Polhonun mutlu patronları, işcileri ,yatırımcıları hepinize bol kazançlar.
Printable View
Polhonun mutlu patronları, işcileri ,yatırımcıları hepinize bol kazançlar.
Ya sayın kartal Allah aşkına uğraştırma beni bu yazdığın o hisseler yaptıktan sonra ki yazın.
Ben sana o zaman dedim ki 3 hisse yaz yada 5 polho ile kiyasliyalim dedim sen ne yapamadın yazamadın.
Ve o dönem dedin ki tek hisse saçmalık şimdi ne diyorsun polho ya full gireceğim zaman gelecek.
Bana ve buradaki arkadaşlara bunlar yeterli delil yapma aklimimizla dalga geçme
Tamam sayın kartal bana bir hisse yazmış özelden, bakalım ne yapacak polho karşısında
Ayrıca bende tek hisse olmamasından yanayım bunu da belirteyim ama ne yapayım bir hisseye inandım mi tek hisseye dusebiliyorum. Ama mantıklı olan kesinlikle 3 hisse hadi olsun olsun en fazla 5 hisse
Bak sayın kartal tekrar yazıyorum siz yazdığınız zamanı çok iyi hatırlıyorum o zaman alark ve Pegasus çok iyi yukseldiler sonra da çok iyi gittiler ve siz deniz ki "bu hisseler çok iyi gitti burada durulacagina böyle hisselere geçilebilir dediniz."
Bende madem öyle bana 3 hisse yaz buraya karşılaştıralım dedim. Israrla her yazdığında yazdım ama sen ne yapamadın? 3 tane hisse yazamadın..
Evet o dediğin hisseler sen dedikten sonrada cok iyi gittiler ama siz 3 hisse yazamadiginiz gerçeğini değiştirmez.
Benim için bu konu kapanmıştır daha burayı bu konu hakkında meşgul etmek istemiyorum.
Ayrıca alrk bende yazdım hisse nete şimdi ekran görüntüsünü aldım istersen hemen atabilirim 12 Ekim 2021 yani senin yükselişte yazdığından 2 ay önce #6631 numaralı sayı ile numaralandırılmış yani daha o yükseliş fitili ateşlenmeden hemen önce yani sen daha buraya yazmadan once ben hisse nete yazdım O sıralar aldım ama erkenden verdim. Ama bunlar boş muhabbetler gereksiz madem öyle git orada para kazan niye buraya geliyorsun geliyorsan artık kapat oraların muhabbetini
Mevzu işi bilene kolay para kazanmak ama nasıl kazanalıcağıni bilmek kimseye zorla aldırmiyoruz kazandik kazanmayada devam ediyorum. polde hisselerimden biri insallah bundada istedigimi kazanırım hepimiz için pol hayırlisi olsun. elimdeki hisselerin diğerinide özelden attim size böyle devam edeceğim bol kazançlar.yatırım tavsiyesi degildir.
Küfürlü yazdığım için ceza vermişlerdi yine geldim değişen birşey yok. Senin spek gibi
Koca Esref aga oldu de ne götürdü uc karış torpagin altina Memmedim?
Sen de olmeyeceksen bir avuç kalmış küçük yatirimcinin elindeki bir umut tuttugu hisseyi de al... adamlarina söyle daha da baskı yapip iyice yolsun küçük yatirimciyi
neyseki ölüm dediğin zengine de fakire de uğruyor
Al bu mubarek gunde insanlarin ahıni..
inaniyor ya da inanmiyor olman ne farkeder? hepimiz yolun sonunda ayni yerde olacağız nihayetnde...Sana yonettigin holdinge guvenen onca insanin ahi cikmaz samma...çıkar aheste aheste
in
[emoji106][emoji106][emoji106]HRY-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hepiniz iyi borsacısınızya..kağıdın reklamını yaptınız yaptınınız, şirkette olmayan meziyetleri yatırımlarıda kendisine yüklediniz. küçük yatırumcıya bilerek yada bimeyerek pazarladınız, pazarlanmasına yardımcı oldunuz.Şimdi hergün mehmet'e küfür edin,yada sus pus olun. Olur görürsem söylerim.
Siz nasıl kar edecek şirket arıyorsanız, büyük yatırımcılarda kar edecek şirket arıyordur. Bizler şirketin ucuzmu pahalımı olduğuna bakarken, büyük ve kurumsal yatırımcılar şirketin: Halka açıklık oranı, karlılık durumu, yatırım durumuna bakıyorlardır. hiç kimse önce kendi kazanmadan başkasına "Al ben yemedim sen ye" demez.
kağıdın pazarlamacıları sayeyinde, kağıtta uzun vade yatırımcıları yok.Çünkü kağıdın büyük kısmı küçük yatırımcının elinde. Bu yüzden kağıtta kısa vade yatırımcıları var, bunlarda kısa vade al sat yapıyorlar. Boşuna kimseye küfür etmeyin. Kağıdın anlık durumu bunu gerektiriyor.
Kağıtta ki küçük yatırımcı sayısına bakmak için. kağıdın forum günlük ziyaret sayısına bakın. kuşlu siteye bakın, başaka forumlara bakın. bana hak verirsiniz. ytd
Endeks gün içinde artı olmaya devam ederse, polho aşkama 3.26 yada 3.27 kapatır. Bonuşa gözünüzü yormayın.ytd.
Kartal reis not al temettu sonrası vereceklerdi not aldinmi:kahkah:
Portföyünün cok küçük miktarı burada olanlar nasıl belli oluyor:rules::wave:
keşke akıl nakli olabilir olsaydı. yada akıllandırmak için sokup bırakacak birşey olsaydı.Elimin altın bir iki denek vardı.ytd
Büyük borsaciyim milyonla oynuyorum 8 aylik geri dönuk yazdiklarima bak 2.26 ykb.75.00.pgsus 11.00 alarko hilding.26 .00 algyo.sallamiyoruz yatirim yapiyoruz bunada sıra gelcek benim için proplem yok geri gelmesinin daha cok alirim bir hisseyle oynamiyorum dedigim hisseleride alin demedim benim hisselerim bunlar dedim polde %50 alsam arabayi yenilerim yeter bana ucmasini beklemiyorum herkesin yatirimi kendine biraz sussan iyi olucak boş konusuyon bunuda yaz bi kenara hatirlatirim bu yazdiklarini .ytd.
şaka gibi ya,bende mıklatıs var sanki, nerde möööö var beni buluyor. Bi şey soracağım, sen iyi borsacısan, benimle aynı kağıtta ne mok işin var. Aylardır saçmaladığın pegasusa git alarkoya git, algyo git. yada sen gidecek kağıdı iyi biliyorsunya, gidecek kağıda git. yada Git okuma yazma öyren. yazılanları anlama yeteneği kazan. kağıdın hırsını senden çıkartmayım daha fazla zırvalama ne dersin.ytd
Yeter ihtiyar sabrınızı zorlama hani elinde çok az kalmıştı çıldırdın lan çıldırdın arkadan baka kal ihtiyar seni art niyetli ...
Kartal, mubarek Ramazan günü kimseyi kırmayayım diyorum ama valla zorluyorsunuz. Selam verene: pegasus, alarko ve algyo diyorsun. Bu seni borsayı biliyor yapıyor sanıyorsun. Bak Ben kçhol, Eregl,Krdmd, şokm. cimsa aldım sattım şokm. dışında hemsinden kazandım. bundan kime ne,senin kağıtlarından bizene.
Ben diyorumki kağıda fazla yükleme yapmayın, bu hayvan bu yükü taşımıyor diyorum. sen diyorsun "boşuna ugraşma gitcek bu hisse az veya çok." diyorsun Hele Bİ YAMAK VAR, YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKIYIR ORTAYA. ODA Bİ AYRI.
Bana ne senin kazancından, ben seni tanımam etmem,kazancında zararında beni ne ilgilendirir. Allah aşkına yeter artık saçmalamayı bi kesin.
Tenezzül edip, malum zatın bir tane yorumunun altına yazmıyorum ama, bu zat bu kadar karektersiz kişiliksi ki ,benim yazdığıma maydonoz olmaya çalışıyor. Yamağın hiç bir fikri öngörüsü yok. sabahtan akşama milletin yıorumunun altına yamanıyor. ona buna abi diyerek geçiniyor. karektersiz şey. boş teneke.
Beni tahrik ediyor.Bi mok yapacağından değil. beni gerecek, küfürlü sinkaflı yazarsam beni şikayet edip, guya beni engellettirecek, ucuz şey.
terbiyesiz yaşından başından utan utanmaz.önüne gelene hakaretler ihtiyar bizden utanman yoksa yaşından utan elimde az birsey kaldı dediğin hisse gidiyorsa ne yazarsan tersi çıkıyorsa bu senin beceriksizliğin.bi gör kendini forum ve twitterda maymun oldun farkında değilsin. Millet senin lağım demenle hissemi satar aklın nerde dedeeeee:)
Kartal reis yapma işin içinden çıkamazsın:) temettu sonrasını not edin demisti tarihi enflasyon verisi sonrasi polho asagı önde koşar demişti o yüzden elinde çok az miktar varmış her gün bir umut not edin demekten başka bir şey yazmıyor:kahkah:
Aklınca kartal reis ile dalga geçiyor millet senin saçma notların ile dalga geciyor bir bak kendine ne hale düşürdün:rules:
Sebebi var ama elinde çok az miktar varmış :) kartal reisin dediği gibi elinde kalan az miktar ile sus hisseyi takip et:kahkah:
Adam haddini bil diyor :wave:100 postun 100 ünde elimde cok az var dediği hisseyi kötüleyip paylaşım yapanları aşalamakla geçen küfür eden tehdit eden adam haddini bil diyor:kahkah:
2.50 altı demedimmi gelsin kamil abi vardi ona bile dedim. ama gerek kalmadiki 300 binlik araba o arada 600 bin oldu ben ne yapim biz ne dediysek o sallamıyoruz olanı yazarım boş konusuyosan üç kuruşunla burda milleti etkilemeye calisma yatirimci olmak senin işin degil git sayisal oyna idda oyna haddimi de bilirim ben sen sallamayi birak bu arada ne desen tutmuyo sagligini bozmuşun.
[QUOTE=KARTAL41;5894719]2.50 altı demedimmi gelsin kamil abi vardi ona bile dedim. ama gerek kalmadiki 300 binlik araba o arada 600 bin oldu ben ne yapim biz ne dediysek o sallamıyoruz olanı yazarım boş konusuyosan üç kuruşunla burda milleti etkilemeye calisma yatirimci olmak senin işin degil git sayisal oyna idda oyna haddimi de bilirim ben sen sallamayi birak bu arada ne desen tutmuyo sagligini bozmuşun.[/QUOTE
Iyi ya işte 2.47 gördü. Senin o vakit gözün körmüydü .Bak daha öncede yazdım, kimde üç kuruş var yok buna sen o ,yarim aklınla karar veremezsin. Burada kimse rakam vermiyorsa. O yatırımının üç kuruş olduğundan değil. O şahsın o adam olduğundandir . Kimbilir belki benim portföyüm senin gibi on tane adam satın alır. Senin bu işlere kafan basmaz. Sen yine alorko dan, Pegasus akliyin erdiği şeyleri yaz.
Tamam indikatörler yükseliş işareti veriyor.
indikatör 1) küfür isyan var(pozitif)
indikatör 2) topik birbirine girmiş(pozitif)
indikatör 3) yükselirsede yükselsin ben sattım kurtuldum( nötür )
son indikatör de pozitif olursa tahta katlar gider.
sonuç tahtada yeterinden fazla ky takılı kalmış, mutlu etmezler [emoji41]
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmişte aynı durum 3 tl şi fiyatlarda KAPLM ve BURCE , hatta vakti zamanında GUBRF ve ALARK da da yaşamış satmış kurtulmuştum ?[emoji35][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memmedim super bir fikir
üstelik bedava...
Şu arsayi aile kabristani yap...
Girişine de " Benden baskasina yedirmedim.
yedirmem " yaz..
Hisseni alan bahtsiz bedevilere yazdirdigin borsanin kitabinda son sözü sana yakışır sekilde yazmış olursun...
Selam Polisan Tutsakları ve Sevdalıları.... Değer yatırımı ne kadar acı verici oluyormuş değilmi?? Sinir oluyor, etmediğiniz küfür kalmıyor (haksız değilsiniz hatta içinizden geçenleri bizzat fiiliyata dökseniz dahi haklısınız) Biliyorum ki bir çoğunuz maliyetinize gelince lanet edip kaçarak uzaklaşacaksınız. İşte o zaman hem beklediğiniz yıllara lanet edeceksiniz hemde biraz daha sabredememiş olmanıza lanet edeceksiniz. O gün geldiğinde "Bu sefer" diyeceksiniz "Bu sefer aldığım hisseyi taşıyacağım" ama tekrar aynı film dönecek ve trenden erkenden ineceksiniz. Ondan %10, ötekinde %7 kazanacak sonra büyük bir düşüşe yakalanıp aldıklarınızı yine vereceksiniz. Sonra yine bekleyecek ve bekleyeceksiniz...Lakin asla büyük pastadan o büyük dilimi alma arzunuz bitmeyecek ama her defasında Edirne-Kars seferi yapan o Trenlerden hep Ankara'da inmiş olacaksınız. Hepimiz yaşadık bunu ve daha çok kişi yaşayacak. 2008 den beri Borsa ile iç içeyim, 10 kazandıysam 6 sını geri verdim ve bu işin artık böyle olmayacağına geçte olsa karar verdim. Yıllardır 0,85 lerden Sasa aldım %10 karla sattım, Hektaş aldım %10 karla sattım, Özbal aldım %10 karla sattım, 1 liralar dan Krdmd alıp %8-10 karla sattım; (kim yaşamadı ki bu tür olayları) uzun yıllardan sonra artık asıl meselenin doğru hissede beklemek olduğunu anladım. Doğru ve Karlı hisse tek kriter... Kötü örneklere de şahit oldum elbet; 2008 de Gölts alıp 2020 ye geldiğinde bir şey kazanamamış tanıdıklarımda oldu (ama Bedelsiz potansiyeli haricinde zaten hiç karlı bir şirket olmadı kii Gölts) Hikayesi ve Karlılığı olan bir hissede birgün mutlaka çok kazanırsınız bunu bilin. Sizlere son olarak ince bir detay vereyim Borsaya açıklanan Konsolide Karlara Polisan Boyanın Kârı dahil değildir. Yani asıl işi Boya olan bu firmanın Boya Tarafından Gelen Kârı Kombine Gelir sınıfına girer ve Borsaya bildirilen Bilançoda değerlendirme dışıdır. Boya kısmı işe dahil edildiğinde Favök Bilançoda açıklanan 360 milyonun çok üstünde 600 milyonluk bir Favök oluşturuyor. Bunun ne anlama geldiğini bilen bilir, şimdi uzun uzun muhasebe dersi vermeye gerek yok. Selametle kalın
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman neden fiyatlanmıyor? Beklenti önden alınır3-5 gün kaldı blançoya neden fiyalama yok? 2,5 gördü şimdi 3.2 daha ne fiyatlasın diyeceksen hiç yazma sadece geçen yılın dolar bazında 3 te 1 fiyatında güya büyüyen karlı firma tamamen manipüle özel baskılanıyor küçük yatırımcının parası hiç ediliyor