Bunlardan hayir falan gelmez zararina mal.satilir sadece
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlardan hayir falan gelmez zararina mal.satilir sadece
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Zaza ayrılmakta haklıymış 0.50 ye doğru yolculuk başladı hayırlısı.
yatırım tavsiyesi değildir.
Stop olmadi henüz az kaldi yüklü girecem.
Yatırım tavsiyesi değildir
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinliğe bakayim ona göre hareket ederim. Ben bundan en son kazandigimda 55 alti alarak kazanmıştım.
Yatırım tavsiyesi değildir:)
Derinlik iç açıcı değil. Hüsrana uğrattı beni yaziklar olsun diyorum ama benim hala sıçramadan yana umudum var. Mal toplamaya başlarlar ise ki bu sessiz olacaktır. Tahmin ettiğim haber gelirse bu kuş uçar haber gelmezse geldiği ilk yere döner yataya geçer.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir kimseyi yaniltmak istemiyorum.
verilere bir bakalım; geçmiş dönem zararları: -216.489.473 TL Net dönem zararı: -98.723.642 Toplam zararı: 315.000.000 TL ye ulaşmış. ( habire zarar etmişler nasıl oluyorsa ) Kısa ve uzun vade yükümlülükleri toplamı: 608.334.521 TL Öz sermayesi de 13 milyon TL ye inmiş görünüyor. Bu durumda defter değeri de piyasa değerinin 3.5 katı görünüyor. Buradan ne sonuç çıkarılır ?.. Allah bunları bildiği gibi yapsın.. Başka da söyleyecek söz bulamıyorum. kişisel kanaatlerim olup yatırım tavsiyesi değildir
Beklediğim stopa gelmiş 55 alti sarkmış. En son burdan aldigimda 70 den bir kısmını vermiştim iki hafta bekledim 60 i kirarsa beklerim dedim bir hafta daha bekledim kıramadı ve tüm elden kar ile cikardim, dediğim stobaja geldi. Ben yarın yine 55 altı bekliyorum malum hafta kapanışı satışlar başlar. 55 alti alip hiç kaybettiğimi hatirlamiyorum. Yarin 2.seans 55 altindan alirim eğer inerse. Destek 55 i kiramazsa aşağı salar ya herru ya merru. Malesef 3 hafta önce beklediğim grafik çalışmadı.
Daha öncede yazmıştım stobunuzu belirleyin tüm nakitle girmeyin diye uyarmıştım buralar ortalamasi yüksek olanlar için iyi fırsat. Yarin ola hayr ola.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil. 16-17-18 hazirana dikkat turizm haberlerini takip edin.
Olumlu gelişmeler olursa haftaya 60 üstüne rahatlıkla atar hatta abartayim biraz tavan bile yapar.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. :)