Ağa geme dediğimiz gibi oldu kimse net shortta duramadı..
Olmadı..
Var tek tük onda girdi çıktı bu işler böyle maalesef
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ağa geme dediğimiz gibi oldu kimse net shortta duramadı..
Olmadı..
Var tek tük onda girdi çıktı bu işler böyle maalesef
Dünya yazarı Aktaş: Kur korumalı hesapta anaparadan olma riski de var
https://t24.com.tr/haber/dunya-yazar...de-var,1002829
şey 11.90
ülenn şimdi de düşüyor diye dayak yiyoruz.
CDS ler 592 lerde oda teknik olarak 550 doğru ilk salınım bölgesi kısa vade.
Şuan ki düşüş halen devam eden teminat tamamlama, dövizdeki aşırı düşüş sonrası hisselerin döviz cinsi pahalı olması, yabancıların (özellikle yabancı fon satışları ilginç geldi) hisse satıp uygun fiyatlı döviz alarak TR piyasalarından çekiliyor olması gibi görünüyor.
Nasıl grafiklere ve hisse fiyatlarına döviz bazlı bakmamız gerekiyorsa portföylere de döviz bazlı bakmak lazım. Döviz bazlı portföyün şuan cumadan yüksek oluyorsa normal olarak hisse satarsın.
onun sebebi şu..yükseliş ve düşüşlerde millet öyle bir psikolojiye giriyor ki hiç düşmeyecek gibi saldırıyor..şimdi düşüş var forum psikolojisi hiç dönmeyecek sürekli aşağı gidecek..bunlar yanıltıyor insanları..kafandaki strateji neyse ona göre davranacan onu bunu bilmem..90 dan toaso şortluyorduk millet aaa diyordu şimdi 67 kimse yüzüne bakmıyor..3 ay sonra 120 olur yine şortlarız millet aaaa der..örnek çok..
Kimsenin aklı ile yola çıkmayın , insanları okuyun teyit edin,
gördüğünüz haberleri okuyun , karşı bacağı ile teyit edin,
yakın zaman 16-17-18 den dolar alanlar belirttiğim altı dolu olmayan spekülasyon yapılan haberlerle alanlar örneğin gerek reuters, gerek ingiliz medyası ile dolarda 24 ler dillendirildi,
sonra döviz banka mevduatlarına el konulacak diyip 4 günde piyasaya operasyonun kralı çekildi.
burada kim zarar gördü bu memleket ve insanları sonsuza kadar bir şey yükselmez , sonsuza kadarda düşmez .Ama daha önce burada dillendirdiğim bir konu vardı aç gözlü adam kaybeder dedik , aşırı hırslı adam kaybeder dedik ,sabırsız adam kaybeder dedik
ufak ufak aralık 2022 kontrat alayım dedim ama yine %6-7 makas var. döviz piyasası şimdilik sakinlemiş görünüyor.
Abey dünkü YKB takasına bakıyorum. 45 milyon mal satılmış, bofa ve AK, karşılayanlar dağınık.
Ulan diyorum bu ********ler bide oradan terso yapmasın...
vadeli hala çok sert hareket ediyor...15-20 sn de 1.000-1.500 oynuyor...
Böyle giderse OCAK AYI enflasyonu eksi gelecek.Dolar 12lerde kaldıkça paraşüt hızıyla da olsa fiyatlar geriler.OSMAN KAVALA davası var...
eğer oradan da tahliye-tutuksuz yargılama gelirse....
Dün dengelenme dedik ne oldu bir gün gün önce 2 devre kesici yedik , dün 1 bu dengelenmenin ilk işareti idi bana göre,
londra swap faizleri kafayı aşağı çevirip yataya geçmeye başladı idi , dün burada onun katalizör olucağını yorumlarımın içinde belirttim
Teknik olarak 1800 lerdeki savaştan bahsettik kapanışı onun üzerinde yaptırdılar,sene sonu içinde bu gitgellerle aşağıda kalan ortalamalar yukarı alınarak yeni yılla oyun bilanço beklentileri ile hisse bazlı oyuna döner diye düşünüyorum.
Dün belli tahtalara kademeli giriş yaptık , yarışmacı arkadaşlara dün başarılar diledik sahaya iniyoruz diye :)arada boş adamlara gelip sayfaların fazla ilerlemesini sağlıyor güzel yorumlara , altı dolu yazan arkadaşların yazdıkları arada kalıyor kolay gelsin.
Hay ağzınla bin yaşa sen shortcu olarak bunu çektin bende longcuM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
avrupa konseyi ihlal prosedörü kararı sonrası mahkeme bugun osman kavalanın tutukluluk durumunu degerlendirecek diye bir haber var aceba dogrumu
takip listemde hepsi yeşil elimde ki kağıt kırmızı. Abe sokayım böyle işin gözüne parmağımı.
Pıst 100 de sanayi uyarsa 1920 üzeri hafta sonu kapanışı yapmaya deniyeceklerdir.
Noelciler devre dışı kalıyor.
Bi rahatlama olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kademeler 1-2-3-5 kontratlarla inip kalkıyor...lan nasıl alıp verecez bu kadar sığ piyasada?
Bir yöne uzak vade oynamak riski azaltır.. hep derim..
Uzak vadeye marj ayarlayan short basan kazandı aynı şekilde long yapan da..
Yani az giriş öz giriş yönetilebilen giriş..
Akçay girdiği gibi 100 500 kontrat işlem an itibariyle çok riskli yav..
Bir gram portföy bozmuyorum..
Devam bakalım..
dolar düşerken endeksinde pahalandıgı gerceğini unutmayın...
örnek 0,62 cente aldıgım garanti an tibariyle 1 dolardan pahalı...
sayın bakan dün ki düşüşüde bugün ki yükselişi 2 gün önceden bildi
tebrik ediyorum
Katılıyorum...
Şimdi benim kullandığım sisteme göre..
240 dk de yansıyan düşüşte seans altına bakıldığında 240 dk dönüş yerleri zirve direnç kabulü ile her tepki short yönlü kabul edilebilir hale gelmiş...
Bankalara gelirsek ..
240 dk de dip dönüşleri var ancak bu düşen 240 dk trendin tepkisel hareketi de olabilir..
Bar sayımı an itibariyle olumlu ancak acayip güçsüz...
Dün yonca alan unlü bugun tahtanın 12.14 hareketini engelliyor :)
lan nereye düştük diyecem BADEM spor arenasındayız.
gundi dün dedim ya sana asansör bozuk bak bugun tamirci getirmişler , düğmeleri ve çelik halatları kontrol ediyor:kahkah:
bakalım gün sonu onarımı nasıl olacak.
İktidar değişir ise nerden buldun yasası çıkar.
Bana cinler haber verdi dersen hastaneye atarlar, şans desen fazla şanslısın derler. Bunu akıl, mantık, bilim, teknik analiz, artificial Intelligence ile yaptım dersen göster derler.
Programın ne olduğu artık anlaşıldı. Teminatı tamamlayacaklar var filan demeden yükseliş ile açıldı bugün.
Esas gösterge bence tahvil faizleri, orada işler profosyonellerce yürütülüyor ve kur koruması onları kapsamıyor.
CDS şu an bence gösterge değil. Komplo teorime göre yabancı istihabarat ajansları çok büyük finansal kurumlara ülkelerin durumlarını gösteren bilgi notu iletiyordur.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati:Farklı enstrümanları kullanmamızın sebebi, insanları aslında gıdıklamak.
Gıdıklandığınızı hissediyor musunuz?
çok laf yalansız,
çok mal haramsız
olmaz.