Belki hafızam yanıltıyor ama... "İlk KORDS topiğinde gördüm bu nicki" derdim sen Soda demesen.
Gerisine dair kelam etmek... Hoş olmaz benim durduğum yerden.
Hak ettikleri gibi olur herşey umarım.
Printable View
Sayın obblomovv gelip cee demiş.
Kendi kuyumu kazamadığım için kazdırmakla meşguldüm, :p denk gelmemişiz kaçırmışız.
Kuyuya çok para istediler. Acaba gerel yardımcı olurmu diyecektim. :(
Oooo Balıkesir' in efsane bademcisi gelmiş.
Dostum selamlar. Elinize, emeğinize sağlık.
Hayatımda yediğim en güzel yaş bademlerdi.
Ama GEREL için aynı şeyi söyleyemeyeceğim maalesef.
Bu tür senetler teknik tuzakları ile meşhur.
Lakin yine de göz önünde bulundurmakta yarar var.
1-Hemen her periyota NU(Negatif uyumsuzluk) var.
2-Tam da Aylık Pivot(6,97) üzerinde kapatmış.
Ezcümle 6.97 - 7.74 arası eeeh.
7.79 üzeri şööön.
6.97 altı kapanış kuyuyu tersine açabilir :notr:
Sevgiler.
https://i.ibb.co/X8zL7Ys/gerelg.jpg
Teknikten anlamadığım için teknik tuzaklara düşmüyorum. :whistling: Her kademede azar azar işlem yapıyorum sinir oluyorlardır.
Anladığım kadarıyla gerel ya kuyumu kazacak ya da kuyuyu kazdıracak. :Sad:
Sayın obblomovv,
Hıdır emmim yol kenarındaki tarlayı sattı. Bana senin bilen aakadaşların vaadıı. Sor bakalım bi dolar dolarmı boşalırmı hele bi deyiveesinlee dedi.
Bu ay hareketli olacak gibi hıdır emmiye ne diyeyim bilemedim.
Sizin teknik ne der?
Selamlar
Çoookkk spesifik bi konu o dostum yahu. USDTRY sahibine göre kişneyen sahipli tahta gibi...
Hökümet seçim niyetinde ise başka, değilse başka...
Katar' dan alınan haber iyiyise başka, değilse başka...
Vb.. Çok çarpan var o konuda.
Muhtemel 7.80 civarına gelecek bu meret...
Altında pahalı, üstünde ucuz olacak ondan kelli.
Ama Tarla yatırımcısı adamdan söz ediyorsak...
Altın alsın abimiz. Altın iyidir. :yes:
Üstad ben patates ektim havalar böyle giderse bir cacık olmayacak
Endeks hızlı gider dolar gider endeks gidere döndü iş bu biden seçimi kazanırsa bir 15 gün devir teslim sonra yaptırım derse ki %51 diyorum ne olur bilmem kumarlar 10 a katlamaya devam adı üstünde bizde biliyorsun ismen info ahayat Ege gübre temel kağıtlar duruyor massallah para 5 e katlandı gibi arada para çekiyorum şimdide evi tadilat yaptırıyorum bari bunlari kazandım diye
Sen yokken olmip aldım 2 ye katladı acsellerim vardı 23 lira oldu hepsini satıp Tuborg aldim kumara orda devam 4 halka açıklık iyi kar mal toplu poip e mi gitcek yoksa başka işlermi dönecek bu arada Ege enlerim var 2 ye katlamasini bekliyorum ama az Tuborg bana 2 dönüm yer kazandırabilir😂
Linkleride 26 52 psdtc 15 den verdim bu kumar daha devam eder Saadet zinciri gibi 50 fk 15 pddd altı şirket yok hepsi kent yıkım ne zaman ağalar bilir hala garanti satıyorlar