Seni manyak spek seni. Ellerin speki senin gibimi. 7-8 senedir hem Mrshl hem İzo hemde çimbo da canımızı çıkardın. Eller 10-20 kat kaznırken sen 3-4 kat düştün. O kadar bekledi insanlar şimdimi satacak.
Printable View
Seni manyak spek seni. Ellerin speki senin gibimi. 7-8 senedir hem Mrshl hem İzo hemde çimbo da canımızı çıkardın. Eller 10-20 kat kaznırken sen 3-4 kat düştün. O kadar bekledi insanlar şimdimi satacak.
Sadece beton pompalarının ikinci el fiyatı şirketin piyasa değerinden fazla. (PD 56 milyon)
Kamyonlar, tırlar, mikserler, şantiyeler vs,,,
56 milyon Piyasa ederi. kaç daire parası.. 3-5 deniz gören daire fiyatı.
Seçimden sonra bunlar bilançoda hırsızlıkda yapamayacak. Maliyeninde işi zor, para lazım..
Eğer 9bin liranın altında kazanç gösterirlerse o ayrı mesele :party::p:plc:
Cmbtn nün beton pompası beton mikseri gibi araçları yoktur bu araçları hizmet alımı kapsamında farklı firmalardan temin etmektedir.
Formda yazdiklariniz bilgiler yanlıştır. Bilmeden yazıyorsanız sorun yok fakat bilerek yazıyorsanız vebal almayın.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eywallah Sn Ecesu. Düzeltme ve bilgi için teşekkür.
Mgm 21 sen nasıl bir pazarlamacısın ya...Daha şirketi doğru dürüst tanımadan nasıl, neye göre hedef veriyorsun? Kimse yuzune bakmıyor bu hissenin diye seni mi görevlendiriler acaba?
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
31,46 senenin dipi buralardan alinsa secimden sonra iii yerlere gidermi..
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayret cmbtn 30 altına vermedi
Bi 200 lot aldik..oda elimizde kaldi..1 saatte 1lot islem yapmiyo. Kagit.
Ben bole kait gormedim.Evladiyelik altin gibi saklicaz artik.[emoji1]
her senedin zamanı vardır biz bunu 5 sene bekledik tık yoktu
nerde bu millet kimse kalmadımı
Bu kaitta yil sonu beklentim.50li li fiatlar...
bılanço düzelmeden hiç bir sey olmaz .yıllardır yatırımcı magdur sadece yatırımcı malı tasıyor onlarda azınlık hısselerle al sat yapıp yatırımcıyı soyuyor .spk uyuyor malı mufettişler denetlemıyor rekabet kurulu bunlara ne kadar ceza yazsa az aslında ..turkıye yenı bır sisteme gecerken inş anayasada degişir ve namussuzlardan hesap sorulur .yoksa sahipsız yatırımcı .
muharrem incenin cnn abd deki röportajının tek cümle özeti;
Erdoğan parayı betona gömdü.
aynı şekilde izmir , bergama ve diğer çoğu mitinglerinde yatırımın sadece betona yapıldığını vurguladı.
sonuç;
seçimin asıl galibi beton olmuştur.
halka açık tek şirket çimbeton.
oysa seçimden sonra biste göre çok daha fazla düşmüştür.dolar bazında son 10 yılın en düşük,tl bazda da 15 temmuzdan bu yana son 2 yılın en düşük fiyatını görmüştür.bist düşerse daha düşüremez diyemem.çünkü kademeler bomboş oluyor.zaten amaçları mal vermek değil ,psikolojik savaş.
ey spek nereye düşürürsen düşür ben buradayım.her düşüşü fırsat olarak görüp gücüm elverdiğince toplamaya devam ediyorum.er ya da geç s.s. yükselteceksin.
yatırım tavsiyesi değildir
Paraf atıyorum..Hayatımda gördüğüm en salak spek.. Hem kendini hem bizi yaktı. Bende toplamaya devam ediyorum ufaktan..Hatta neredeyse Mrshllerden buraya geçecektim tamamen..Zira çok kızmıştım. Ama orada da hesabımız var. Gerekirse geçeriz. Ha birde İzo da da hesap kabarık..
bi arsa satmıştı bu,,ne oldu ona.
Bunun arsasınıda, şirketinin de.............. Bok çukuru bundan daha değerlidir. Boşa geçen 1 yıl ve -18 bin zarar. Bunun gibi hisseye yatırım yapmak için benim gibi mal olmak lazım. Bundan bişey beklemek daha da mallık. Ne arsası kardeşim, arsayı 10 yıl önce satmış ve o tarihten bu tarihe hep zarar yazmış. muhtemelen o paradan tek kuruş kalmamıştır. Size şunu diyim, bu şirketin sahibi italyanlar değilmi ve italyada müthiş bir ekonomik kriz yok mu. Dolasıyla burdan kazanıyorlar ve orya aktarıyorlar. sana bana da zarar ettik diyorlar. Bizim ülkemizde denetim yok ki malesef. Bir spor kulüplerine bakın UEFA nasılda çöktü gs, fb, bjk nin başına. Sen halka açık şirketsin hep zarar edemezsin. Ediyorsan batarsın ve kapatıp defolup gider keçi güdersin.
İzliyorum spek bastıkça birileri alıyor. Bütün kağıtlar gitti ama bu yerinde.. Ve şu anda önünde tek bir engel var. Orayı geçerse tez zamanda hak ettiği yere gelir. Bence önündeki dirençlerdense, altındaki destekler daha kuvvetli. Denerse dalarım.
KY satmasa bu kağıt gider.
36,36-33,64=2,72 marja bak hele süpersin...
ulan %3 artı değilmiydi bu mendebur..
ne ara %1 eksi oldu.
vay emenuke vay..
İnsan ömrünün 500 yıl olduğunu mu sanıyorsun koca kafalı spek (ALLAH) seni bildiği gibi yapsın bu kadar insanın ahını alıyorsun....
Ne zaman 35'e dayansa bir sıkıntı çıkıyor
Tekrar kısmen aranızdayım.
bekliyoruz spek efendi..
2. Çeyrek Kar ne zaman açıklanır.
iyi dayandı. Ne satarım ne de alırım spek efendi..
Bekliyoruz.
yükselmemesi için cok çaba sarfediyorsunuz ama nerenizi yırtarsanız yırtın, er ya da geç olacağa mani olamazsınız.
hodri meydan...
yatırım tavsiyesi degildir
Borsa düşüşüne iyi direndi...daha ne yapsınlar..ytd..ytd 1 hafta oluyor konya cimontodan beton gönderin dedik abi randevu ile gönderiyoruz çok yoğun dedi ..duraksadım hastane yi mi aradım diye .cmbtn arayan var mı. sinek avlıyorlardır. Kesin bilanço eksidir.. Ytd..ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konya çimentonun piyasa değeri 1 milyara yakın , ilk çeyrekte yaptığı hasılat 75 milyon.
çimbetonun piyasa değeri 58 milyon tl ,ilk çeyrekteki hasılatı 63 milyon.
çimbetonun ciro açısından bir sorunu yok.sorun patronların ve yöneticilerin zihniyetinde.neler döndüğünü neredeyse herkez biliyor.
adamların cmbetonla ilgili bir kar amaçları da yok.genel yönetim gideri vb. zaten görüyorsunuz yazmama gerek yok.
ayrıca düşüşe direndi dediğiniz fiyat yeni girenler için makul olabilir ama biz eskiler için durumun vehametini görmek için dolar bazlı veya bist bazlı grafiğe bakın derim.
yeni yönetimden ozellikle taner aykaçın tutumu sonrası umutlanmıştım.ama şimdilik her şey aynı tas aynı hamam.bilançolara kadar bir şey yazmak istemiyordum ama...
ülkenin seçim vb. nedenlerle girdiği ortamı ve olabilecekler konusunda onları g.kurulda uyarıp hisse geri alımı kararı vb. önlemlerle bu durumun önüne geçilmesi gerektiğini belirtmiştim.ama adamların şirketin tahta fiyatlarıyla bir sorunu olmadığı görülüyor.
bunu normalde haklı bir gerekçe olarak görebilirdim.ancak 2011 deki arsa satışıyla doğan bedelsiz beklentisi ve bu süreçte 35 dolardan sattıkları hissenin 8-9 yıl sonra 7 doların altına geldiğini düşünürsek...
o dönemden beri hisse taşıyan k.y.nın vebali üzerlerindedir.
yatırım tavsiyesi değildir
Bu çapsız ne zaman gidecek.beklemedeyiz.spek efendi biraz gaza gelsn.
M5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firma dürüst değil yöneticiler dürüst değil spek dürüst değil 20 senedir yatırımcıyı perişan ettiler beklemekten başka yapacak birşey yok maliyet çok yüksek firmayı aradım 21 tane santralimiz var diyorlar 1 santralin değeri 15 trilyon yalan doğru böyle söylediler hissenin durumu ortada yapmamız gereken spkya firma hakkında yöneticiler hakkında spek hakkında suç duyurusunda bulunmak 20 senedir bu ülkeye kar edipte vergi vermiyor
Bunları Allah bildiği gibi yapsın
kanal istanbulun açıklanması ile yılbaşında 50 tl gören fiyatlar.31 tl de durdu.şimdi kanal istanbul yap işlet devret ile ihale edileceği torbadan geçti.bolu ve bursa hemen kendileri belli etti.bizim katır sonradan açılır.aşağıda trakya bölgesine hakim olan santrallerini harita üzerinden veriyorum.sert hareketler görebiliriz.
https://i.hizliresim.com/PDlkJ8.png
Meksa hareketlendiriyor genelde.bi üç aylık takas atacak var mı
benden başka kimse yok sanıyordum
https://www.ntv.com.tr/turkiye/cevre...AESJnvCzELbjNg
…..
Sorunları yerinde görerek çözüm için karar almaya çalıştıklarını aktaran Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum , İzmir'in de sorunlarını yerinde görerek istişareler gerçekleştirerek en kısa sürede çözme arzusunda olduklarını söyledi.
İzmir çok değerli bir şehir olduğunu anlatan Kurum, şöyle devam etti:
"Gayri menkul fiyat artışına baktığınızda şu an Türkiye'deki enflasyonun üzerinde gayrimenkul artışı sergileyen ender şehirlerden biri. Tabi 2,5 milyon bina var ve bu binaların yaklaşık yüzde 65'i riskli. Ekonomisi büyük bir şehir olmasına rağmen yapılaşması tam öyle değil. Bakanlığımız, belediyemiz bölge vekillerimiz teşkilatlarımız inşallah el birliği içerisinde bu oranları çok daha aşağıya çekmek üzere mücadele edeceğiz. Bu bizim büyük bir problemimiz inşallah İzmir'i bir turizm şehri, bir sanayi şehri gerçekten hak ettiği seviyeye getirme noktasında Bakanlık olarak yapılması gereken neyse bunları burada sorunların tespiti ve çözüm üretilmesi noktasında yapılması gereken neyse inşallah bunları kısa sürede yapıp, vatandaşımızın, milletimizin hizmetine açmak üzere buraya geldik."
Kurum, Bakanlığı tarafından 100 günlük bir eylem planı hazırladıklarını bu çalışmada şehirlerin dönüşümü ve problemlerinin çözümü noktasında ciddi kararların olduğunu aktararak, eylem planının duyurusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde açıklayacaklarını söyledi.
İmar Barışı sürecinin devam ettiğini Türkiye genelinde başvurunun 3 milyon 158 bin, İzmir'de ise bu rakamın 275 bin olduğunu aktaran Kurum, bu durumun da kentteki yapılaşmanın sıkıntılı olduğunun en güzel göstergesi olduğunu belirtti.
Kurum, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Kentsel dönüşümle alakalı bugün yerinde ziyaret edeceğiz, yeni yapılması gereken alanların kararlarını almaya çalışacağız. Bu kararları da çok hızlı bir şekilde nasıl özel sektörde hepiniz bir iş yeri sahibisiniz işinizle ilgili kararı aynı gün içerisinde verip bir şekilde uygulamaya geçmeye çalışıyorsunuz biz de bunu bir özel sektör mantığı ve devlet disiplini içerisinde şehirlere zarar vermeden, şehirlere değer katacak projelerin kararlarını hep beraber alacağız. Alt yapı ve ulaşım anlamında yine İzmir'de sorun neyse bu sorunların tespitini yapıp bunlarında çözüm önerilerini burada hep birlikte alıyor alacağız."
.....
izmirin tüm işlerini buna verseler edeceği kar 1.5 ilyonu geçmez..
sevinecek bir durum göremiyorum
Maliyet düşürcez diye şirketin sahibi olacağız yakında...:plc::halay::kahkah: