Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG İlk yarıyı önde kapatıp yenilmek acayip üzdü , acayip moral bozdu.. Bugün akşam ne olur kupa maçı....???
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla Bugün akşam ne olur kupa maçı....??? Maç günü skor konuşulmaz uğursuzluk gelir .. totem :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG PFDK , Fernandao’ya 2 maç ceza verdi Tahkim kurulu Fernandao’nun cezasını 1 maça indirdi
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Maç günü skor konuşulmaz uğursuzluk gelir .. totem :yes: İşe yarıyorsa...Sustum...:)
Bugun ku kadro gecen mactan daha iyi. hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
Alıntı: Originally Posted by Sirenama Bugun ku kadro gecen mactan daha iyi. hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu. Kadro iyi de,hoca aynı,mentalite aynı...
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla Kadro iyi de,hoca aynı,mentalite aynı... Zaten hoca sikinti. Neyse bu aksam alalim sunu. Endekste caktilar moral olsun. Haydi kanaryam... hicbir zaman ytd. Tamamen salliyorum. Yazdiklarimi dikkate almayin. Sallama hepsi. Fakir yatirimci sallamasyonu.
Alıntı: Originally Posted by dr.nikolatesla Bugün akşam ne olur kupa maçı....??? skor söyleyemem totemi bozamam öper geçeriz:)