Haa bu arada sen git elli lot elli lot al sat kardes. Trnskzede nin dehasiyla yaptigi ongoruleri ile denizin kör gorulerini aynı kefeye koyma. Carpilirsin allah muhafaza
Printable View
Haa bu arada sen git elli lot elli lot al sat kardes. Trnskzede nin dehasiyla yaptigi ongoruleri ile denizin kör gorulerini aynı kefeye koyma. Carpilirsin allah muhafaza
Beni bilirsin arkadaşım şahıslarla işim olmaz yalnızca işime bakarım üslubun hoş değil özellikle benim yorumlarıma bakın gerisi bir işe yaramaz demen burada ki herkesin emeğine saygısızlıktır belirtmek istedim. En azından emeğe saygı noktasında daha dikkatli olursan sevinirim. Şimdiden tskler...
Emeğe saygimdan dolayi öyle dedim. Zira emek sermaye denklemi.. insanlar emejleriyke kazandıkları küçük sermayekerini car cur etmesine diye. Zira burda en çok bilen öngören benim.
Bak arkadaşım burada öngörü yaristirmiyoruz tamam sen mükemmelsin öngörülerin müthiş bu çocukça muhabbeti bırakalım da burada bir nebze olsun bizlerin yorumlarını okuyup bilgilenmek isteyen insanları boş muhabbetlere ortak etmeyelim varsa hisse hakkında şirket hakkında öngörülerimizi söyleyelim ama altı boş mesnetsiz tamamen hamasi olarak uçacak kaçacak ya da çakılacak şöyle kötü olacak gibi uç senaryolardan kaçınarak mümkünse...
Spektigimin spegi aklın sıra trnskzede yi g.t etcan ama yedirmezler koçum. Vaktiyle dediğim gibi sizin yuzunuzden trnskzede oldum sizin sayenizde trnskzade olcam. Bak spektigimcigim akıllı ol öğlen topla şu kağıdı yoksa planları söylerim tüm ilgiyi başınıza toplar 1 lot satış olmamasını sağlarim. 3.seans sonu son sansin
DediklerinDe haklı olabilirdin air eğer dediklerim çıkmamış olsaydı. Hatırla En son testere dişini siz kule saniodunuz. Beni linç etmeye kalktıniz. Kastiniz yoktu belki ama etkilenen olduysa sizden kule diye daldilar testere dibine cakildilar. 5 6 ay önce ne dedim bunlar asıl kuleyi Nisan'a kadar oteleyebilirler dedim. Onu da bilmiş olacam hiç merak etme. Acun felaketi sonrası herkes ağlarken tek güven içinde olan bendim. Kasım'da siz yusuf redifi yaparken duygusuz şekilde bekleyen ve olacaklardan emin olan bendim. Daha bi dolu sey var. AnSa sa da herseyi bildim. Ben dehayim allah vergisi finans dehasiymusim bu yaşıma kadar bilmiodum aq
Hissede ne yapmaya çalıştıklarını anladım tabiki buraya yazacak halim yok..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söyleyinde bizde bilelim
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.