Vakvak yeteri kadar leş değil...kesmez beni HALKB topluyorum ben..:oleyo:
Senin durumun hepten vahimmiş abi, leş kelimesi kifayetsiz kalıyor
05-03-2021, 11:02
Paragöz35
Alıntı:
Originally Posted by Subjective
LEŞŞŞ dediniz de, sahi bi ara vicente diye biri vardı burada. habire LEŞŞŞ diyordu sağa sola.
nerede acaba? :)
Çok özledim kendisini bende , sayın Medwig bir bilgilendirse bizleri memnun oluruz...
05-03-2021, 11:02
gundwane
Alıntı:
Originally Posted by Subjective
LEŞŞŞ dediniz de, sahi bi ara vicente diye biri vardı burada. habire LEŞŞŞ diyordu sağa sola.
nerede acaba? :)
vicente yok sercanhan yok savasc yok..
05-03-2021, 11:04
Paragöz35
Alıntı:
Originally Posted by gundwane
vicente yok sercanhan yok savasc yok..
Savasc hergün Fener topiğine yazıyo bütün parayı oraya gömmüş...
05-03-2021, 11:07
Caho
Alıntı:
Originally Posted by karar_anı
dün sordum bu vak vak ne diye sanki bunudamı bilmiyosun diye cevap vermedin. yoksa sendemi birileri gibi kendini kasıyosun. fazla şişkinlik zarar verir patlarsrsınız
Bozkurt mozkurt sallamıyor seni :) benle idare etcen işte :) sahi senin garan işi ne oldiiii 😂 zaaaa
05-03-2021, 11:08
*Bozkurt
Alıntı:
Originally Posted by karar_anı
dün sordum bu vak vak ne diye sanki bunudamı bilmiyosun diye cevap vermedin. yoksa sendemi birileri gibi kendini kasıyosun. fazla şişkinlik zarar verir patlarsrsınız
Olurmu üüüle şey abi,cevap vermedim diye büüüle düşünme :)
Dün yazdın ya kanser olmuş bu, biraz nefesini açalım koşturalım olmazsa iğne yaparız diye
senin bilmediğin varsa biz hiç bişii bilmeyiz :)
05-03-2021, 11:13
karar_anı
Alıntı:
Originally Posted by *Bozkurt
Olurmu üüüle şey abi,cevap vermedim diye büüüle düşünme :)
Dün yazdın ya kanser olmuş bu, biraz nefesini açalım koşturalım olmazsa iğne yaparız diye
senin bilmediğin varsa biz hiç bişii bilmeyiz :)
ne bileyim her şeye bi isim takıyosunuz. tam tersine burda en az bilenlerden biride benim. yeminle söylüyorum. çok şeyi bu ne diye google dan bakıyorum
05-03-2021, 11:14
karar_anı
Alıntı:
Originally Posted by Caho
Bozkurt mozkurt sallamıyor seni :) benle idare etcen işte :) sahi senin garan işi ne oldiiii zaaaa
senin son kararı ne diyosun caho? kaçtan aşağı olmaz?