meydanımızı okuduk..cevap gelmezse madara oldunuz..
Printable View
meydanımızı okuduk..cevap gelmezse madara oldunuz..
Karaduman benim boş işlerle uğraşacak vaktim yok işlem mi yapıyorum buraya yazıyorsam ekstreyi saplarım götüm başım oynamaz burası çocuk parkı değil işim bu bu işide para çevirmek için graflarla , güncel global ve kendi yaşadığım ülkeyi takip ederek her anlamda analiz etmeye çalışarak yaparım senin yazdıklarının BOŞ olduğunu topik kabul etti bende goy goyla zaman zaman anlatmaya çalıştım anlamıyorsun madem çarpışmak istiyorsun koy iddia koy grafiğini buyur bekliyorum at grafını
Oda gitti :)bahçede biraz düşünsün gelir.
bu milletteki duygular ne olduysa ben ekonomisttim hikayesinden sonra oldu.
yap analizini çık kenara .
Sindoma53 sana bu topicte katıldığım en önemli nokta misal adam tahtacı 5 tahtası var hadi birini yaptı zor ama 2. cisini de yaptı diğer 3 ü beklemek zorunda para yok diğerleri için ne yapması lazım ya el altından para bulacak bence % 50 den aşağı maliyeti olmaz ya da kredi bulacak bu adam şimdilik bu şartlarda bana göre mümkün değil 5 ini de yapamaz. Yapmaya kalkarsa bir yerde altına yapar.
Bu işler olurken yatırımcıların geneli için konuşuyorum sen esas gidecek tahtayı değil de görev icabı yukarı zıplatılan tahtada kalırsan geçmiş olsun.
zararı olanlar bekleyecek, kendi iradesiyle almış..mandracı gibi kıçını tutarak geziyor şimdi..
önceden kıçı tavandaydı..
1 yıl önce halbuki biz tepeden sattık malı..
nerdeyse 10 ay oldu yazdık burda..1 kez bile ağız değiştirmedim..
siz burda extre paylaşsanız ne olur paylaşmasınız ne olur..
var mı bana faydası..
sizin burda yazdığınızın hepsini toplasanız benim 2 paylaşım kadar değeri yok..anlayana.