Adına üzüldüm, malesef bizim borsa böyle...
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Zirveyi aşan hisseler biraz ivme kazanmıyor muydu, ya da zirve geçilmedi mi daha, valla bugün 27 görmeyi umd ediyordum ama 26 zor duruyor, fonucular bunu niye almıyor acaba.
Vuramadın kırbacı tahtacı, endeks fezaya gitti, mehtere devam.
Kendi aramızda para toplayalım tahtacıya verelim, para yok demekki.:) En çok da DVK versin.
Şirketi genç kuşak yönetmeye başladı galiba, yoksa bu kadar boş bırakılmazdı.
Olsa dükkan senin :)
var olanı thy ve isbankasina verdim bende para kalmadi :)
Reha başkan bir alim yapsin :whistling:
Reha başkan SODSN'da satım yapmış, burada da alım yapsa keşke, ne yapacak onca parayı.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1057761
Size eksi yakışır Kora'lar, helal olsun.
Abu Dabi kime girdiyse tavan oldu, buna girseydi bu kadar ıkınmazdı yav, girdiyse de minik girmiştir, hissetmemiştir.:)
Belki de özel emirle emerikalı vermiştir onlara, tahta eksi yahu, insanın aklına kötü şey geliyor töbe töbe.
Oysa kime ne ihtiyaç var, tek aile üyeleri el atsa yeter.
ucundan azcik , pilavlik :) Zeki Alasyayi Rahmetle analim..
Dedigin gibi gölge etmesinler baska birsey istemiyoruz,
Bak isik höktede aliyordu övüyordu sonra sesi soluğu kesildi güüümmmmm
P.S. tekrar faliyete gecmeden bunu süründürürler , ha bunu hep süründürürlerde iste bilanconun yüzü suyu hürmetine gider diyorum.
Beyler kazançlarınız bol olsun inşallah. Endeks yükselişinden yararlanamadığı için ben ayrıldım. Kalanlar için umarım çok çok iyi olur. 3 yıllık serüvenimdi. Hayırlısı olsun.Kalın sağlıcakla.
YTD.
Rezillik tam gaz devam ediyor, bugün de kırmızıda hisse, bir sahip çıkamadı Reha efendi, bundan daha yatırım mı var diyordu enflasyona ezdiirdi, tuvalet kağıdı bil kendini enflasyona karşı korudu, resmen söylettiriyorlar insana.
3 gündür ısrarla hisseyi kırmızıda tutan bunun fiyata müdahale olup suç olduğunu da bilmesi lazım, şirketten bağımsız yapan varsa bunu SPK'ya bildirsinler.
Şu konjonktürde yatırımcının cebine bir kuruş para girsin istemiyorlar, hem de ailece para içinde yüzerken.
Şimdi şirketi arasan efenim biz bir şey yapmıyoruz, piyasa yapıyor der, tamam da bostan korkuluğu musunuz, az destek çıkın.
Patron üç kuruş ayırıp da itibarına laf getirmemeliydi, yazıklar olsun.
Hayırlı kazançlar, umarım daha çok kazanırsınız, bu bilançoyuda yiyecek diye aklıma geldi ama elimde satmaya gitmedi. ne yaparlarsa yapsınlar, isctr gibi eninde sonunda, olacak, olmadı, en kötü temettüsünü yerim.
Tekrar bol kazançlar, bereketli olur inşallah.
saygılar, sevgiler, YTD
Selamlar,
Herkes nerde,satıp gittilermi ?
Bizi tokatlamadan gitmeyeceğini anladık, biraz mal verince şaha kalktı, yedirmez kolay kolay, tek başlarına yesinler.
Benden hiçbirşey alamadı. 2 gün önce biraz daha çekmiştim. Yıl sonu bilançoyu görmeden birşey satmam, ihtiyaç olursa o ayrı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu adi hisse beni mahvetti. Sürekli aldım bazen bekledim. En sonunda sattim. Bunu satınca saçma hisselerde çok daha fazlasını kaybettim. Yani adam gibi takilsaydi bu kadar kayıp ve stres olmucakti. Lanet olsun patron sana
Üzüldüm hocam doğrusu, bu forumda takip ettiğim siz ve sayın dvk , hissenin karakterini sizlerin yazılarınızdan öğrendim. kısaca sabır kağıdı diyorlar, hissenin gediklileri diye not almıştım, sizi bile yıldırdıysa bu hisse, neyse, her şeyin başı sağlık.
bol bereketli kazançlar dilerim.
saygılar, sevgiler, YTD
Haklısınız sayın No Name, bende burdayım arasıra gelip formu okuyordum.haftaya umarım devamı gelir
Neyse bugün için maşallah diyelim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be hain Patrondan tut da lanet kağıda ne iltifatlar ne iltifatlar... Sen yanlış yerden mal aldıysan 3 hafta da vole vurma peşindeysen daha çok ağlarsın... Son 2 yıla bak alkim bedelsiz vermedi mi? Temettü vermedi mi? Yatırım yapmadı mı? ...
Ya Alka 2020 lerde 3 liraya yüzüne bakan yoktu bekleyin yerine gelecek dedik.. Şuan kaç lira Ahhh hain Kora, Ahh Alka 50 oldu... Bugün 30 a dayandı ne oldu Patron mu degişti ?
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözlerim yaşardı. Seneler sonra tavan. Patronların çokda dürüst olduğunu söylemek pekde tutarlı olmaz. Dün girmedik hisseye. Neler olup bittiğinide biliyoruz.
Patronların işi yok borsada senedin fiyatını mı yükseltecek! Geri alım mı yapacak ? Beklenti ne ? Geri alım yapıp temettü yerine hava mı dağıtacak seneye şirket?
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri tahtacıyı dövüyormu yoksa tahtacımız bizi seviyormu?
Şansa bakki bugünde endeksin pek gidesi yok. Şurasıda var gidecek olsa endeksi tınlamaz bu.
Şişe, Alarko, Arçelik, Sabanci Holding vs vs geri alim yönetim kurulu üyelerini kovalim
siz bu sirketi buraya kadar karambolle yönettiniz geri alim ne :))
Temettü ülkemizde bir anlam ifade etmiyor , google bir cok kisinin temettü karsilastirmasi var
geri alim yapsin sirket yada parayi götürüp daha rasyonel kullansin karı arttirsin,