Arkadaşlar oldu bittiye izin vermeyelim, benim kardeşim avukat olmazsa tek başıma gireceğim bu işe. Hakkınızı arayın.
Printable View
Arkadaşlar oldu bittiye izin vermeyelim, benim kardeşim avukat olmazsa tek başıma gireceğim bu işe. Hakkınızı arayın.
kervansarayda muafiyet ret edilmişti ve şirket spk.yı dava etmiş ve dava ankara bölge idare mahkemesinde açılmıştı.
dava halen devam ediyor süreç çok uzuyor
ben bu davada müdahil olduğum için süreci biliyorum bilginize sunmak istedim
Öncelikle bu haksız taraflı hukuk dışı kararı alanlar, bu haksızlığın içinde kim varsa,muafiyet talebinde bulunan ve biz ky. mağdur edenleri Allah bildiği gibi yapsın amin...
Bence buna rağmen yinede bunların bu ucuz pis hilelerine gelmeyip hisseden istediğimiz karı yapmadan ayrılmayalım ki belkide istenen budur bıktırıp usandırmak, şimdilik şahsi fikrim ben bekleyeceğim yeni yıla kadar dilerim hepimiz kazanırız Allah yardımcımız olsun ...
Şimdi şunu diyeceğim . 16.5.2018 de devir olduğunda , demirörenin parası çıkışmadı . 1 haziran 2018 de ödenmek üzere 61 milyon dolarlık senet verdi. ( bunu daha önce yazmıştım.) Hürriyetin içindeki 41.7 milyon doları , satıştan sonra ana şirkete aktararak 1 haziran 2018 de doğana ödedi.Yani demirörende para yoook . Yukarıda da belirttim , gırtlağına kadar borç var . O adını hatırlayamadığım şirketi ( isteseydim int .bulurdum) mahkemelik olunca bu işin ne kadar sürede sonuçlanacağına örnek olarak verdim . Ama siz söylenilenleri , benim vermeye çalıştığım mesaj şeklinde değil de farklı anlamışsınız .Şimdi Mahkeme diyen arkadaşlara bilgi notu : İdare mahkemesi en az bir yıl sürer ( belki iki yıl). Sonuç sizin lehinize çıkarsa SPK istinaf mahkemesine götürür, bir yılda en az orada beklersiniz . İstinaftan da lehinize çıktı . Bildiğim kadarıyla SPK nın Danıştaya götürme hakkı da var. Nereden baksan üç yıl .Kim öle kim kala .
yarın dıp yermıyız?
Anlaşıldı zoru gören kaçıyor, süreç tabii ki uzun. Böyle mahkeme kazanmışlığım var bir ilin Valiliğine karşı. Paranızı faiziyle aldığınızda sürece değiyor. Neyse herkes hakettiğini yaşar. Daha da burda mahkeme lafını açmam. Hakkını aramayan adam ha vardır ha yoktur.