kendiniz çalıp kendiniz oynayın bakalım.. elbette tatar ramazan yine ortaya çıkacak ve ben bu oyunu bozarım diyecektir..
Printable View
kendiniz çalıp kendiniz oynayın bakalım.. elbette tatar ramazan yine ortaya çıkacak ve ben bu oyunu bozarım diyecektir..
HSBC yine gözüktü.. Emirhan abi kim bunlar :)
13 ustu almıyor çingene:)
Bugun de iş yatırım satıcı tarafında
Bank of bir kaç gün önce alıcı tarafında başlayıp satarak alıcı olduğu tarafta aşağılara düşerdi bugun öyle yapmadı.Ama hissede gitmedi ne uzuyor ne kısalıyor misali
Satışlar daha iştahlı çıkıyor karanlık odadan
Bilmiyoruz hocam kim olduğunu. Bilmediğimiz için de gizemli alıcı diyoruz. Adam son 1 ayda 1,1 milyon lot aldı ama kimdir bilmiyoruz.
Ama ne yaptığını bilen birisi olduğu kesin. Çünkü kendini hiç gizlemeden alım yapıyor. Gizleme gereği hissetmiyor. HSBC aldığı zaman onun olduğunu biliyoruz. Zaten aldıklarını 2 gün sonra İş bankasına virmanlıyor. Oradan alım yapan başkası olmadığı için toplamda ne kadar aldığını da biliyoruz.
Bence daha çok alacak ama çok acelesi yok. 200-250 bin lotlarla başladı , sonra günde 100 bine düştü şimdi 25-50 bin lotlarla devam ediyor.
Çok iştahlı almıyor ama 13 liranın altında da çok tutmuyor hisseyi. Artık piyasanın anlaması lazım , 13 liranın altında satan daha alttan zor alır. Çünkü bu adamın bence alacağı daha çok lot var. Ama 13 liranın üstünde de çok alım yapmıyor. Bir ara aldı ama son 3-4 alımını hep 13 liranın altında yaptı. Fiyatı 13 liranın üstüne atıyor ve kenera çekilip 13 liranın altına inmemesi için uğraşıyor.
En azından 13 liranın artık dip olduğu kesinleşti. En önemlisi bu adam henüz alımlarını bitirmedi ve daha da devam edecek diye düşünüyorum.
Bir iş birliği haberi yada bilanço gelene kadar bu şekilde gideceğe benziyoruz. Gidişat iyi ama zamana ihtiyaç var daha yukarılar için.
Zamanı ve sabrı olan , paraya da acil ihtiyacı olmayanlara buradan satış yapmaları halinde üzüleceklerini bir kere daha söylemek istiyorum. Buradan satan önümüzdeki süreç için dipten satmış olur . Bu da benim düşüncem.
Peki abi İş bankasına virmanlıyorsa bugun, 1. Alıcı Hsbc satıcılardan da 1. İş bankası ve hemen hemen kafa kafaya. Bir yandan alıp bir yandan satıyor olabilirler mi? Yani demem o ki aslında dediğin kadar da almıyor olabilir mi?