-
''Bugün Güney Marmara Otoyolu tanıtım ve paydaşları toplantısına bir dostum katılmış.
Yolun geçeceği yol güzergahı üzerindeki tüm tarla, ev veya arsalar ne var ise ohal kapsamında istimlak edilmiş.
Yani birileri milletin malını ohal'i bahane ederek gasp etmiş.''
alıntı
-
British kardeşim vatansever olduğuna eminim .. facebook ta haberi bir de 3. alman mahkemesi kararı bu tarz haberlerde evetci hayırcı olmaz.. ülkemize karşı tavırlarda ortak olmalıyız
-
''- Almanya'da savaştan sonra tekrar bir meclis kuruldu, laik bir cumhuriyet sistemine geçiş yapılarak egemenlik artık tek bir kişinin değil kayıtsız şartsız milletin oldu!
-İşte tarih her zaman tekerrürden ibarettir!
Türkiye'de ise zaten mevcut durumu korumamız gerekiyor.
Maceralara artık son verelim... #HAYIR
Bu sebepten ders alınması gerekir...
Egemenlik tek bir kişinin değil milletin olmalıdır!
Belki bir düşünen okur.
Belki okuduktan sonra düşünür...
alıntı
-
Avrupada Hukuk filan yok,İnsan hakları,Düşünce özgürlüğü,Seyehat özgürlüğü vb.
Her şey kendi çıkarlarına kadar serbest.Yunanistan bile Darbeci askerleri vermedi.
Adam T.C. ye ait askeri helikopterle kaçıp oraya iniyor.Bizde hukuk var diyorlar :)
Suçlu olay yerinden kaçtığı zaman kendisini koruyacak ortağının yanına gidermiş.
Çoğu fetöcünün ,pkk lının Avrupaya ve A.B.D. ye sığınmasının tek nedeni budur.
-
Başbakan Yıldırım, Yalova'da konuşuyor. Kepaze tasarının bir maddesini dahi okumuyor. "Vatan için, millet için, devlet için.." deyip duruyor. İzlediğim kanaldan diğelerine geçeyim dedim. Bütün kanallar "canlı" yayında! Biliyoruz ki, HAYIR'ciler de bir yerlerde konuşuyorlar. Tek kanalda ses yok! Yıldırım diyor ki, "Avrupa hayır'cılara serbest, evet'çilere kapalı!" Peki, sen Türkiye'de ne yapıyorsun?
-
-
-
bir av yapıyorsanız..avın kuyruğunu yakalamalısınız...yakaldıysanız..%95 avı iç etmişsiniz demektir..şimdi toplumun kuyruğundandan yakalanmış bir durumu var..yakalayan malum...evet çıksa istediğini alacak..hayır çıksa sorun değil..yaz ortası veya yaz sonu bir seçim..sonuç..baraj dışı kalmış bir mhp ve hdp...%44-45 gibi bir oyla meclisin %70 ini ele geçirirler...anayasayı tek başına istedikleri gibi değiştirirler..işin özü kuyruğu kaptırmışız..