75 lede olmadı en kötü 62 yatay desteğini kırınca çıkmalıydık. Gelen kaplar da bizi uyuttu çıkamadık.
Printable View
75 lede olmadı en kötü 62 yatay desteğini kırınca çıkmalıydık. Gelen kaplar da bizi uyuttu çıkamadık.
Kardeş şirketler,bir birini yanlız bırakmayacak galiba,ikiside şu an tabanda.
Patronun çevirdiği dalavereleri fark edip bana müsade demesini bilemeyince ceza kacınılmaz oluyor. Paraları cukkalayıp zor zamanlarda hisse geri alım gibi bir yola bile başvurmuyor. Asli işinde iyi olmak yetmiyor . Borsadaysan yatırımcıyı da koruyacaksın. Göstermelik ihale kaplarının bir işe yaramadığını bili bile göndermek kurnazlıktan başka birşey değil. Kısaca gesanı kullanıp eupwrı kitledi, eupwr arzını kullanarak gesanı kitledi. Allah bilir kıskıs gülüyordur. Patronun iyisi zor zamanda küçük yatırımcısını da düşünendir. Bu da bana iyi bir ders oldu.
Herkesin morali bozuk biliyorum ama şöyle bir gerçek var, bütün riskler bittiğimde ki bitecek yine önde olan sektör bu sektör olacak. Şimdi sektör içindeki şirketlere baktığımızda daha ucuz şirketler var ama yatırımın büyüklüğü açısından ben yinede Gesan ı önde görüyorum. Panel fabrikasının acil olarak büyümesi, almanya yatırımı bunlar boş azımsanacak şeyler değil. Geri alımın olmaması şirketin herhangi bir etkileşimde bulunmaması konusu doğru hepimizi üzdü. Hisse senedi piyasasında büyük düşüşler malesef olabiliyor. Ama şirkete güveniyosak bu fırsattır her zaman, genel piyasada paniğin olduğu görülüyor ama gesanda fazladan panik olanlar mevcut. Ben şirket güzellemesi yapmıyorum yanlış anlaşılmasın ama sene sonunu bekliyorum, sektördeki fk lar en azından 2023 ve 2024 te yüksek olmak zorunda, gelen işleri hepbirlikte görüyoruz. Değerlendirmeyi herkes kendi adına yapacaktır fakat forumda da paniklemeler başladıysa umarım sona yaklaştığımızı düşünüyorum. Hayırlısı diyelim saygılar. Ytd.
Haftaya düşüş devam edebilir, sonra derin testerede olabilir mesele piyasanın gelecek beklentisidir. Ben dahil şirketin dinamiklerini bilen hiç kimse bu denli vahşi bir düşüşü öngörmedi, goremezdide, takasta en büyük paylardan birine sahip garanti yatırım mal satmak yerine korku pompalayarak deliler gibi mal boşalttı, arada tahtayı denemek isteyen bofa da karşısında gözü dönmüş milyonlarca lotu görünce tüydü... Buradaki mesele tahtacınin malı olduğunu bildiğimiz garan neden böyle hayvanî bir şekilde satıyor? Neden 75 tl üzerinde yağmur gibi gelen kaplar kesiliyor??
Her neyse yi ile görüştüğümde Euro power'ın ayda 1 milyar TL civarı iş aldugundan bahsetmişti, bu şirketin %56 si bizim nihayetinde.
Şimdi asıl soruya gelelim: piyasa canlandığında bu yıl 2,5 milyar kar yazacak şirket bu fiyattan fiyatlanir mı ? Seneye gesanın yeşil konjonktür değişmediği müddetçe 5 milyar TL kar yazacağına şüphesi olan var mi??
Şirket sektör özelinde hiçbir olumsuzluk olmadığını yi bana söyledi. Eğer doğru ise. Bu fiyatlardan hem gesan hem Euro power benim anlayışıma göre ucuzdur.
Bakalım garanti yatırımdaki yaratık ne zaman duracak?
Hayırlısı olsun.
Ortak İnşallah dediğin gibi olur. Benim tahminlerimin ötesinde bir satış oldu. Enseyi karartmadan bekleyip nakiti olanlar haftaya maliyet azaltabilir. Seçim İnşallah ilk turda neticelenir. Beklentilerin üstünde bir bilanço gelirse (alfastaki gibi 2022 yılının yarısı gibi veya gecen yılın ilk çeyreğinden %100 artış) o zaman zararların bir kısmını geri alırız. Seçim ikinci tura kalmamalı. Gelecek yenilebilir enerji şirketlerinde.