Sayın medwig geçen seneye göre durum nasıl yarın hisse ye nasıl yansır acaba saygılar.
Printable View
ben hisseye negatif etkisi olcagini sanmiyorum. gecen sene 40 milyon zarar aciklamis, bu ilk ceyrekte 1.2 m.. demekki sirkette ilk ceyrek te bayagi biseyler iyiye gitmis ama borsa bu nolcagi belli olmaz....kesinlikle y . tavsiyesi degildir
Bugün Borsa Gündem haber sitesinde*yayınlanan haberde şirketimiz hedef gösterilerek çeşitli ithamlarda*bulunulmuştur.*Halka açık olan ve*borsada işlem gören şirketimize yönelik kamuoyunu ve yatırımcıyı tedirgin*etmeye yönelik haber ve yorumlar yer almıştır.*Haber sitesi tarafından "Doğtaş Kelebek'te*Feto Operasyonu" şeklinde başlık atılarak Cumhuriyet tarihinin en eski ve köklü*şirketlerinden biri olan şirketimize hain darbe girişimini gerçekleştirenler ile*birlikte haber yaparak karalamada bulunulmuştur.*Yine*aynı haber sitesi tarafından şirketimizin kamuoyuna ilan edilen Finansal*Raporlarımıza ilişkin çeşitli yorumlarla kamuoyu tedirgin edilmeye*çalışılmıştır. **
Bu*şekilde*ciddi sonuçlar doğurabilecek *yatırımcılarımıza *ve markalarımıza*zarar verme amacı güden haberlerin acilen düzeltmesi*talep edilmiştir.*
Söz konusu*haberlerin şirketlerimizle ilişkilendirilmesi kabul*edilemez. Her türlü hukuki ve cezai talep ve dava*hakkımızı saklı tutarak*kamuoyunun bilgilerine
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satışlar artmış, giderler kısılmış, faaliyet geliri artmış. Banka kredisine yüklenilmiştir. Döviz kur farkından doğan giderker, bariz şekilde pazarlama ağı artmış
Şirket, iyi yolda olduğunu söyleyebiliriz
Faaliyet karı 17.8 zarar 2017/3 Aylık DÖNEM KARI ZARARI: -1.183.747
bu kadar yatırım ve şube açılışlarına rağmen faaliyet karı artmış.
Ayrıca borsa gundem in saçma sapan haberlerine de ayrıca kapak olmuş bir bilanço.
Bu nasıl bir yaklaşım tarzı bir personeli fetocü diye bütün şirkete mal etmek neyin nesi oluyor.
Daha öncede buna benzer bir haber yayınlamış ve yayından kaldırılmıştı.
bu tarz haberlerin aslı astarı olmadan önyargılı davranmak saçmalık.
Ülkemizde olağanüstü bir durumdan geçiyor ve bu tarz adamlarda her kurumda olabilir dikkat edilirse bir ayıklama yapılmakta.
YTD
6 aylık ve 9 aylıllar için ben umut verici gördüm bilançoyu...ve ilk3 ay ölü sezon olmasına rağmen...