Değil
Ama onlarda rapor yayınlıyor
Patron kısmı bantaş içindi
Printable View
Devreden büyük fil var
Etimiz neki budumuz o olsun
Bize henüz fil olmamış
Fil olmaya aday firma lazım
BANTAAAAŞŞŞLŞ
Patron sirketi dusunsun yeter bence.
GES yatirimi tamamlandi, birim teneke basina dusen enerji maaliyeti dusecek.
O araziyi de sirket adina aldi, ismi mevzubahiz degil, baska biri olsa Bilal adina alirdi.
Gozlerden kacmamasi gereken bir realite var, hukuku olmayan, yonetimi eskiya eline gecmis bir ulke burasi, ben son bilancoyu gordukten sonra buna da sukur diyorum.
Hisse secerken en cok dikkat ettigim konu budur, sirketlerin hakim ortaklarinin durustlugu.
Bence BNTAS goreceli olarak en durust yonetilen sirketlerden biri.
Enerji tasarrufu saglandikca, yurt disi satislar arttikca, ulke ici rekabet ustunlugu saglanacaktir diye dusunuyorum, cunku buyumeyi borclanmadan, organik olarak sagliyor adamlar.
Kimsenin isine karismak gibi bir huyum yok, kim ne derse desin, secim sonucunu gorene kadar tek lot satmam.
Bakin bu konuda piyasayı takip ederim. 5 lt ve 18 lt teneke fiyati, gecen sene ilk yarinin net olarak bu sene 3-3.5 kati piyasada. Gecen sene ilk ceyrek 51 bu sene ilk ceyrek 115 ml hasilat. Gecen sene 102 bu sene 242 ml alti aylıkta. Bu sene 115 ml ilk ceyrek 127 ml ikinci ceyrek.İlerleyen donemde artacak ama Usd olarak bakarsak gecen sene ve bu sene 6 aylik karlari neredeyse ayni. Siz satışlar artmis olarak bakarsiniz ben ise satis adet bazli neredeyse ayni veya biraz altinda olarak bakarim. Yani ortada hala satislar artiyora ait bir veri yok benim için. Hisse ucuz mu ucuz usd bazli yaridan fazla düşmüş beklenti var bekliyoruz. Ha satislar artmis diye tl bazli ciroyu bana veri olarak sunarsaniz sadece bu veri tek başına bir anlam ifade etmez bence. Bu konuda laf atmak yerine boyle olmaz soyle olur bu hesap yanlis soyle hesaplamalisin dersenizde severek dinler ogreniriz.
Tamam da güzel kardeşim neden sadece üşine geleni söylüyorsun
Şirketin USD /TL değerinden neden bahsetmiyorsun
6 ayda 60 milyona yakın kâr yazan bu şirketin piyasa değeri
28 milyon USD bile etmiyor
Her şey bir kenara şu 60 milyonun hakkını
%30-50-100 olarak ver de
Gerisini öyle konuşalım
Bu arada diger soylediklerinize katiliyorum sirketi secmek icin bircok neden var farkli düşündüğüm konular satışların artmasi ve patron hususunda. Patron işini bilen deneyimli yas tahtaya basmayacak tipte biri ama Memleket ne ki bu ne olacak bakışı benim icin dogru degil. Su sirket oyak sirketi olsa cok farkli konusuyor olurduk.