Ben bu yaprak olayını çok sevdim.o yüzden yaprak koleksiyonu yapmaya karar verdim.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben bu yaprak olayını çok sevdim.o yüzden yaprak koleksiyonu yapmaya karar verdim.
.Kolleksiyonunun hayrını görün derim.....ama onları RAYSG ile karıştırmayın.....burası dünya çapında kurumsal bir yapı.....mesela altlardan aldığınız Raysg'lerin bir bölümünü biz bilerek ve severek aldık......ama Yaprak'ta iki dünya bir araya gelse ağzıyla kuş tutsa ben dönüp bakmam bile.........orası ise 90'lı yılların kurt bir borsacısının belkide ütopik bir emeklilik uğraşısı.....çok geçinmek yada buradan kazanç sağlamak için değilde hobi misali yatırım gibime geliyor.....
Hafta sonu hayvancılık yapan akrabaları ziyaret ettim.devlet hayvancılığa verdiği teşviği hiç bir yere vermiyor.banko yerpek.plase kalıkma, süpriz yarseven
Bir ay sonrada yapraklar yeşerir , güzel leşir onları seversiniz.ben her şeyin küçüğünü severim.sakın bel altına yormayın.
Ben çirkin severim.
Dow16 arkadaşım. Siz büyük bir orkestra olmalısınız. Yazdıklarınızdan bunu anlıyorum
Altılı ganyan 1. Ayak sonuçları ; kalıkma birinci, yerpak ikinci geldi
.sn beyaz sayfa;büyüklük izafi bir kavram olup...bizimle ilgisi yoktur....biz sadece araştıran,inceleyen ve akabinde inanırsak alan yatırımcıyız...sadece o kadarız...