Printable View
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Sen almaya devam et. Hiç satma. Sanki 6 aydır 1 lot sattın da. Devam et almaya. Yıl sonuna doğru tahtacısı sen olacaksın böylece. Seneye istediğin gibi yukarı yada aşağı sürersin. Aynen oyle odabasim aynen oyle Kafamdaki kari yakalasam taban yaptirip kaccam
Alıntı: Originally Posted by Webster Mk para ismene gitti Kolonya parasi kalmadi İşmen adamı pişmen etmez oynak beyim :) Yalnız bu kağıtta öyle %5'ler falan bekleme. Götüm götüm sağlam sağlam yükselir.
Gulbaturu goruyormusun odabasi Ben ciktim yurumus surtuj
Sol pazuda lif koptu Birinin nazari degdi mk
Alıntı: Originally Posted by Webster Hepsi kumarhaneci ustadim Oyle bir an o islemi yaparlarki Ky agzi acik izler Haklısınız sayın Webster, İş B bir gün halka açık miktarının % 150 si kadar işlem yapmıştı.
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi İşmen adamı pişmen etmez oynak beyim :) Yalnız bu kağıtta öyle %5'ler falan bekleme. Götüm götüm sağlam sağlam yükselir. Aylik ortalamasi kac odabasi Yillik ne yapmis bir bakiver Canini yerim
Alıntı: Originally Posted by Webster Aylik ortalamasi kac odabasi Yillik ne yapmis bir bakiver Canini yerim Yani bu da saglam ayak degil Bir yilda yuzde 400 yapmis Aylik yuzde 17 Bir celiski var
Alıntı: Originally Posted by Webster Aylik ortalamasi kac odabasi Yillik ne yapmis bir bakiver Canini yerim Yıllık an itibariyle +%272. Aylık ortalaması şuan sanırım 17 civarı olması lazım.