Yarin tek fiyat mi 2,50 oluyo..in cik yapabiliyor mu..sadece satislar mi telefondan oluyor.
Printable View
Yarin tek fiyat mi 2,50 oluyo..in cik yapabiliyor mu..sadece satislar mi telefondan oluyor.
4.450 maliyetim 2.156 adet hissem var. kapta dolandırıcılık felan yazıyor. dava etsem davayı kazanırmıyım ? 2016 kasım ayından beri dolandırılmıştım davayı kazanma şansım varmıdır ?
Tabandan cerezlık aldık ,kısmette brütü de görmek varmış.
Kimsenin gazına gelmeyin (brüt takası tam anlayamayanlara sözüm) örneklerine bakın sadece .tugçelik,orge brütlerde daha da fırlayan hisseler mesela .ilk aklıma gelenler.
Düşüş de olacaktır ama hiç bir hisse sürekli düşmez-çıkmaz .(herkesin malumu)
3 ay bekleyeceğim bakalım ,nerede brütten çıkmış olacak.bana da deneyim olur artık.
Suresi belli degil yani
Brüt süresi 3 ay. 'Hisse değeri hangi seviyedeyken brütten ,çıkmış olacak 'demek istedim.
17 mart ilk brüt günü.3 ay sonra çıkacağız.
Bu kadar düştükten sonra mı brüt takasa sokulur. Giden gitti şimdi yatırımcı korunuyor. Çok ilginç...
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=muzo;141403]4.450 maliyetim 2.156 adet hissem var. kapta dolandırıcılık felan yazıyor. dava etsem davayı kazanırmıyım ? 2016 kasım ayından beri dolandırılmıştım davayı kazanma şansım varmıdır ?[/QUO
Öncelikle kaybedenlerin kayıplarını en kısa sürede telafisini umuyorum.Ben de az biliyorum borsayı ama, 3-4 dür yazılarını okuyorum, brüt takas ne ki, emri sadece telefondan mı verebiliriz, gibi sorularını görünce aklıma iki şey geldi, bir ya bizimle t..ş..k geçiyorsun, ki düştüğümüz durumla bunu hakediyoruz. iki, hakkaten borsayı hiç bilmeden girmişsin, bu durumda da çarpıcıların en sevdiği tipsin ve o zaman da sen t... geçilmeyi fazlasıyla haketmişssin. Bu durumda da sana da geçmiş olsun diyelim. Tartışmak için yazmadım, kabalık yaptığımı düşünürseniz affola.
Kardes sen sukur namazi kilarsan burut takastan kurtulursun..
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.