi o zamana kadar ya kral ölür, ya at ölür, ya ben ölürüm hesabı...
dolar falan takip emiyorum ona bişey diyemem ama eğer olaya garan a baktığın pencereden bakıyorsan.. olmaz o iş mümkün değil... adamlar torbayı sırtına samışlar alıp kaçmak için olmadık numara çekiyorlar sen 7 den bahsediyon.. eğer gerçekten bu oyunun içindeysen takip et en fazla düzeltme olur. başkada bi numara olmaz. şimdi böyle eleştiriyorum diye kimse fırsat bilmesin biz başbaşa laflıyoruz. fırsatcılık yok. yakalarım...
mb eylülde faiz arttırmaya başlayınca yıl sonu 7.20 lere düşer demiştim. sonra ekimde ters köşe yaptı doları 8.50 lere çıkardı.
faiz arttıkça yabancı girişi ve biraz da yerlinin panik satışları şimdilik doları düşürüyor.
bizim normal vatandaş pahalıdan alır ucuzdan satar genelde.
cuma-bugün işlem yok...her zaman piyasada olmak istemiyorum.fırsat olunca 70 sonra 100 kontrata tamamlıyorum.
kaldıraç düşük olunca problem olmuyor.
Burada çok fazla tartışma var nedense. Birisi lince uğruyor. Lince uğrayan sonra diğerleriyle bir olup başkasını linç ediyor. Bugün gördüğüm manzara bu. Kimse kimseye sataşmadan fikirler paylaşılsa harika olurdu. Birbirinizi yıpratıyorsunuz bence. Forumu okumama kararı aldım. Dikkat edin sizlerde kendinize.
Sevgiler:)
Geçenlerde en yüksek 10.30 gördüydü, basit bi hesaplama yaparsak, olası düşüş senaryosunda yüzde 50 desek. yaklaşık olarak 5.15 lere tekabül ediyor.
7 yi nerden çıkardın koç. Bence 7 diye rakkam olmaz, olması için önce 14 görülür ordan yüzde 50 düşerek 7 bulunur. Yannış anlaşılmasın genelde düşüşlerin ort. yüzde elli oluyor istatistiki olarak ondan şeyttim
“ )).. Geçmi$$ olsun & gazamız mübarek olsun stylA “
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/BZayfh.png
ben nihai düşüncemi yazıyorum. bankalar güçsüz görünüyor bu doğru bana görede güçsüzler ancak bankaların böyle görünmesi piyasayıda etkiler algısı yaratmak içindir. koymuşlar bankaları erkete ye malı öbür taraftan götürüyorlar. benim pencereden böyle gözüküyor. başkası nerden bakar nereyi görür kendi sorunu... hadi bol şanslar
ARZUM 3 gündür tavan.şirket sahipleri için çok güzel bir fırsat.istersen yüksek fiyattan halka arz yap.arkasından tavan serisi de var.
keşke daha önce toplanıp bir şirket kursaydık.zengin olmuştuk.
10 tavan çektirirdik.:)
Gübre bedava bedava :)
poz taşıyıp duruyorlar sabahtan beri...ne moktan oluyor ya bu vade sonları...bir de üstüne yıl sonu...öffff be...vallahi öffff....
açığa satış yoksa gerçek fiyat belli olmaz.2 milyon dolarla küçük tahtaları fezaya çıkartırsın.oradan da ortak satışı yap.
ama açığa satış varsa bir yiğit çıkar ''BU HİSSE BU KADAR ETMEZ'' der ve ters poz.alır.dengede uygun fiyat oluşur.
eninde sonunda açığa satış yasağı kalkacak.işte o zaman o küçük hisseleri merak ediyorum.
açığa satış yasağı kalkmasa ne olur bence:tarihi yüksek yerlerden ortak satışları olur.patronlar için tarihi fırsat.sonra da endeks düşerse altı boş hisseler boş cuval gibi yığılır.çünkü alıcı yoktur.hisseler epey düşünce sahipleri aylarca orada bekletip sattıklarını yerine koyabilir.
viop24'te okuduğum kadarıyla tek kaybeden koç ve yeni gelen trilyorlarca kayee :)
galiba tek short yapan koç, ve buradakiler de koç'un ve ky'nin parasını sürekli hüpletiyor. bir kaaayeee olarak şikayetçiyim :)
iyi yere tükkan açmışsınız :evil:
200 milyonlu halka arzlarda 50 kat talep geliyor senin benim onun paralar heba .
piyasa düzeltme yapmadan primli olanı verip primsiz olanı alacak anlaşılan .
Önemli Haberler :
—///
BioNTech CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin: "Koronavirüs 10 sene daha aramızda olmaya devam edecek gibi gözüküyor."
—-///
Pekin'de koronavirüs alarmı! Giriş çıkışlar kapatılıyor
Çin’in başkenti Pekin’de Kovid-19 vaka sayılarındaki ani artış nedeniyle
“acil durum” ilan edilmesinin ardından bazı semtlerde giriş çıkışlar kapatılıyor. Yeni Yıl dolayısıyla kutlamalar, şehir dışına yapılacak seyahatler ve kentte toplu halde yapılan eğlence ve dini etkinliklerin iptali kararlaştırılırken. yetkililer, üniversite ve dengi okulların öğrencilerinin Pekin’den ayrılmaması gerektiğini duyurdu.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/duny...liyor-41699706
—///
Ayrıca, Uzmanlar, 2021 yazı için
kuraklıkla birlikte sivrisinek artışı ve bunlara bağlı hastalıklar oluşacağı konusunda uyarılarda bulundu (BPT)
—-///
Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara: "Aşı olsak da virüs bulaştırma riskimiz sürer."
—-///
Asgari ücret net 2825,90 TL oldu.
500 point olsun bizim olsun flat
ben yeteri kadar kafa ağrıttım sizler iyi kazanında gerisi tefarruat sağlıcakla
Süper bakış açısı.. tebrikler..
Yan tahtalar gidiyor SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın abka asla ispata girişmeyin bir anlamı yok burada..
Altı dolu veri paylaşır iseniz deSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün borsa tutuk sanki.
heygidi, eskiden mekanikti,
duygu, heyecan karambol vardı.
bir alım geldi mi çampanyalar gonfetiler havalarda uçuşurdu.
şimdi ruhsuz, dar alanda kısa paslaşmalar.
bu robokopları sistem dışına almak lazım bence.
Size bi soru,
Hepiniz viobcusunuz yani ağırlık endeks 30 senetleri.
Bist tarihinin zirvesinde rekor üstüne rekor kırıyor, peki hangi endeks 30 senedi bir önceki tl bazlı zirvesini tazeledi.
A hiçbiri
B hepsi
C bi denesi
D yok
Halk, Vakvak Thyao nun daha ağır kalmasının sebebi daha çok yönetimsel diye düşünüyorum. Özel bankalara alım daha iştahlı çünkü kafada soru işaretleri yok.
Herkes gözü yukarı dikti sadeleşiyoruz, piyasa ile inatlaşmıyoruz, vırık cırık gibi açıklamalar ile gözler pembeye boyanmış. bu ülkede eknomik krizin sebebi tamamen siyasidir. Bugün herkesle çok iyiyiz ılımlı bir hava ancak yarının garantisi yok. Tüm yatırımcılar bunun farkında. İşin teknik boyutu halen daha sat vermedi ancak temeli halen daha sağlam değil. En ufak bir dalga tsunami yaratabilir. Temkinli ilerlemekte fayda var diye düşünüyorum haddim olmayarak.
Sabah 1950-2000 olan iki vade arası makas 1.100 e düştü...
Diğer vade shortlayanlara havadan 800 verdi...
Çok güzel yorum..tebrikler. güzel farkındalık SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.