Bu arada ilk çeyrek planço ne alemde gelmedi daha değilmi..
Printable View
Bu arada ilk çeyrek planço ne alemde gelmedi daha değilmi..
Yeni karakterlerimiz gelmiş :)))
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kervanz(a/e)de vardı eskiden köyün birinde. Çok iyi algı yapar. Acaba burda mı çok arayıp soranı özleyeni vardır.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hosbuldummu ki koloni. Ben meshur trnskzede. Daha kervanzede olmadim. Acununki yetti. Hele bi dikizliim sizin kervani dusup gaplari kaparsa damlarim. Bu asama cok kalkik. Speeekkk az indir dw atlayak la. Bu kap turkuleriyle daha mal cakamazsin. Davalar di onemli olan fos cikti. Indir de ole cak
Dava fos mu cıktı ! Senin okuma yazma sıkıntın var heralde.. Danıştay fln hepsi Zeynep hanımon basvurusbu reddetti.. Çağrı dan kacıs yok ayrıca selim gitti artık babası var dağılan şirketi bak nassıl topluyor gayret ediyor.. Hadi baska kapıya ayıp
Belki ayip degil kervana katilacak yeni katirlara kiyaktir. O degil de turk filimi gibi kaat. Kotu kadin pardon ortak zeynep fabrikatorun beceriksiz oglu ile tam herseyi batirmak uzereyken hulusi kentmen dirilip olaya el koyar. Saglam senaryo. Neyse kardes benden buladar. Ins haklisinizdir. Saglam olduguna emin olunca ben de girerim sikinti yok. Kopurmeyin. Behlul kacar. Kacmazsa kervanci oyar. Byee
Sen merak etme daha ky nin davaları kap ta yayınlanmadı bile... Bu sefer sert kayaya çarptılar. Ky sağlam çıktı...
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ins ky hep kazansin yeni madurlar turemesin yeter. Belli ki patroncuklar tutusmus yumurta catala konmus