Ben de kısmen realize oldum, maliyeti sıfır yapacak şekilde. O tarz işlem yapmayı seviyorum kalan lotlar çıkmış düşmüş umurunuzda olmuyor. Bilanço döneminde komple de çıkabilirim çünkü patronun bazı hareketleri hoş değil malesef.
Printable View
Arkadaşlar e-mail adresi gönderenlere ulaştırdım. Biraz geç oldu kusura bakmayın. Ateşlendim gün boyu uyudum. O sebeple geç oldu
Trendyol, 1,5 milyar dolarlık yeni yatırım turuyla değerlemesini 16,5 milyar dolara çıkararak "decacorn" tanımına sahip ilk Türk teknoloji şirketi oldu.
Türkiye operasyonlarının toplam cirodaki payı düştükçe, değerleme fiyatı yükselecektir. Aynı şey GETİR ve Hepsiburada içinde geçerli.
16,5 milyar dolara burda Koç Holding ve Ereğli yi veriyorlar. Az daha düşük değerlemelere bakarsanız, iki havayolu+ şişe+ tüpraş+ tcell de alırsınız 😂😂
Ben şirketin rakamlarına tam vakıf değilim ama 16,5 milyar biraz abartı gibi geldi. Yurtdışı satışlarda büyüme önemli.
Bugün 16,5 milyar dolar değerleme ile yatırım yapan, olası Abd halka arzında 25 milyarı falan kovalıyordu gibime geldi.
Burdaki ederi 1,5 milyar doları geçmez😂