Gene boyle sicak bir yaz gunuydu gene gedikden birileri 2 2 alim yapiyordu....:kahkah:
Printable View
Gene boyle sicak bir yaz gunuydu gene gedikden birileri 2 2 alim yapiyordu....:kahkah:
Bilanço hareketleri yapıyor. 1 saatte 1,5 m. hacim. :kahkah: 2, 2 alım 2 milyon zarar açıklayacak mesajı olabilir.
Oxijen'm :) kıdemli olmuşsun hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın:bravo: :ok:
Allah razı olsun wise'm. Allah kimseyi utandırmasın. Amin.
Ancak utanmaz müco ve avanesi için aynı şeyi söyleyemiyorum. Çünkü durum zaten ortada. (Siz zaten görüyorsunuz ben anlatmıyorum, anlatmayacağım.) :kahkah:https://www.youtube.com/watch?v=8IcEFs6NsOc
Ayrıca burada spekisi ile birebir konuşan sadık üyeler varken biz kıdemli olmuşuz ne yazar.
Varmi beklentiniz, dolumu depolar:kahkah:
Aynen kardeşim:oleyo: spekisi salmış kendini çayıra boş sallıyor maksat millet pazarda görsün kendisine sadık neyin dediler ya :kahkah: Ama senin kıdeminde asaletli ve aslan duruşlu gibi maşallah :bravo: Ama Siren'i de severim ne yalan söyleyeyim:) birazcık tutarsızlık var ama o kadarcık olsun... Bak soruyor depo dolumu diye :oleyo:Selamlar hepinize..
oxsijen kardeşim hayırlı olsun kıdemli üye olmuşunuz