Cezalı mı bu topik hiç yorum yok [emoji16]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cezalı mı bu topik hiç yorum yok [emoji16]
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet cezalı kesin [emoji16]Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 26644 bekleyip görelim.
Resim yanlış oldu kusura bakmayın.
Burce uzun bir bekleyişten sonra patlamaya hazır volkan gibi TEB ve meska tahtada söz sahibi patronun sattıklarını bu iki kurum toplamış yt değildir .Zarar edebilirsiniz yakında buralar dolar.
çok fazla oyalandın buralarda. çıkış vaktin geldi diye düşünüyorum. ytd
Sermaye az karlılık da iyi olacak gibi bu fiyatlarda kalmaz diye düşünüyorum.YTD
Tek avantajı piyasadaki lotun az olması.Sadece 4.5 milyon lot var ve spekülatif bir hisse. Spek isterse tekli rakamlara indirir isterse de kimsenin hayal dahi edemeyeceği 3 lü rakamlara çıkarır.Tahtada bir al gülüm ver gülüm alış satışları var 4-5 kurum arasında. o yüzden çok küçük bir miktarla daldık(27 li fiyatlardan) ama bize zarar verecek bir miktar değil. YTD.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/865408
25.08.2020 tarihli bu kap bildiriminde yazan ve kote ettirilen 330 bin burva hissesi ne oldu.satıldı mı? satılacak mı? kaç ay geçmiş haber yok.Satılırsa dehşet para şu anki burva fiyatıyla bile.
Tam 10 yıl olmuş sermaye artırımı.Sermaye artırım furyasına katılır ise; Hem burva da hem de burce de işletme bünyesini kuvvetlendirmek için misal % 500 bedelli %500 bedelsiz (Burce öz sermayede yaklaşık 1’e 9 bedelsiz verme şansı var) sermaye artırımına gidiyorum derse her iki şirketten, kasaya girecek para ile firma rahatlayacaktır ve konusunda tek olan şirket çok daha mükemmel olacaktır. Burva’nın fiyatının buralarda olmasının yanında, burce’nin fiyatının buralarda kalması çok anlamsız gibi. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR,TAMAMEN ŞAHSİ DÜŞÜNCEM OLUP ALIM,SATIM ÖNERİLMEMEKTEDİR
iyi olacak gibi duruyor. ytd
Parlak bir bilanço gelmeyecek anlaşılan. YTD
3. dönem kadar vergi dairesine bildirilen. Burvanın negatif etkisi buna fazla yansıyor. Aldığı siparişi henüz fiyatlamadı diye düşünüyorum. YTD
İki gündür hisse pozitif ayrışmaya başladı. İyi olacak galiba. YTD
hayırlı kazançlar kimse kalmamış buralarda.mart ayı bizim olsun artık bu kadar dinlendiği yeter.ytd.
2020 bilançosu 3 - 3,5 milyon arası kar bekliyorum. Bugün iyi olacak gibi endeks bu seviyelerde devam ederse. YTD
Isbır holding sermayesi 634.000 TL fiyatı 8000 TL. civarında. Burce 2011 de sermayesi 604.000 fiyatı 285 TL idi demek ki Burce bölünme olsaydı şuan fiyatı 9000 TL civarında olabilir mi idi bilinmez ben o zamanlar 1000 TL değer biçmiş idim. Burce şuan ki fiyatına göre yaklaşık 30 ile 40 kat gitmeli ki ısbır holdingi yakalasın, bu da imkansız gibi bir şey. Üstelik Burce hem de ağır sanayi ve hem de sektöründe tek şirket. O zamanlar hisse sayısı az diye spk sermaye artırım için şirkete uyarı gönderdi yönetimde %1200 bedelsiz kararı verdi. Demek ki bazı artırımlar işe yaramıyormuş veya yönetim süreci iyi yönetemedi.990.000 £ luk yeni iş anlaşmasının yanında sermaye yapısını güçlendirmek adına yüklü bir sermaye artımı (% 1000- 1500 gibi bedelli ve bedelsiz olmak üzere) yaparlar ise belki iyi bir performans gösterebilir YATIRIM TAVSİYE DEĞİLDİR, TAMAMEN ŞAHSİ FİKRİM OLUP ALIM SATIM ÖNERİLMEMEKTEDİR.
https://resimyukle.org/images/2021/0...24593a07ce.jpg
Kâmil Resa Alsaran
Bir %5 üstüne çıkıyor bir altına iniyor.
https://resimyukle.org/images/2021/0...e4fb46357a.jpg
Herhalde isim benzerliği değildir.
Bir yerde borsacı diyor çünkü.
Burceyi de uzak denizlere yuzdurebilirmi ki.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.resimyukle.org/images/20...b39217821e.png
Kıpırda artık be kardeşim.YTD
Dün gelmiş bu açıklama
İlgili Şirketler
[BURVA]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
* * Şirketimize ait BURSA ili NİLÜFER ilçesi,1491 ada*H21C05A1A pafta 31 parsel numarası ile kayıtlı gayrimenkulün şirketimiz ve Burçelik*Vana San. ve Ticaret A.Ş.'nin Türk Ekonomi Bankası A.Ş. (banka) merkez ve tüm*şubelerine karşı asaleten ve kefaleten her türlü doğmuş ve doğacak tüm*borçlarının teminatını teşkil etmek üzere serbest dereceden yararlanma hakkıyla*2.dereceden ve 1. sırada veya Bankanın dilediği derecede ve sırada,*26,000,000.-TL tutarlı, kaldırıldığı Bankaca bildirilinceye kadar süresiz*olarak ve Bankaca belirlenecek koşullarda ipotek verilmesine karar verilmiştir.
**
*
**
* * Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Biraz karışık pek anlamadım
Amma gayrimenkul değeri buradan 26 trilyon çıkıyor anladım yanlış değilse.
Acaba bilançolarda bu gayrimenkul görünüyor mu
Görünüyorsa kaç Tl olarak görünüyor.
Neyse Biz işimize bakalım
Devam
Bir sebeb yok iken neden arsa ipotek edilir. Açıklamada aslında ip ucu var gibi mevcut borç veya doğacak borç karşılığı dendiğine göre ya yüklü bir iş bağlantısı olabilir veya şirkette yeterli para yok bedelli sermaye artırımına şirket para koyacak. Kesinlikle bedelli ve bedelsiz olmak üzere yüklü bir sermaye artırımı gelecek gibi,hem şirketin açık olmayan hisseler için hemde kullanılmayan rüçhan haklarını kullanmak için bankadan ipotek karşılığı kredi bağlantısı yapılmıştır.Sermaye arttırımı sonrası ipotek çözülecektir. Aklıma gelen bu yoksa doğrudan arsayı satarlardı. Yatırım tavsiyesi değildir. Sadece şahsî düşüncem OLUP ALIM SATIM ÖNERİLMEMEKTEDİR
Bu yazınızı inanın şimdi gördüm.
Atlamışım.
Bende beklemiyorum gorunmesini
Bekliyoruz acaba boğazı gecip bizi uzak denizlere gotururmu ki diye
Bunda da bir hayalimiz var.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir diy
Eskiden bıçak kesmiyor muhabbeti vardı. Verince daha iyi keserdi
Bu da benzin koy diyor. Inatlasmamak için 50 tl lik benzin verdik. Hemen gaza bastilar[emoji4]
Arada bir az birsey vermek gerekiyor gönülleri olsun
Eksi oldugundan yazabiliriz.
Bir şirket sadece dingil ve yan parçalarından harikalar yaratıyor
Ama burce okadar ürün cesidi olmasına rağmen birtürlü verim yok.
Bir tane yap tam yap.
Ama Ergün Oktay Okur yeni yönetim kurulu başkanı çok vizyonlu birisi.
Acaba birşeyler becerebilir mi
Not: Burcenin Tavan ve Taban olması için herhangibirseye gerek olmadığını biliyorum.
Aklıma geldi. Altını doldururlar mi diye.
Uzak denizler dedik . Boğazı geçti. Marmarada.
Nefesi nereye kadar yetecek.
Riski de unutmamak gerek.
Yazdıktan sonra 5 dakikada yukarı sürdüler
Gel gel mi yapıyorlar bilmem
https://resimyukle.org/images/2021/0...e552ac15ca.jpg
Bu haftalık tamam mi dediler acaba
Zeki şey seni:) Ee sonra!?...
[emoji4][emoji4][emoji4]
Değmez cevap vermeye
https://www.resimyukle.org/images/20...1f1698ae16.png
6 ay önce 28 lerden vermeyen
Bugün buralardan vermez
Ha verilenler.. ekstralardan verilmiştir belki:
Güzel hareketler yaptı tahta yapıcı, bu konuda gerçekten çok başarılı, tebrik ediyorum, ancak şunu unutmamak gerekir, en güzeli en kısa zamanda en yüksek kâr elde etmektir...
Güzel bir aylık kapanış yakışır inşallah
Sanki bekledikleri lotlar var gibi[emoji4]
Son ana kadar durdular
bu hafta aşağı salmaz ise 25 üzeri dener mi aceba.
Yazı silinmiş
Evet beklenen mallar var gelmiyor muhtemelen[emoji4]
Ben yeni başkandan ümitliyim. Bakalım.
https://i.resmim.net/qGaw6.jpg
1nci çanak hedefinden döndü gecen yil
2nci sı bile iyi fiyatlar yapıyor
Eee en yukarıyı yazmıyorum. Usd çok arttı çok uçuk çıkıyor.
Bizim tek silahımız beklemek.
Bu piyasada bak şunun yaptığına.YTD