pıst de 1401 çalışmazsa 1397 yolculuğu başlar bende
Printable View
pıst de 1401 çalışmazsa 1397 yolculuğu başlar bende
Gökhan Şen
@Gokhan_Sen
·
7d
Çek ibraz yasağı ile ticaret durmuş durumda. Derhal geri alınması gerekiyor. İyi niyetle, bu dönemde kimse iflas etmesin diye gelen düzenleme ticareti durdurdu...
Cumhuriyet
@cumhuriyetgzt
· 1 sa
Hukuki dayanağı olmayan 'alkol satışı yasağı' kaldırıldı https://cumhuriyet.com.tr/haber/turk...-olsun-1832303
bofa gene kayıp akşama bbakalım nereden çıkacak yalnız şu çek işinde inat ederelrse baya sıkıntı çıkar piyasada
Başkasının ne yazıp ne yazmadığını senin kadar takip edemiyoruz ama hiç ama hiç kimseye kötü bişii yazmamak için özen gösteriyorum sindoma abi beni kavganın ortasına doooru çekiyon gibime geliyor, taraf olmazsan bertaraf ederim gibin sezmeye başladım, dikkat et abi kendine benle fazla muhabbet eden piyasadan tez kaybolur, beni seven de pişman sevmeyen de pişman, elimi attığım kurur :kahkah: ben kimsenin başını yemem etim ne ki buldum olsun :he: herkes kendi başını kendi yer
oysa ki burda hergün para dağıtıyorlar, niye kavga ediyonuz bi türlü anlamıyorum
Savaşçı: Hindistan mutantı daha öldürücü
İstanbul'da beş kişide Hindistan mutasyonu görüldüğünü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca doğruladı. Hindistan mutasyonu 17 ülkeye yayılmış vaziyette... Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ümit Savaşçı
"Hindistan mutantı daha öldürücü. İki ay sonra eğer aşılanmada da yeteri temini sağlayamazsak tekrar bir vaka patlamasıyla karşı karşıya kalabiliriz" dedi.
Güncellenme: 12:07, 30/04/2021
https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik...urucu-6404620/
Takip edicez tabi adam özlden kutluyor , şöyle treder sın , böyle oyuncusun diyip sonra karşı karşıya geldiğimizde işi pazarlamcı muhabbetine döküyorsa gömer geçerim her türlü.
Yoksa bu forumlarda 20-25 senedir bir çok insanla yazıştık dost olduk günler geçirdik ,
Dötün başın oynamaya başlarsa , dötüne teneke bağlayıp piyasa gönderir.:)
Kendi çeklerimiz işi kolay da
Müşteri çekleri aramaya başladılar
her iki tarafta arıyor
çek aldığımız bir müşteri aradı
getirin ödeyeyim dedi
bizde verdiğimiz yeri aradık
oda vermiş başkasına
haftaya işimiz bu sanırım
Tam bir ........ Bir kuyuya........................durumu
Devlet aklı denen bir olay vardı
iktidar da hangi görüşün olduğundan bağımsız
bir iş yapılacak ise
önü, arkası, sağı, solu bir araştırılır
sonradan çıkabilecek sorunlar hesap edilir
ona göre bir karar verilirdi
şimdi
bir süper zeka:Sad: bir fikir atıyor ortaya
sonra çık işin içinden
bakanlık çeklerle ilgili açıklama yollamış karşılığı varsa ödeyin diye yuh yani bu şimdi mi aklınıza geldi
Esnafa destek kapsamında
NUSRET_ET ..ABD'de
6.8 milyon dolar yardım almış..
Bizim gerizekalılar da ALKOL yasaklasakta ,sevaba girsek derdinde..!
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
7d
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı tedariğinde herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Şu anda elimizde yeterince aşı var.
https://bbc.in/3vsdhof
Valla kim yalan söylüyor anlamadık gitti , bakan neden başka konuşuyor.
BOFA sonunda ortaya çıktı..
-32 ml.ile satışta
yeni vadeyi eziyorlar.
Bir düzenleme gelmiş. https://ticaret.gov.tr/haberler/basin-duyurusu
Neyseki bugün şu vade sonu kepazeliği bitiyor . Her iki ayda bir arkadaş bir haftayı yiyor yahu.
Gerçekten çok üzücü,kiminle konuşsan istisnasız karşılığı varsa alsın
yoksa yazılması ertelensin böyle mi olur diyordu.Bunu bile düşünememiş olmaları
ilerde daha büyük işlerde nasıl kararlar alınacak dedirtiyor.
İşin kötüsü karar çıktığında hemen çekleri soramayız diyen bankalar şimdi düzeltildi
sorun diyosunuz hala genel müdürlükten bilgi gelmedi diye bekletiyorlar.
bu vade sonu işine bir çözüm bulunsun arkadaş her 2 ayda bir bu kepazeliği yaşıyoruz ya...uzatsınlar ya vadeyi 3-4 aylık vadeli yapsınlar...son 2-3 gündür rezillik ya...nefret geliyor bu vade sonlarında ya...
Bakan sözüyle olmaz,yasa maddesine "İbraz yasağı" konmuş.Bakanlık açıklamasına göre hareket edenler Yasa'yı çiğnemiş olurlar.Normlar hiyerarşisi gereği,önce -hüküm varsa- anayasa'ya ,sonra yasa'ya bakılır,bu durumda Bakan'lık açıklamasının bir hükmü yok.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0210430-10.pdf
Geçici madde 3a:
Ekonomi yönetimi piyasadan gelen tepkiler sonrası yaptıkları vahim hatanın farkına vardı ama bu konuda kanun çıkarıldığı için,düzeltilmesi için de yeniden kanun çıkartılması gerekiyor.
rusya sputnik aşısına acil kullanım onayı vermiş sağlık bakanlığı..
yani ?? yani rus turistler gelecek, thy uçaklarına binecek, otellere inecek
Taşınan Açıklar
https://www.linkpicture.com/q/dddd.png
almanya dün 1.100.000 kişiyi aşılayarak rekor kırmış biz halen kapı kapı doalnıp aşı arıyoruz. yüzlerce yeni üniversi,te açtık on binlerce adamı prof yaptık doçent yaptık. toplasan o onbinlerce prof ve doçentten bi Refik Saydam çıkmadı. hemde adam yokluklar savaşlar sonrası kurulan bi ülkede neler yaaprken bizimkiler abd senin rusya benim bi eli yağda bi eli balda iken bi bok olamadılar yazık
Bankacılıkta uzaktan müşteri olma dönemi yarın başlıyor. 30.04.2021
Bankacılık sektöründe yarın yeni bir dönem başlıyor. Müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı yapılabilecek.
Dünyanın pek çok ülkesinde uygulanan uzaktan kimlik tespiti ile müşteri edinimi, yeni tip koronavirüs Kovid-19) salgını sebebiyle uygulanan kısıtlamalar ve alınan tedbirler nedeniyle daha da önemli hale geldi.
Türkiye'de de yarından itibaren bankacılık işlemleri, banka şubesine gitmeden elektronik ortamda gerçekleştirilebilecek. Bankalar, görüntülü görüşmeyle uzaktan kimlik tespiti yapabilecek, mesafeli olarak sözleşme ilişkisi kurulabilecek, böylece bankacılık hizmetlerine daha hızlı ve rahat erişim sağlanacak. Müşteri olma süreci kısa süre içerisinde dijital ortamlar üzerinden uzaktan tamamlanabilecek. Böylece şubesiz dijital bankacılık faaliyetinin önü açılmış oldu.
Islak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilmenin yanı sıra mevcut müşterilerin bankacılık işlemleri için yazılı şeklin yerine geçebilecek nitelikte sözleşme ilişkisi dijital ortamda kurulabilecek.
- Uzaktan banka müşteri olma konusunda bilinmesi gerekenler
Uzaktan kimlik tespiti için mutlaka yeni TC kimlik kartı ve akıllı telefona sahip olmak gerekli. Kimlik kartının üzerindeki bilgiler okunabilir olmalı ve hasar görmüş bir kimlik kartı olmamalı. Hesap açmak istenilen bankanın mobil uygulaması akıllı cep telefonuna indirilmeli ve banka internet sitesi adresine girilmeli. Mobil uygulamanın indirileceği platformun güvenliği veya giriş yapılacak bankanın internet sitesi adresinin doğruluğu kontrol edilmeli.
Bilgilerin doğrulaması banka tarafından gerçekleştirildikten sonra uzaktan kimlik tespiti işlemi gerçekleştirilmek üzere banka temsilcisi ile irtibata geçilecek. Bu nedenle bankanın uygulaması kullanılmaya başlamadan önce sakin ve aydınlık bir ortama geçilmeli. Görüşme sırasında güneş gözlüğü ve maske gibi yüz tanımayı engelleyici unsurlar kullanılmamalı.
İşlem bilgisayarla yapılacak olsa dahi, mobil telefonunun müşterinin yanında bulunması, telefonun ön ve arka kameralarının çalışması ve internet bağlantısının sağlanıyor olması önem arz etmektedir. Görüşme süresince kamera açık olmalı.
Banka tarafından, mobil telefonlardaki NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliğinin kullanılması istenebilir. Görüntü ve ses kalitesi, şüpheye yer bırakmayacak ve kimlik tespitinde herhangi bir kısıtlamaya imkan vermeyecek şekilde yeterli seviyede olmalı.
Görüşme boyunca işlemler sadece müşteri ile gerçekleştirilecek. Bu nedenle hesap ve işlem güvenliği için üçüncü bir kişiden yardım ya da destek alınmaması önem arz ediyor.
Bozkurtun dediği gibi düşmeyen borsa icat etmişler , 1 haftadır inanılmaz bir pozitiflik var yine şanlı borsamızda...
Bu aptal gümüş nereye savrulmaya çalışıyor. Dolar endeksi ve altının durumu ortadayken.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar pazartesi davayı mı satın almaya başladı ? müthiş mayıs geldi bakalım.
The Shocking Truth Is Finally Revealed.
2 aylık vadenin son 2 saatine girdik..
sbahatan belli sıkıştırdı, her an her şey olabilecek bir vade sonu, yani yukarı yada aşağı sert yapabileceği bir moment..
bi tarafa hızlanırsa katılmak lazım o yöne
alternatif senaryo böyle sıkışık lanet edilesi bi uzlaşmaya gitmek, yani kayıp marjı 3-5 puanı geçmez
Rus aşısıyla ruslar tatili bedavaya getirdi.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.