Sayın Melaziz61! Çok şaşırdım yorumunuzu okuyunca.Eskiden bu şirkete olmadık güzellemeler yapardınız.Şirkete ve rahmetliye söz söyletmezdin.Hayırdır başınıza yolda yürüken gök taşı mı düştü?
Printable View
Haklısın okuyunca ben de yazının biraz eksik olduğunu anladım şirketle ilgili hiçbir sıkıntım. Arsalarımız ölü yatırım zamanı geldiğinde kesinlikle değerlendirilecektir fakat şu anda şirketin karlılığına ve ticaretine bir etkisi yok onu söylemeye çalıştım sadece yoksa tabii ki de. Eplas bizim göz ağrımız Allah rahmet eylesin Kemal zorlu zor günleri atlatır bu şirkete bundan sonrası artık çocuk oyuncağı…
%9.96 pirimle kapanış yaptı , kap a baktım birşey yok , inşallah iyi bir haber filan gelir .
Bedelsiz haberi haftaya perşembe günü olabilir
Bugün kapanışa doğru yapılan hayırlı hareket; ÖLÜ KEDİ SIÇRAMASI (DEAD CAT BOUNCE)'mı ,yoksa yukarı ivmelenen bir hareket mi yarın görürüz bakalım ......
Son zamanda iki haftada spk onayı görmedim en az iki ay bekletir sırada 3 aydır onay bekleyenler varSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk seçimde ne olur ne olmaz diye ha gayret vira gayret halka arzlara onay veriyor SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Köse iktidar değişimi mi ? :)
Hiç bir muhalefet şu ahvalde bir ülkeyi alıp tarihten silinmek istemez. CHP her zaman iyi bir muhalefet partisi konumudur. Ecevit bile CHP'den ayrılarak seçim kazanmıştır. CHP iktidara gelmek istemiyor. Muhalefet olmanın tadını çıkarıyor.
ülke elden gidiyor
6 siyasi parti bu taşın altına elini koyuyor
Sayın sss.köse! Kendinizi kandırmayın lütfen.6 siyasi benzemez desek daha doğru olur.İki insan birbirini az çok tanıyarak evleniyor,bir hayat kuruyor.Çocukları olmasına rağmen anlaşamıyorlar ve birbirlerine düşman olarak ayrılıyorlar.
6 siyasi parti dediğiniz partileri 3 tanesi karşı tarafın artığı,dışlanmışları.Tabela partileri . Daha seçime girmemişler,oy oranı dahi belli değil.Nereden geldiği belli olmayan( aslında belli de)sermaye ile ülke genelinde örgütlenmişler.
Hele 9 Nisan' ı görelim bakalım.CHP'nin milletvekili listeleri açıklansın,görün meydan kavgalarını.
O yüzden seçilemezler.Allah korusun kaza ile seçilirlerse vay ülkemin, yurdumun haline.....
üstad siyaset yapmak istemiyorum ama her halde siz yurt dışında yaşıyorsunuz, yada beş altı yerden kira yahut maaş alıyorsunuz diye düşündüm yoksa yanlış mı düşünmüşümmmm kurusoğan alfasta ek biter şu anki fiatı 30lira mutlaka değişim olması gerekir gelelim kemal e kardeşim ölmeden önce devretsene 1-2 yıl sibel in kapasitesini geriden kontrol et ....yok ölmek var devretmek yokkkk.
yani diyorsun ki son 5 yıldır yaşadıklarımız az bile
devam etsin
5 yıldır milletin anası ağladı
ülkenin tüm ekonomik göstergeleri
dünyada isimleri dahi bilinmeyen ülkelerin yanına eklenmiş
ama olsun ülke batsa da önemli değil diyorsun
bence hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık
protokolu oku inan senin de fikrin değişecek
artık ülkenin değişime ihtiyacı var
Kuru Soğan algıcılarına kötü bir haberim var.Yeni mahsul soğan çıktı.Kilosu 19 TL.Haftaya daha aşağılara düşer.Elinde eski soğan olan talimatlı stokçularda,bir yerlerine sokarlar artık onları.Hoş stoktan zahiyat sonucu edecekleri zararı operasyon babaları karşılıyorken bir şey olmaz.Ancak üzerlerine kalan manevi zararı nasıl hallederler bilemem......
sn. ss.kose küçük yatırımcı gelsin tabide bize daha uzun vadeli ,kurumsal ,hatta yabancı yatırımcı lazım
aşağıdaki haberdeki tip yatırımcı ( muhtemelen geçen haftalarda 50+ dan kağıda kamikaze yapanlarda onlardı ) kısa vadede yüksek kazanç istiyor ve en ufak düşüşte panikle yanlış kararlar veriyor , hem zarar ediyor hem hissesini kaptırıyor .Bu kadar devre kesici yememiz acaba son 2 senedir bu hisseye sonradan gelen yatırımcı profilindenmi kaynaklanıyor diye düşünüyorum doğrusu .
https://www.bloomberght.com/borsa-ya...ltinda-2329337
üstad altı ay sonra uyanmak istiyorum diyenleri de gördük, sonuç felakettt madem mehmet şimşeği transfer etmek istiyorlar neden naci ağbal ı görevden aldılar ve o zaman hepimiz hisselerden zarar gördükkk. rusya ukrayna savaşı çıkmasaydı yağ'ımızın unu'muzun olmadığının farkına vardıkkk.
onun için değişim şşşart.
tek merak ettiğim hakkımızı helal etmedeğim zatı-ı muhterem mezarda ters dönmüşmüdür.?
adile naşit ...
Sayın sss.köse! Ben sizi buradan yıllardır tanıdığım kadarıyla; çok düzgün ,kıymetli ve kültürlü birisiniz.Değişimi ben de isterim,değişim her zaman iyidir.Ancak iyi bir alternatif olduğu zaman.
Benden size bir tavsiye; Alternatif olarak önerdiğiniz kasetçi şahsın,DSP ziyareti sonrası, benim de daha önce oy verdiğim DSP Genel Başkanı Sayın Önder AKSAKAL'ın 14 Mayıs seçimleri ile ilgili açıklamasını izlemenizi tavsiye ederim.......
sevgili komodor
fiyatları kimsenin şişirdiği yok
doları4 liradan 20 liraya
akaryakıtı 5 liradan 22 liraya
elektrik %600
doğalgaz %600
gübre, ılaç, yem fiyatları keza öyle
bu ekonomik dengeleri bozanlar belli
düzeltme adına da bir şey yapıldığını göremiyoruz
akıldan mantıktan rasyonel ekonomik uygulamalardan vazgeçilmiş
dümeni kırılmış gemi gibi nere gittiğimiz belli değil
hal bu getirilmişken
bunu bu hale getirenlerin suçu yokmuş gibi davranmaya
devam edersek
inanın 5 yıl sonra bu perişan günlerimizi arar oluruz
başarısız olan gider
başkası gelir o da yapamazsa 5 yıl sonra oda gider
dediğimiz gibi ülkemizdeki yatırımcının çapı bu kadar
eldeki sermaye ile bu kadar çevrilebiliyor
yabancı yatırımcı tamamen ülkeyi terk etmiş durumda
borsada % 28 lere geldi
her fırsatı bulduklarında satıp gidiyorlar
mevcut hükümette boraasyı tutabilmek
kah varlık fonu
kah ziraat üzerinden alımlar yapıyor
yanı rasyonel olmayan uygulamalar ile günü
kurtarma telaşındalar
ekonomi yönetimi böyle olmamalı
yoksa hepimiz kaybeden tabelada isimlerimizi görür olacağız
Beyler hayırlı cumalar herkese.
Siyasete girildiğinde çıkılmaz. Futbol taraftarlığı gibi bir şeydir.
Faiz politikası ile doları bu kadar yukarılara çıkarmak, ardından kur korumalı mevzuat ile 200 milyar TL fuzuli bütçeye yük getiren iktidardır. Hatalıdır yanlıştır. Üzerine birde 100 milyar Dolar deprem maliyeti eklendi. Şu halde dünyanın hangi ülkesi olursan ol gelişiyorsan gelişimin durur. Bizim halimizdeki ülkeler ise bu durumu kaldıramaz.
EYT ile 40 yaşında insanları emekli et " hazineye" ilave yük getir. Emekli sayısı 10 milyonu geçti.
Yani şirketlerin bilançoları olduğu gibi devletinde bilançosu var. Baktığınızda gelir ve giderlere "giderler" gelirlerin çok üzerinde.
Acil yurt dışından borç para tedarik edilecek. Yani bundan sonraki 3-5 sene direksiyona kim geçerse geçsin halimiz güzel olmayacak.
6 lı masanın hepsini toplasan bir tek lider çıkmaz. Yazıklar olsun ki bir partiyi düşürmek için bu kadar alakasız fikirleri barındıran insanların bir araya geliyor olması "siyasi" bir lekedir. Kemal Kılıçdaroğlu bir seçim kaybetme şampiyonudur ama usanmadan bıkmadan halen parti başkanlığından vazgeçmiyor. Ülkenin aydınları bu adamdan bir şey olmaz diyor ama halen bazıları akıl tutulmuş halde bu adamdan umutları var. Adamın söylemleri, siyasi birikimi sıfır. Bu adamla iktidar partisine rakip olamazlar.
Gençlerin gelmesi, yeni oluşumların oluşması lazım. Bu takımla değil şampiyonlar ligi amatör ligde zor oynanır.
İktidar partisinin başındaki adam en azından liderlik özellikleri olan bir adam. Bağımsız girse ülkede yüzde 25 oy alır adam bireysel etkili birisi. Muhalefetteki liderleri baz alalım, Kemal Kılıçdaroğlu tek başına chp den ayrılsa parti kursa yüzde 1 oy almayacağını hepimiz biliyoruz. Daha bu adamın neyinden medet umuluyor aklım almıyor. İktidar gitsinde ne gelirse gelsin kafası direksiyona araba sürmeyi bilmeyen adamı oturtmayı gerektirir buda büyük kazalara mahal verir.
Yeni liderlerin gelmesi şart.
Sayın goncarov kardeşim çok uzun bir metin yazmışsın. Her yazdığına cevap verilir.
Ama çok uzun.
Iki hususa değinip kapatıyorum.
Futbol takımı tutar gibi tutma o zaman
ortada bir başarısızlık varsa bu yemeği pişiren
ahçıya fatura kesilir.
İkincisi ise maalesef sende celladına âşık olmuş
ruh hali mevcut.
Sevgili komodor Önder Aksakal ı tanımıyorum bilmiyorum. Önder Aksakal iyi biri olabilir amma
Bir Önder Aksakal ile olacak iş mi
koca ülkeyi yönetmek.
Bu işler kadro işi.
Bir Ülke de başbakanlık yapmış biri
Ekonomi bakanı yapmış biri
İçişleri bakanlığı yapmış biri
DPT de çalışmış Belediye başkanlığı yapmış birisi
Ülkenin en iyi hesap uzmanı olan başka birisi
Var
Ekipleri ülke için 4 yıldır durmadan bıkmadan
2000 maddelik bir anayasa taslağı ve
200 sayfalık hazır bir paket ortada varken
tekrar maceraya gerek var mı.
Ülke artık tek adam yönetiminden
sıyrılıp ekip çalışması ile yönetilmeyi öğrenmeli
Tüm şirketler holdingler ekip çalışması derken
konu ülke olunca tek adam diyeceğiz
5 yıldır tek adam yönetimini gördük
Öyle uçacağız
Böyle kaçacağız diyorlardı
Günün sonunda ne olduğu gördü
Milletin anası ağladı
Ülke de insanların artık yüzü gülmüyor
siyaset yeri değil burası .varsa hisse ile ilgili paylaşım .yorum ..yoksa siyaset insanları birbirine küstürür .düşman eder ..saygılarla
Herkesin fikirlerine saygı duyuyoruz. Hisse ile alakalı konuşacak birşey yok Atmaca kardeş. Bekliyoruz.
eyvAllah yeterki kırgınlık olmasın dostluk kazansın .
Sayfanın moderatörleri neredeler? Hani siyasi paylaşımlar, yorumlar yasaktı? İstenildiği gibi algı yapılıyor. Kimse engel olmuyor? Kimse kimsenin siyasi ya da tuttuğu takımı bilmek övgüsünü ya da temennilerini okumak zorunda değil. Burası eplas sayfası. Borsayla ilgili paylaşım yapılan bir forum. O halde kurallar uygulansın. Kurallar bir tek kasıtlı olarak bana uygulanıyor heralde. Moderatörlerin iktidar lehine yorum yapılınca görevleri akıllarına geliyor sanırım. Ama diktatör olup, özgürlük karşıtı olanlar bizler oluyoruz.
Karşılıksız basılan doları bu kadar yüceltip değerli kılan nadir halklardan biriyiz biz. Kolay yoldan para kazanmaya öyle düşkünüz ki bu yol uğruna her türlü iftira, algı ve gerçek dışı dedikoduları taşıma görevlerimizi sırf menfaatlerimiz uğruna gözümüzü kırpmadan yaparız. Soğanı patatesini domatesini bahçende üret. Kapitalizme hizmet etme. İlkokul mezunu bile olmayan aracıların cebini doldurma. Bak düzen nasıl değişiyor. Değişimin kendisi kendinsin haberin yok. Ya da kapitalizme ayak uydur ve para kazanmasını öğren. Soğanı patatesi 50 liraya al ve umursama.
Hem sosyalizmden bahsedersiniz, hem dolar taşırsınız, hem adalet istersiniz, hem milliyetçi geçinirsiniz, hem de bir yere gidince araya tanıdık sokup işinizi hızlı bir şekilde halletmek istersiniz. Nasıl olacak bu iş? Sanki 80 yıldır uzay ülkesinde yaşamışızda bulup bunsuruyorsunuz. Ben neler yaşadığımı daha 20 yıl öncesine kadar sağlık sektöründen biliyorum. Geçiniz. Değişimin kralı yaşanmış haberiniz yok.
Ya Devlet başa ! Ya kuzgun leşe !
Göreceğiz bakalım halkın cevabını, takdirini..
Sen bu mesajdan rahatsız olduysan bende seninkilerden oldum. Saygı istiyorsanız saygı gösterin. Adalet istiyorsanız adalet gösterin.
Üstad düşünce ve görüşlerinize kısmi katılıyorum. Saygılar.
Ancak en donanımlısı Sinan ogan; o da çok dürüst en çok diplomalı onun için bu pek tercih edilmez. Devletimiz ve milletimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.
https://youtube.com/shorts/SPLMrLa_DGQ?feature=share
Arkadaşlar burası siyasi konuların tartışıldığı bir yere zaman dönüştü.
eplas ı satarlar mı acaba??
Bunlar bu malı paylaşamaz...
Yarın öbürgün veraset işlemleri bitince satarlar belki...
Eplas ı iştirakleri ile birlikte satmak isterlerse öncesinde bir değerleme yapmak zorundalar...Hemde gerçekten gerçeğe uygun değerleme...
Hakim ortak satışları belki de yeni<patrona yapılmıştır dolaylı olarak...tabi gerçek değerine...
geriye ellerindeki imtiyazlı hisselerle tahsisliden gelen 3 yıl boyunca satılamayacak olan hisseler kalır ki.. onlar da firmanın satışı söz konusu olunca devredilebilir..
küçük te olsa bir olasılık ama olmaz dememek lazım...
hukuki sorunları bitti
finansal sorunları da bitti
şirket tam pazarlamalık şu an
çok kıymetli iştirak ve arazileri ile birlikte...
Oğlu niye piyasada yok ? Geç babanın holdinginin başına , hayırlı evlat ol.
Anlamadığım konu bu.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad şirket yönetmek patişahlık mı, bakkal dükkanı mi? Referansı çok iyi olan iyi CEO ile anlaşırsın yada Sibel i yılların kurdunun yanında yetişti yıllarca Küçük yatırımcıyı nasıl uyutulur, nasıl borç geciktirilir işin bütün püf noktasını anlattı, onun için ona buna gerek yokkk sadece küçük yatırımcıyı kollaması gerekir ve dürüst olsun yeterrrr. Saygılar dünyalı dostum.
Spek efendi! Cuma günü bilyelerini kaptıran çocuklar gibiydin.Malı kaptırınca ne yapacağını şaşırdın.Cuma kapanışta ve bugün açılışta bilyelerini geri alabilmek için acemice işlemler yapıyorsun.Dikkat et,daha fazla bilye kaptırıyorsun! Kaptırdığın bilyeleri bu fiyatlardan geri alamazsın artık.Hele şöyle yukarılara doğru çek bakalım. Zira biyeler çok değerli........:ok:
Oyun bitti aslında. Fragmanı sona koymuşlar. İlginç konulu bir film.
Ah eplas ahh bana 10 yıl sonra hissenet e tekrar yazdırttın ya sana diyecek söz bulamıyorum. Ne omurgasız ne karaktersiz bir hissesin...
https://www.sonkaleizmir.com/haber/S...maliyiz/130977
şu vizyon nedense kendi şirketlerine hiç uğramıyor
ilk önce şeffaflık ile kendi şirketin ile başlayabilirsin
şuradan başlayalım gerçekten şirketin %95 hissesi kim de