Bu belirsizlik ortamında kimse ne alır ne satar,,dolar 1 haftada %5-10 zıplarken,,
Hiç kimse önünü göremiyor.
Ekonomist Ege Cansen hoca diyor ki,,"önünü göremeyen hız keser"
Printable View
Bu belirsizlik ortamında kimse ne alır ne satar,,dolar 1 haftada %5-10 zıplarken,,
Hiç kimse önünü göremiyor.
Ekonomist Ege Cansen hoca diyor ki,,"önünü göremeyen hız keser"
Bu belirsizliğin YBTAS ı etkileyeceğini düşünmüyorum.Hisse bu bedelsiz potansiyeli oldukça sürekli yukarı gidecektir.Hissenin her yıl ettiği karlar ortada kasasındaki nakit ortada hisse şuanda fırtına öncesi sessizlik modunda.YTD
Bir forumda yakın zamanda okumuştum YBTAS ın bedelsiz vereceği haberleri yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum ytd
Yakındır. Tahminim.borsaya kaydettirmeler çoğaldı.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.Güneşligünler hersene kar açıklıyor ama sizin dediğiniz yönde bir ilerleme yok.Hiçmi üste koymaz.İşte yonga açıkladığı kar standart bir kar rakkamı kendisi için tabiii.Nankörlük etmim zamanında aldığım için pişmaan olmadım beklediğime deydi.Gerçi bölünmeden önce sattım.Ama YİBİTAŞ büyük umut büyük hüzün oldu.Artık veda zamanı.
Sahsi kanaatime gore 2019 yili icerisinde bedelsiz sermaye arttirimi yapabilir.
Yanlis biliyorsam lutfen duzeltin zira devletimizin ilgili birimleri ki spk bunlardan birisi,kasasinda yuksek birikmis karlari sermayeye dahil etmeyen sirketlere ek vergi getirilecegi bu uygulamanin 2019 yiliyla birlikte uygulanacagini biliyorum.
Eger bu yazdiklarimda bir degisiklik olmadiysa 2019 yili icin umutluyum.
Yazdiklarim asla yatirim tavsiyesi degildir.Saygilarimla...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim bir şey var...
Borsa işleme başladığı 2012 den beri ortalama 1900-2000 li fiyatlarda...
2012 de özsermayesi 53 milyon iken şimdi 141 milyon olmuş...
Laferge, 2006 yılı sonunda Cimpora satmış Cimpor halka çağrı yapmış
O çağrıya 11000 ortağın 1500 ü çağrıya cevap vermiş
%4,83 ün hisselerine 8,5 milyon tl verilmiş...
Buradan %100 ü yaklaşık 175 milyon tl eder...
Bir hissede 1750 tl eder..
Yıl 2006 imiş...Dolar da 1,42
Yani bir hisse 1250 dolar..12 yıl önce
Bu günkü kurdan 6500 lira eder bir hisse..
Sermaye artırımına gelince...
Patron ve avanesi piyasadan belli miktar hisse toplamadan bedelsiz açıklamaz hiç kimse
Yani göz göre bizlere para mı yedirecekler...
Kısaca, şu SİP piyasasının en kötü hissesindeyiz..
Sn.Serdar o kanundan heberim yok ama doğrudur.Bu arkadaşların ne kadar umrunda bilemedim şimdi.